Bildirim
FPS hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gölgeler gölgeler ah o gölgeler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BerkeGundogan
8Gb ram var hala en fazla 60 fps alıyorum ve ara zamanlı olarakta stabil olmuyor. 40-60 arası değişiyor 17 bile düşüyor anlık. Sebebi nedir? Nasıl Düzelir?
FPS desem ? Ekran Kartı Desem ?
_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Talha59
Gölgeler gölgeler ah o gölgeler
Bilgisayarın özellikleri gerçekten iyi. Ona güvenerek herşeyi max da oynuyorum ama dediğim gibi ara zamanlı (Önemli maçlara denk gelebiliyor) fps düşmesi yada oynaklığı sorununu yaşıyorum. Herşeyi minimum yaptığımdada düzelmiyor.
Laptop ise ısınma sorunu olabilir genel sorunlar bunlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Maks fps 60 ayarlardan onu kapat oyuna girmeden önce game booster aç gölgeleri kapat sesi kapat o zaman yükselebilir anlık düşüşlerde ram ile alakalı değil bazı champler fps düşürüyor örneğin vayne ulti attığı zaman fpsen düşebilir ve minyonların çok olduğu bir lane'e gidersen o zamanda anlık bir düşüş yaşayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Summoner Name : SharperCherry
Region : TR
Ranked Game Win/Lose : 139/109
League : Darius's Wizards (Platinum II)
Main Lane : Attack Damage Carry -
60 fps sınır ise vsync kapa _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
quote:
8Gb ram var hala en fazla 60 fps alıyorum ve ara zamanlı olarakta stabil olmuyor. 40-60 arası değişiyor 17 bile düşüyor anlık. Sebebi nedir? Nasıl Düzelir?
Ekran kartım 2 gb dostum
MSI GT430 'da 4 GB Ama Çöp , Pc ısınırsa FPS düşer birebir şahit oldum , Termal Macununu Yenile Varsa kasanda Boş Fan girişlerin 2 tane 120 lik yada 80 lik fan tak Ekran kartı Güncellemelerini Kontrol et Bide ekran kartı Modelini Yazarmısın ? Bide Rica ediyorum Ramle Fps'yi bağdaştırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 7 Nisan 2013; 20:09:33 >_____________________________
-
Benimde 2 gb ekran kartım var ancak fps düşmesi bendede oluyor gölgeleri kapat. _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ekran kartım 2 gb dostum
MSI GT430 'da 4 GB Ama Çöp , Pc ısınırsa FPS düşer birebir şahit oldum , Termal Macununu Yenile Varsa kasanda Boş Fan girişlerin 2 tane 120 lik yada 80 lik fan tak Ekran kartı Güncellemelerini Kontrol et Bide ekran kartı Modelini Yazarmısın ? Bide Rica ediyorum Ramle Fps'yi bağdaştırma
saçmalama bende GT 430 var 1gb ramli ben 60-120 fps arasında oynuyorum. önemli olan güncel ekran kartı driveri kullanmak ve ekran kartı ayarlarını kendi seçimin performans olarak ayarlamak._____________________________
-
Bilgisayarın ısınıp ısınmadığını kasanın metal kısmına elinizi koyarak mı anlıyorsunuz ? Keşke yanlış anlasaydım ama bu nasıl bir mantık böyle. Bilgisayarın önemli donanımlarında ısı sensörleri olur. Stress testi yapıp yük altında çıkan değerlere bakmalısınız. Öyle uzaktan olmaz o işler... _____________________________ "İdrak-i maâlî bu küçük akla gerekmez. Zira bu terâzi o kadar sıkleti çekmez." -
Üsteki arkadaş iyi deginmiş piriformun speccy programını indir orda yazıyor ısısını bilgisayarında o tarz bir program kuruluysa ordanda bakabilirsin.
http://www.piriform.com/speccy_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GozlukluSirin
60 fps sınır ise vsync kapa
vsync
Dikey zorlama_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Penta Kill
Bilgisayarın ısınıp ısınmadığını kasanın metal kısmına elinizi koyarak mı anlıyorsunuz ? Keşke yanlış anlasaydım ama bu nasıl bir mantık böyle. Bilgisayarın önemli donanımlarında ısı sensörleri olur. Stress testi yapıp yük altında çıkan değerlere bakmalısınız. Öyle uzaktan olmaz o işler...
Yavaşlatacak kadar ısınıyorsa illahaki el değerek hissederiz
Arkadasim bilgisizsin iste uzatma. Ekran kartim 6700 series diyosun. 2gb diyosun. Isindigina bakmak icin elliyosun ohooo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
quote:
quote:
quote:
quote:
Ekran kartım 2 gb dostum
saçmalama bende GT 430 var 1gb ramli ben 60-120 fps arasında oynuyorum. önemli olan güncel ekran kartı driveri kullanmak ve ekran kartı ayarlarını kendi seçimin performans olarak ayarlamak.
6700 'De 60 Fps emin ol beklediğindende Başarılı(Anormal) , 6790 yada 6870 'e yükseltmeni , Yeni bir işlemci soğutucusu Min.Thermaltake Contac 16 ,21,30 ve bir CPU Control Center Uygulaması indirdinmi tamamdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 7 Nisan 2013; 20:36:19 >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ekran kartım 2 gb dostum
saçmalama bende GT 430 var 1gb ramli ben 60-120 fps arasında oynuyorum. önemli olan güncel ekran kartı driveri kullanmak ve ekran kartı ayarlarını kendi seçimin performans olarak ayarlamak.
Güncel Driverları yüklemek gayet önemli bir faktör , heleki İnvidia kanadı bu konuda başarılı.
SonuÇ olarak ; GT430 1 GB İLE En KRAL DRIVERI İNDİR GEL 120 FPS LOL OYNAYAMAZSIN ,BİRAZ SAYGILI KONUŞMAYI BİL , ÖNCE ÖĞREN SONRA KENDİ ÇÖP EKRAN KARTINLA 120 FPS ALDIĞINI SAVUN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 7 Nisan 2013; 20:50:10 >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Ekran kartım 2 gb dostum
sen ekran kartı 2GB olunca bütün oyunları kaldırabileceginimi zannediyorsun
Cahilligin gözü kör olsun.
Neyse Ayarlardan HUD animasyonları diye bir seçenek olucak ortaki tiki kaldır fps artıcaktır
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ekran kartım 2 gb dostum
Hesap makinesi bile o karttan daha iyidir emin ol. Umarım çok para dökemmişsindir o karta._____________________________ When life gives you lemons, don't make lemonade. Make life take the lemons back! Get mad! I don't want your damn lemons, what the hell am I supposed to do with these? Demand to see life's manager! Make life rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons! Do you know who I am? I'm the man who's gonna burn your house down! With the lemons! I'm gonna get my engineers to invent a combustible lemon that burns your house down!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nietzsche*
Maks fps 60 ayarlardan onu kapat oyuna girmeden önce game booster aç gölgeleri kapat sesi kapat o zaman yükselebilir anlık düşüşlerde ram ile alakalı değil bazı champler fps düşürüyor örneğin vayne ulti attığı zaman fpsen düşebilir ve minyonların çok olduğu bir lane'e gidersen o zamanda anlık bir düşüş yaşayabilirsin
şu max fps nerden ayarlıycaz ben ayarlarda göremedimde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: sscarecroww
quote:
Orijinalden alıntı: Nietzsche*
şu max fps nerden ayarlıycaz ben ayarlarda göremedimde
Tam hatırlamıyorum mobildeyim pcye geçince pm atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Summoner Name : SharperCherry
Region : TR
Ranked Game Win/Lose : 139/109
League : Darius's Wizards (Platinum II)
Main Lane : Attack Damage Carry
Benzer içerikler
- lol kite ayarları
- lol skin changer
- duo nickler
- lol çok fazla oturum açma denemesi
- riot games boykot mu
- lol wasd geldi mi
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
- ping nasıl düşürülür
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler