< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 14 Ekim 2020; 15:56:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 14 Ekim 2020; 15:56:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
lokasyon ver sarışın mavi gözlü kızlar için istanbuldan rizeye yürüyerek giderim |
boğazı yüzerek geçerim karşıya tam adres ver |
Üst komşum aşure getirmişti geçenlerde. Benden 1-2 yaş büyük bir kızdı. Tepsiyle uzatınca elinden tepsiyi aldım ve içeri götürdüm. Kız bunun üstüne istediğin kadar alabilirsin deyince iyice utandım. Neyse fazladan aşure yedim. Bu da böyle bir anımdır
![]() |
İş sonuca varmadıktan sonra konuşsan kahve içsen neye yarar. Enayi gibi kızın kahve parasını ödeyip boş muhabbetini dinleyip eve dönünce elinle sevişiyorsun
![]() |
lokasyon ver sarışın mavi gözlü kızlar için istanbuldan rizeye yürüyerek giderim |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
boğazı yüzerek geçerim karşıya tam adres ver |
Sosyal fobin var |
ağla |
Zeka geriliğin yok rahat ol yeter takma bu kadar herşeyi onlarda insan |
"ben ne ıqsu eqsu düşük düşük bir insanım ya güzel kız görünce aptallaşıyorum" çelişkilisin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 14 Ekim 2020; 15:55:31 > |
kendine acı bence ülkenin en tipsiz adamlarından biriyim ama hiçbir kızla konuşurken çekinmedim hatta 2 sene önce kırtasiyede çalışan bölümden bir kızla muhabbet kurup kahveye davet ettim senin durum daha beter |
en azından senin gibi 2 kız görünce kekelemiyorum la |
doğrudur kocaeliden gelecek kız gökten gelsin |