Bildirim
Fotoğrafları slayt biçiminde HD video yapmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
camtasia
movie maker(windowsunki)
yeterlidirzaten önerdigim programlar 2 dakikada çözülebilicek 50 mb ı geçmeyen programlar ama kalitelidir tabi
bu arada movie maker da çözünürlük belirlenmiyor sanırım ama camtasia da belirleniyor
çözünlürlügü 1080x720 yapman yeterli -
moviemakerin HD desteği yok. Camtasia ise ekran görüntüsü yakalayıp video yapma programı sanırım. -
Moviemaker i dün denedimde eklediğim resimlerin çözünürlüğüne çok azaltarak ekledi, ayarı varmı acaba yada bende böyle bir program arıyorum. Önemli olan eklediğim fotoları çözünürlüğünü değiştirmeden oluşturması. -
ProShow Gold HD Video yapar... -
Create> Video File'a tıklayınca çıkan pencereden istediğiniz video biçimi seçebilirsiniz?
-
Arkadaşlar movie maker 16:9 formatında video çıkarmak için Araçlar / Seçenekler / Gelişmiş Sekmesinden ayarlayabilirsiniz resminide ekliyorum .. kolay gelsin
-
google picasa -
sony vegas pro ...dene farkını gör ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
Create> Video File'a tıklayınca çıkan pencereden istediğiniz video biçimi seçebilirsiniz?
hocam bu programın linkini verebilirmisin???? -
benım ıcın de ıı oldu bu saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: hdfb44
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
hocam bu programın linkini verebilirmisin????
ProShow Gold 4.1
http://files.photodex.com/release/psgold_41_2737.exe 18.76 MB
-
google'ın picasa 3.6sını öneririm.
türkçe kullanayım dersen 3.5 versiyonu.
kolaj yapma, slayt gösterisi, avi formatında slayt gösterisini rahat bir şekilde yapabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X