Şimdi Ara

Yanlışlıkla sildiğim D diskini kurtarmak lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda C diskini biçimlendirmek isterken yanlışlıkla CMD Diskpart'ta Clean komutunu çalıştırdım ve tüm HDD silindi. C ve D(fotoğrad arşivim) bölümleri de gitmiş oldu. Her şey silindiği için Windows'ta gitti. Henüz windows u kurmadim ne olur ne olmaz. Nasıl bir yol izleyerek fotoğraf arşivimin bulunduğu D bölümünü kurtarabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufas -- 29 Ocak 2015; 19:05:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancavus38

Up

Bunun için çeşitli programlar var google dan araştırın derim.
  • Araştırdım lakin tatmin edici bi cevap bulamadım. Bilgisayara windows kurup öyle programları mı denemeliyim yoksa windows kurmadan başka bir PC ye HDD yi bağlayarak mi denemeliyim?

• quote:

Araştırdım lakin tatmin edici bi cevap bulamadım. Bilgisayara windows kurup öyle programları mı denemeliyim yoksa windows kurmadan başka bir PC ye HDD yi bağlayarak mi denemeliyim?

İkiside olur farketmez zaten silinmiş mesela recovery my files var onu kullanın.
  • Şimdi düşününce Windows kurarsam silinen dosyaların üzerine kurulabilir bu da onun kurtarılmasını zorlastirmaz mi?

• quote:

Şimdi düşününce Windows kurarsam silinen dosyaların üzerine kurulabilir bu da onun kurtarılmasını zorlastirmaz mi?

Pek sanmıyorum ama dediğiniz doğru olabilir o zaman başka pcde yapın şuan hdd bölümsüzmü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an HDD bölümsüz ve boş. Başka bir PC yok. Ayrıca laptop :)

• Yok mu daha önce başına gelen yahu? :)

• Sistem geri dönüşüm yapmayı denedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: nismo35

Sistem geri dönüşüm yapmayı denedinizmi

Butun disk silinmis diyor sen kalkmis sistem geri yukleme yaptinmi diyosun

• quote:

Bilgisayarda C diskini biçimlendirmek isterken yanlışlıkla CMD Diskpart'ta Clean komutunu çalıştırdım ve tüm HDD silindi. C ve D(fotoğrad arşivim) bölümleri de gitmiş oldu. Her şey silindiği için Windows'ta gitti. Henüz windows u kurmadim ne olur ne olmaz. Nasıl bir yol izleyerek fotoğraf arşivimin bulunduğu D bölümünü kurtarabilirim?

Sakin o hddye dokunma. Ustunede sistem falan kurma. Cd den calisan kurtarma yontemleri var amcak anladigim kadariyla acemi oldugun icin bunlari yapman biraz kariaik gelebilir. 30 tl falan satilan hdd kutulari var. Onlardan bir tane alip leptop hdd yi ona baglayin. Sonra hdd ti baska bir pcye takip sistemi taratin. %75 veri kurtaracaginiza garanti verebilirim.

• recovery my filess programını yükle ve program içine gir hardisk D seç ve kurtarmak istediğin verileri seç fotoğraf müzik video secenekleri çıkacak istediğini işaretleyip kurtarma başlatın.

• Daha 2 hafta önce harddisk değil de hafıza kartını yanlışlıkla biçimlendirdim biraz netten araştırınca recuva ile kurtardım belki senin de işini görebilir. Yalnız harddiski usb ile başka bir pcye bağlaman gerekir muhtemelen.
  • mini tools power recovery kullan. 1 saate kurtarmayı tamamladığında kurtardığı dosyaları listeler ve bulmak istediğin dosyanın ismini aratıp kolayca kurtarabilirsin. tabi dosyanın ismini hatırlaman lazım. hatırlamıyorsan tek tek bakacan mecbur
  • Diskin üzerine kesinlikle windows kurmayın.
    Harici olarak farklı bir makineye takın,
    Birçok program önerisi verilmiş, bende vereyim.
    Ben müşterilerimde bu tarz sorunlarla karşılaştığımda GetDataBack kullanıyorum. Yapısı bozulmuş disk, silinmiş dosyalar vb. rahatça geri getirebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.