Şimdi Ara

FPS F2P Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar f2p fps oyun tavsiye eder misiniz ?

• pvp istersen:
    Planetside 2 : üstüne f2p düzgün bir fps oyun ben henüz görmedim.
    Team frotress 2 : Güzel oyundur. Fakat çok gereksiz silahlarla oyunun cılkını çıkarttılar. Birde f2p ve eğlenceli bir yapısı olması nedeniyle gereksiz çocuklar üşüştü. Aslında baya popüler bir oyundur.

25tl ödeyebilecek imkanın varsa ve ciddi oyunları seviyorsan: Cs:go alabilirsin steamden.
    Cs ye aşina olman gerekiyor, biraz garip bir oyun yapısı vardır. Yeniye karşı acımasız bile olabilir ama eğlencelidir.

Pve istersen:
    Warframe : endgame content diye birşey yoktur. Boss fight olayıda pek yoktur. Gider sadece koştura koştura farm yaparsın bir olayı yoktur.
    Defiance : endgame content problemli bir süre eğlendirir.
    Firefall : güzel oyundur fakat silah çeşitliliği azdır. Yine endgame content az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

pvp istersen:
    Team frotress 2 : Güzel oyundur. Fakat çok gereksiz silahlarla oyunun cılkını çıkarttılar. Birde f2p ve eğlenceli bir yapısı olması nedeniyle gereksiz çocuklar üşüştü. Aslında baya popüler bir oyundur.

25tl ödeyebilecek imkanın varsa ve ciddi oyunları seviyorsan: Cs:go alabilirsin steamden.
    Cs ye aşina olman gerekiyor, biraz garip bir oyun yapısı vardır. Yeniye karşı acımasız bile olabilir ama eğlencelidir.

Pve istersen:
    Warframe : endgame content diye birşey yoktur. Boss fight olayıda pek yoktur. Gider sadece koştura koştura farm yaparsın bir olayı yoktur.
    Firefall : güzel oyundur fakat silah çeşitliliği azdır. Yine endgame content az.

ben aslında ghost recon online gibi taktiksel arıyorum onu kurdum servera bağlanamadığından dolayı da giremiyorum ona benzer başka bir oyun deniyorum warface hoşuma gitti aslında denesem mi ne diyorsunuz ?

• Ben vaktimin değmeyeceği bir şeyi oynamayı sevmem. Bu yüzden ileri seviyelerini araştırır, ileri seviyeleri düzgünse oynarım. O yüzden istediğimiz şeyler birbirine benzemiyor olabilir.

Ghost recon dediğin oyun taktiksel yapmaya çalışırken batırılmış bir oyundur. 3 üncü gözden gördüğün için, adam duvar arkasındadır, ama seni görüyordur. Sen kimse yok la diyip yürürsün, kafayı kenardan çıkartır seni vurur. Taktik dediğin bu mu? Tek başına değilde 5-6 arkadaş birlikte oynuyorsan ozaman taktik olur o oyunda. Onun dışında ben oynamanı tavsiye etmem. Zaten o oyun p2w bir oyundur. Para veren daha çok vurur o oyunda. Başka bir konuda daha detaylı yazdım oradan okuduğunu farzederek aynı şeyleri yeniden yazmayacağım. Zaten ghost recon için neden bu kadar direttiğini anlayamadım. Sandığın gibi bir oyun değildir o. Önceki mesajda ne yazmışım "Hesapta 150$ harcanmış gibi malzeme ve 2ay premium (booster) olmasına rağmen, yüzüne bile bakmam".

Warface tavsiye etmem. Taktik istiyorsan fps lerden uzak durmalısın. Fps ler genel olarak reflex ve aim tabanlı oyunlardır. Ha elbette taktikler yapılıyor. Cs:go gibi basit bir konsepte sahip oyundaki taktikleri görsen ağzın açık kalır. Fakat hepsi odur.

Bir oyunu indirip başlaması sorun değil ama başlayacağın şeyi iyi düşünmen gerekir. Sonuçta vaktin herşeyden daha değerlidir. "ilerde oyun güzelleşir, dengelenir" kafasıyla oyunlara başlayıp, vaktini uzun süre harcadıktan sonra beklediğini bulamazsan canın sıkılır.

Planetside 2: taktik vardır ama bireysel hareketler pek sökmez. 20-30 kişilik oyun içi gruplara girersin, bazı yerleri ablukaya alırsın. Ne bileyim, uçaklar gelir , tanklar gelir, asker gelir.. Böyle ciddi oynayan taktik yapan gruplar vardır. Ama sayı yükseldikçe bireysel yetenek önemsizleşir. Fakat eğlenceli oyundur..

Taktik istiyorsan ve geçimli birisiysen. Cs geçmişin varsa veya gerçekten kolay öğreniyorsan cs:go al. Kendine 2-3 arkadaş yap. Bağıra çağıra eğlenin :P.

şuradan bakabilirsin:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Tactical_shooter_video_games

tekrar ediyorum, taktiksel fps oyun aramak yanlış bence. Hoşuna gidecek bir fps araman çok daha iyi olur. Yada taktiksel rpg lere vs. göz gezdir... 2 alakasız şeyi aynı anda istiyorsun bu yüzden seçeneklerin cidden azalıyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 9 Kasım 2014; 17:30:34 >

• quote:

Ben vaktimin değmeyeceği bir şeyi oynamayı sevmem. Bu yüzden ileri seviyelerini araştırır, ileri seviyeleri düzgünse oynarım. O yüzden istediğimiz şeyler birbirine benzemiyor olabilir.

Ghost recon dediğin oyun taktiksel yapmaya çalışırken batırılmış bir oyundur. 3 üncü gözden gördüğün için, adam duvar arkasındadır, ama seni görüyordur. Sen kimse yok la diyip yürürsün, kafayı kenardan çıkartır seni vurur. Taktik dediğin bu mu? Tek başına değilde 5-6 arkadaş birlikte oynuyorsan ozaman taktik olur o oyunda. Onun dışında ben oynamanı tavsiye etmem. Zaten o oyun p2w bir oyundur. Para veren daha çok vurur o oyunda. Başka bir konuda daha detaylı yazdım oradan okuduğunu farzederek aynı şeyleri yeniden yazmayacağım. Zaten ghost recon için neden bu kadar direttiğini anlayamadım. Sandığın gibi bir oyun değildir o. Önceki mesajda ne yazmışım "Hesapta 150$ harcanmış gibi malzeme ve 2ay premium (booster) olmasına rağmen, yüzüne bile bakmam".

Warface tavsiye etmem. Taktik istiyorsan fps lerden uzak durmalısın. Fps ler genel olarak reflex ve aim tabanlı oyunlardır. Ha elbette taktikler yapılıyor. Cs:go gibi basit bir konsepte sahip oyundaki taktikleri görsen ağzın açık kalır. Fakat hepsi odur.

Bir oyunu indirip başlaması sorun değil ama başlayacağın şeyi iyi düşünmen gerekir. Sonuçta vaktin herşeyden daha değerlidir. "ilerde oyun güzelleşir, dengelenir" kafasıyla oyunlara başlayıp, vaktini uzun süre harcadıktan sonra beklediğini bulamazsan canın sıkılır.

Planetside 2: taktik vardır ama bireysel hareketler pek sökmez. 20-30 kişilik oyun içi gruplara girersin, bazı yerleri ablukaya alırsın. Ne bileyim, uçaklar gelir , tanklar gelir, asker gelir.. Böyle ciddi oynayan taktik yapan gruplar vardır. Ama sayı yükseldikçe bireysel yetenek önemsizleşir. Fakat eğlenceli oyundur..

Taktik istiyorsan ve geçimli birisiysen. Cs geçmişin varsa veya gerçekten kolay öğreniyorsan cs:go al. Kendine 2-3 arkadaş yap. Bağıra çağıra eğlenin :P.

şuradan bakabilirsin:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Tactical_shooter_video_games

tekrar ediyorum, taktiksel fps oyun aramak yanlış bence. Hoşuna gidecek bir fps araman çok daha iyi olur. Yada taktiksel rpg lere vs. göz gezdir... 2 alakasız şeyi aynı anda istiyorsun bu yüzden seçeneklerin cidden azalıyor malesef.

Planetside 2yi deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

quote:

pvp istersen:

Pve istersen:

ben aslında ghost recon online gibi taktiksel arıyorum onu kurdum servera bağlanamadığından dolayı da giremiyorum ona benzer başka bir oyun deniyorum warface hoşuma gitti aslında denesem mi ne diyorsunuz ?

İstediği kadar oyun taktikle övünsün oyunda herkes direk dalıyor Ghost reconda da öyle CSGO alabiliyorsanız alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok arkadaşlar planetside 2 bana çok eski kalmış bi oyun gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Fps-Tps oyunu önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Android Multiplayer Oyun Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani beğenmediysen birşey diyemem. Eskiden kastın nedir emin değilim ama. Ben henüz yüzlerce uçağın havada kapıştığı bir fps oynamadım. Yada yerde karınca sürüsü gibi gezen askerlerin olduğu stabil bir oyunu.. 600-800 saat arası oynamışımdır o oyunu. Pek oyun beğenmeyen her şeye kulp bulabilen birisi olarak ben bile şaşırmıştım :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 11 Kasım 2014; 5:25:31 >
  • quote:

yani beğenmediysen birşey diyemem. Eskiden kastın nedir emin değilim ama. Ben henüz yüzlerce uçağın havada kapıştığı bir fps oynamadım. Yada yerde karınca sürüsü gibi gezen askerlerin olduğu stabil bir oyunu.. 600-800 saat arası oynamışımdır o oyunu. Pek oyun beğenmeyen her şeye kulp bulabilen birisi olarak ben bile şaşırmıştım :P

Grafikleriyle atmosferini sevmedim pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTTGAme de yeni FPS getiriyor Gamex'te gördüm, adı Phantomers. Farklı sınıfları falan var her sınıfın da farklı silahı var, yaklaşan olunca otomatik tarıyor. Oyunu 1 el oynadım silah kullanımı güzel ama temposu biraz yavaş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 9 Aralık 2014; 11:27:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.