Şimdi Ara

Fotoğrafları yanlışlıkla sildim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben fotoğraf makinemdeki resimleri sildim ve bu resimler hayati derecede önem taşıyor. Resimleri kurtarmak için hangi programı kullanabilirim?

• Bu kategoride birçok yazılım mevcut, aklıma ilk gelen "Active@ File Recovery" adlı yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 12 Haziran 2008; 22:01:44 >
  • recover my files i de kullanabilrsn ama eczane lzm..
  • PhotoRecovery İle Silinen Fotoğraflarınızı Geri Getirebilirsiniz.
  • İsmini yanlış hatırlamıyorsam Pen drive recovey olan flashdisk vb d kullanılan bir program vardı, burada da işe yarayabilir. Ama esas önemli olan nokta sen veya işi bilen biri bu dosyaları ky,rtarana kadar o makinayla resim çekme (eğer sd karta kaydetmişsen çıkarıp bir kenara koy) ki üstüne yeni veri yazılıp eski fotoğraflar kaybolmasın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

İsmini yanlış hatırlamıyorsam Pen drive recovey olan flashdisk vb d kullanılan bir program vardı, burada da işe yarayabilir. Ama esas önemli olan nokta sen veya işi bilen biri bu dosyaları ky,rtarana kadar o makinayla resim çekme (eğer sd karta kaydetmişsen çıkarıp bir kenara koy) ki üstüne yeni veri yazılıp eski fotoğraflar kaybolmasın)

Üzgünüm 1-2 tane çektim. Hepsi gitti mi?
  • Hepsi gitmez de, balmumu üzerine önce bir anahtar kyduğunu düşün. Balmumu harddisk veya burada sdkart, anahtar da veri dosyası (fotoğraf) olsun. Bir veri sildiğin zaman, balmumuna batırıp çıkardığın anahtar gibi geride izini bırakır ve veri kurtarma programları bu izden yola çıkarak veriyi geri getirir. Ancak bu iz üzerine yeni bir anahtar koyarsak tabii ki eski iz kaybolacağından geri getirilmesi mümkün olmayacaktır.
    Bir iki tane üstüne resim çektiğin zaman bir iki tane resmi muhtemelen kurtaramazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 13 Haziran 2008; 18:28:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağlam bir program vardı.Özellikle fotoğraf makinelerinde acayip güzel çalışıyordu.Forumda verilmişti tam sürümü.Z harfi ile başlıyordu ismi programın.Forumu bir ara bulursun.Yazılım genel bölümünde açılmıştı konu.
  • File scavenger...
  • Kameramda çok önemli ve hatıra sayılabilecek videolarım vardı ve yanlışlıkla hepsini sildim, bir firmayla konuştum, veri kurtarma şirketleri var onlardan biri, adamlar bana bir fiyat verdiler resmen şok oldum ve valla kavga ettim bu ne yaa

15-20 GB veri kurtarma işi için benden 400 - 500 civarı para istediler valla kavga ettim cihazı aldım çıktım dışarı.

Kendim mükemmel bir program yükledim ve tüm verilerimi geri aldım, mükemmel bir program.Çok sayıda program da aynı işi görüyor.

Benim kullandığım program EASAUS Data recovery programı ve " Advanced " modunda geri yükleme yapmalısınız, başka seçenekler var ancak düzgün yüklenmiyor, Advanced seçeneği ile daha düzgün ve kayıp olmadan tüm verileri alıyorsunuz.

Arkadaşlar bu çok önemli bir konu ve herkesin bu konuda bilinçli olması lazım, sattığınız bilgisayarlar ve HDD gibi cihazlara da dikkat edin !
    Satmadan önce bence tüm verileri yok edin öyle satın çünki satılan bilgisayarlarda ve Hard disklerde veriler tamamen kalıyor , isteyen adam aldığı cihazın harddisketi tüm verileri alabilir !!

Şu adresten en iyi ve seçme 10 adet veri kurtarma programını yükleyebilirsiniz

http://www.bildirgec.org/yazi/en-iyi-10-ucretsiz-veri
    _____________________________________________________________________________________________

Ayrıca en iyisi diyebileceğim bir program da, " Easeus Data recovery " eğer ücretsiz sürümünü bulabilirseniz mutlaka onu da deneyin !

• Recovery my files
  • recover my files kesinlikle beni çok kurtarmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.