Benim anakart bundan sizce nasıl iyi mi eski olduğunu biliyorum.
Benimkide foxconn hayatımda gordugum en lanet anakart başım beladan kurtulmadı bi türlü satcam kasayı komple o olacak sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: CoupeR
Benimkide foxconn hayatımda gordugum en lanet anakart başım beladan kurtulmadı bi türlü satcam kasayı komple o olacak sonunda
O kadar mı kötü ya?
Ne gibi sorunlar açtı başına?
Ben de DVD-Writer alıcam da korkuyorum bir sorun çıkar mı diye.
Ben ilk faxcoon u kasada tanıdım ve kasada malesef reset tuşu yoktu Sonra yeni aldığım anakartın işlemci koruma plastiğini ürettiğini gördüm üzerinde faxcoon yazıyordu Sonra ise anakart ve bazı parçalarını gördüm.Kalitelimidir veya değilmidir gibi bir yorumda bulunmayacağım.Ama dvd-w dikkat et belki aç kapa tuşu olmaya bilir
En basitinden şöyle söyliyim hayatımda görmediğim hataları ben Foxconnla gördüm :D:D PCI seri bağlantı noktası hatasını bugune kadar 10 pc değiştirmeme ragmen ilk defa foxconn da yaşadım.. PCI basit işlem vs vs anakartın 4 adet ram slotundan biri arıza yapar yaptırırsın bu defa diğeri arıza yapar 4 slotta belirli aralıklarla arıza yaptı yetmedi ramleri yaktı hiç bi sorun yokken durduk yere hemde.. Hem slot bozulsun hem rami yaksın giderayak böyle bi durum yani.. Sonradan öğrendiğime göre araştırmada yaptım foxconn hakkında bu adamların asıl işi anakart falan değilmiş yani tam bir yan sanayi malzeme uretiyolarmış bu sektore nerden el attılarsa o gune ben lanet ediyorum :))
foxconn anakart parçalarının bir çoğunu üretir ilk defa senden foxconn dvd-rw duyuyorum linkini ver inceleyelim bi istersen
quote:
Orjinalden alıntı: uvcoder
foxconn anakart parçalarının bir çoğunu üretir ilk defa senden foxconn dvd-rw duyuyorum linkini ver inceleyelim bi istersen
Ben onu demedim anakartım Foxcoon,dvd-writer(asus veya lg) alıcam ikisi uyumlu olur mu diye soruyorum.
Gariptirki, ben birkaç dh testlerinde bu anakart markasını gördüm. kötü olsa kullanmazlar heralde? aslında kullanan birisi olarak cevaplasalar güzel olur
Benim asus m2n-mx anakartın tümleşik ethernet/usb/ses/klavye-mouse gibi çıkışların üstünde yazıyordu.
Foxconn büyük ve iyi bir markadır.Bir çok farklı markanın üzerinde foxconn üretimi parçalar görebilirsiniz.
Fakat hazır pclerde sıkça foxconn markasının en basit ve en ucuz anakartları kullanılmaktadır.Misal önceden casper kasalarda sıkça kullanılırdır.Buda foxconn kötü bir markaymış izlenimi uyandırıyor insanlarda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme