Şimdi Ara

Foxconn & Sharp panel ortaklığına giriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Foxconn bugün birçok üst tüketici elektroniği markalarının ürünlerini üretiyor ve montajını yapıyor. Sharp ve Foxconn şimdi Sakai'deki Sharp 10G LCD panellerin yarısına Foxconn destek verecek şekilde bir ekran ortaklığına girmeyi hedefliyor.

    Foxconn Sharp'a yılda 800 milyon USD civarında yatırım yapacak ve şirketten yüzde 10 pay alacak.
    Daha da ilginci, Foxcon, şu anda büyük boyutlu LCD-TV'ler üretmek için kullanılan Sharp'ın Sakai LCD fabrikasında,LCD kapasitesinin yüzde 50'i kadarını üzerine alacak.Bu durum Sharp'ın planlarını etkilemeyecek çünkü fabrika şimdiye dek hiç tam kapasite çalışmadı.

    Foxconn bugün en gelişmiş LCD tesisine erişim hakkı kazanacak ve küçük ve orta boyuttaki panellerin yanı sıra,son derece büyük boyutlu,100''ten daha büyük paneller üzerine çalışabilecek.
     Foxconn & Sharp panel ortaklığına giriyor!

    Ortak bir girişim olan bu iş yapısında Foxconn ve Sharp %46.5,Sony ise kalan %7 lik alanı alıyor.Bunun dışında Sony'nin yatırım ortağı olan Sharp ile başka bir ortaklık planı yok.

    İki dev şirketin ortaklıklarındaki belirsizlik ise Taiwan ve Japon bazlı iki firmanın bağlarını güçlendirmek istemesinin sıradışı oluşu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 31 Mart 2012; 23:27:03 >







  • Önce çalışanlarıa değer versin, yıl olmuş 2012 haftalık çalışma saatini daha yeni 49 saate indirmişler, işçiler arasında intiharlar almış başını gitmiş, işçilerine ne kadar değer verdiğini haberlerde gördük.

    SonyPS, IpHone, Wii gibi bir çok markanında burada üretildigini öğrendim artık evime sokmam.


    http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=Foxconn+intiharlar%C4%B1&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.