ya bu program yüzünden kendi aklımdan şüphe etmeye başladım, ya bu adamlar bir saattir aynı şeyleri söyleyip birbirlerine hayır sen yanlışsın diyip bağırmıyorlar mı?
Hayri hiçler.
ahmet çakar olmayinca bu programa kaldik
Papyonlu Adam çok komik
valla ahmet çakar a falan laf ederdik ama bu programdakiler gerçekten özel yapım, umarım salak numarası yapıyorlardır bunlar senaryodur normalde kafası çalışan insanlardır, valla gerçekten böyle salaklarsa ve bu işten para kazanıyorlarsa yazık günah
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
valla ahmet çakar a falan laf ederdik ama bu programdakiler gerçekten özel yapım, umarım salak numarası yapıyorlardır bunlar senaryodur normalde kafası çalışan insanlardır, valla gerçekten böyle salaklarsa ve bu işten para kazanıyorlarsa yazık günah
Yok hocam yok senden benden akıllıdır onlar, salak yerine konan biri varsa onlar da bu programları izlemek durumunda kalan bizleriz maalesef
Yok hocam yok senden benden akıllıdır onlar, salak yerine konan biri varsa onlar da bu programları izlemek durumunda kalan bizleriz maalesef
aynen öle
Bez bebekten zaman ayırlari mutluluk verici
ben bir tek stadyumla %100 futbolu izliyorum bana göre bu programlar en iyisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme