Şimdi Ara

fps düşüşü yok fakat takılmalar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar MW3 battlefield 3 dirt 3 gibi oyunları mediumda takılmadan onuyorum fakat pes 2012 ve nba 2k12 oynarken fps düşüşü olmamasına karsın bir kasılma geliyor 15-20 sn sürüyor ardından eski haline dönüyor ve 10 dkkda bi falan tekrarlanıyor bu durum.cokmu ısınıyor noluyor anlayamadım ama laptopta herhangi bi sıcaklık hissetmiyorum ben ılık diyebilirim.Fanı düzgün calısıyor.toz kaçma gibi bi durum olcanı sanmıyorum pc yi yeni aldığım haftada vardı bu sorun.format attım yine düzelmedi neden olabilir acaba.

Toshiba l755-14E

4gb 1333 mHz ram
    intel core i5 2410m
    nvidia gt 525m 128 bit

Battlefield 3 [JNG]harece66_TR
    Battlefield 4 [JNG]harece66_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: harece66

driverleri güncelle özellikle e.kartınınkini. kablo takılıyken oynayın. birde laptoplarda oyun oynamak sıkıntı

driver güncel pc fişe takılı durumda oynuyorum.
  • Bendede öyleydi bf 3de özelikle.Öncelikle pc yi temiz kullan herseyi yükleme gereksiz programları sil.Güzel bi disk birleştirm ccleaner la temizle sonra bida bak derim bende düzeldi
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.