Şimdi Ara

Fotoğrafta Tipoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğrafta Tipoloji adı altında bir final ödevim mevcut.Çalışacağım bir konu ve mekanb aklıma gelmemekte.Herhangi bir fikri olan arkadaşımın bu konuda fikir belirtmesinden memnun olurum.Ona göre gidip fotoğraf çekmem gerekiyor.

İstenilen durum 6-10 fotoğraf ile bu duruma örnek çalışma göstermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamdar -- 6 Mayıs 2013; 14:51:57 >

• fotoğraf dedinmi arka sokaklardaki sümük çocuk tipolojisi olabilir :P
    konuyu biraz açarmısınız? çünkü fotoğraf burda sizin tipolojisini yapacağınız konu için bir araç gibi olacaktır. misal "osmanlı dönemindeki kapılar" derseniz kapıları kayıt altına alırsınız ödeviniz için fotoğrafı kullanarak. ama fotoğrafta tipoloji demek fotoğrafla ilgili terimler yada ne bileyim 60-70 yıllarda kullanılan fotoğraf makinaları tipolojisi gibi mi?
    biraz daha açarsanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

fotoğraf dedinmi arka sokaklardaki sümük çocuk tipolojisi olabilir :P
    konuyu biraz açarmısınız? çünkü fotoğraf burda sizin tipolojisini yapacağınız konu için bir araç gibi olacaktır. misal "osmanlı dönemindeki kapılar" derseniz kapıları kayıt altına alırsınız ödeviniz için fotoğrafı kullanarak. ama fotoğrafta tipoloji demek fotoğrafla ilgili terimler yada ne bileyim 60-70 yıllarda kullanılan fotoğraf makinaları tipolojisi gibi mi?
    biraz daha açarsanız...

Cevabınız için teşekkkür ederim öncelikle.

Şöyle anlatayım ; Misal Martina Mullaney sadece duvarları çekmiş.Verdiğiniz örnek üzere kapılar veya sümüklü çocuklar :) Bunun gibi örnekler istemiştim kolay olabilecek birkaç alternatif çekip aralarından birini seçmek istiyordum.

Hatta bir yerde Biblodan çeşitli fillerin çekilmiş hali mevcut idi.Bu tür becerebileceğim konulardı istediğim.Anlatamadım benim hatam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraflar tarih sorunu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.