Şimdi Ara

Fox Tv de Tribün Ateşi Programını İzleyen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu program yüzünden kendi aklımdan şüphe etmeye başladım, ya bu adamlar bir saattir aynı şeyleri söyleyip birbirlerine hayır sen yanlışsın diyip bağırmıyorlar mı?

• Hayri hiçler.
  • ahmet çakar olmayinca bu programa kaldik
  • Papyonlu Adam çok komik
  • valla ahmet çakar a falan laf ederdik ama bu programdakiler gerçekten özel yapım, umarım salak numarası yapıyorlardır bunlar senaryodur normalde kafası çalışan insanlardır, valla gerçekten böyle salaklarsa ve bu işten para kazanıyorlarsa yazık günah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

valla ahmet çakar a falan laf ederdik ama bu programdakiler gerçekten özel yapım, umarım salak numarası yapıyorlardır bunlar senaryodur normalde kafası çalışan insanlardır, valla gerçekten böyle salaklarsa ve bu işten para kazanıyorlarsa yazık günah

Yok hocam yok senden benden akıllıdır onlar, salak yerine konan biri varsa onlar da bu programları izlemek durumunda kalan bizleriz maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

valla ahmet çakar a falan laf ederdik ama bu programdakiler gerçekten özel yapım, umarım salak numarası yapıyorlardır bunlar senaryodur normalde kafası çalışan insanlardır, valla gerçekten böyle salaklarsa ve bu işten para kazanıyorlarsa yazık günah

Yok hocam yok senden benden akıllıdır onlar, salak yerine konan biri varsa onlar da bu programları izlemek durumunda kalan bizleriz maalesef

aynen öle

• Bez bebekten zaman ayırlari mutluluk verici

Fox Tv de Tribün Ateşi Programını İzleyen Var Mı?
  • ben bir tek stadyumla %100 futbolu izliyorum bana göre bu programlar en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.