Bildirim
Fps askeri oyun arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sisteminiz nedir?
ekran kartı ve işlemci? -
İşlemcim intel core İ7-2720QM CPU @ 2.20 GHz
Ekran kartım Nvidia geforce gt 420 10 gb
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bilgisayarınız laptop. ekran kartınız da geforce gt 420m modelidir. bu işlemci ve ekran kartı ile çok eski fps oyunlarını belki oynarsınız, o da belki... maalesefquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Skurz
İşlemcim intel core İ7-2720QM CPU @ 2.20 GHz
Ekran kartım Nvidia geforce gt 420 10 gb -
Yoo gayet rahat oynayabiliyorum oyunları Ram kurtarıyor herhalde 16 gb çünkü mgs 5 gta 5 falan kasmadan oynanıyor
bilgisayarın belleği ile oyun grafik performansınız ilişkili değildir. rahat oynuyorum dediğiniz güncel oyunları 2011 yılına ait bir sistem ile hangi çözünürlük ve ayarlarda oynuyorsunuz bir video çekin izleyelim, gerçekten merak ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Skurz
Yoo gayet rahat oynayabiliyorum oyunları Ram kurtarıyor herhalde 16 gb çünkü mgs 5 gta 5 falan kasmadan oynanıyor -
720p ve ya 480pde 30fpsde oynuyordur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Mart 2020; 13:15:52 >
day of defeat source,Insurgency,battlefield 2,Red orchestra 2
quote:
Orijinalden alıntı: DjarumBlack-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X