Şimdi Ara

FPS düşmüyor ama Lag oluyor neden olur bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar p2250 monitör 660 ti ekran kartım var. monitörüm overclocklu hdmi üzerinden nvidia panelde 65 hz 'de çalışıyor istersem 70-75 de yapıyorum ama sıkıntı çıkar diye yapmadım.

oyunu oynarken fps 65'e sabitledim orada sorun yok ama oyunda fps düşmezken sanki hafif bir stuttering oluyor. oyun yavaş gibi oluyor gözle fark ediliyor ama cok büyük bir lag değil lakin rahatsız edici.

bu olay monitör ile mi alakalıdır yoksa ekran kartı mıdır? input lag ile alakası var mıdır? teşekkürler cevap verenlere şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 2 Mart 2017; 15:12:22 >

• Hangi oyun ?
    Dediğin borderless fullscreen kullanıyorsan oluyor. Windows vsync(aero) açıkken oyun pencere modundayken frametime farklı oluyor 3-5 saniyede bir aynı frame gösteriyor o da fark ediliyor. Exclusive Fullscreen dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRegular

Hangi oyun ?
    Dediğin borderless fullscreen kullanıyorsan oluyor. Windows vsync(aero) açıkken oyun pencere modundayken frametime farklı oluyor 3-5 saniyede bir aynı frame gösteriyor o da fark ediliyor. Exclusive Fullscreen dene.

battlefield 4 hocam. exclusive fullscreen nedir. nvidia panelden mi ayarlanıyor?
  • Oyun ayarlarında fullscreen mode borderless yada windowed olmasın, fullscreen olsun öyle dene.
  • Win10da Xbox DVR die bi ayar var benim laptopdada benzer sorun vardı Xbox DVR kapatınca düzelmişti bidene istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRegular

Oyun ayarlarında fullscreen mode borderless yada windowed olmasın, fullscreen olsun öyle dene.

hocam vsync açtım oyundan düzeldi. nvidia inspector'da fast sync açık. ama oyunda vsync açık. böyle düzeldi.fullscreen de açık

galiba driverlar ile alakalı. driverdan driver'a değişiyor bende bu durum. hiç böyle olmadıgı da oluyordu. sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

Win10da Xbox DVR die bi ayar var benim laptopdada benzer sorun vardı Xbox DVR kapatınca düzelmişti bidene istersen.

hocam dediğini xbox uygulamasından yapmıştım zaten. başka bir yerden yapılmıyorsa tabi. sağolasın

galiba artık oyunlar freesync veya gsync olmadan böyle sorunlar çıkaracak. monitör eski ekran kartı da yıllandı. galiba bunlardan. ama vsync açınca düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.