Bildirim
fotoğrafın rengini biraz açmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Bu iş için bir sürü program var, ama ben en kolay ACDSee ile yapıyorum. Şu an kullandığım versiyon 8. Kolay gelsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: atakan84
Bu iş için bir sürü program var, ama ben en kolay ACDSee ile yapıyorum. Şu an kullandığım versiyon 8. Kolay gelsin.
Bende bu sürümü kullanıyorum fakat nereden yapıldığını bulamadım, nereden yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba? -
baranel
Binbaşı
8 Ocak 2007; 23:36:34
--------------------------------------------------------------------------------
malesef bir çok fotograf makinası kırmızı göz sorunu veriyor şimdi photoshop kullanarak bu sorundan nasıl kurtuluruz yazılımı açın ben 9.0 kullanarak anlatıyorum ekranda bir noktaya 2 defa sol tıklayın resminizi bulun ve açın soldaki alet çantasından firçanın solundaki red eye tool secenegine gelin başkabir tool varsa sag tıklayın red eye tool seçildikten sonra + irmecimizi kırmızı göze hızalayın sol tıklayarak bukadar basit resim koyu yada açıksa image adjustments den levels i seçin irmeci saga va sola olmak üzere renk ayarını yapın ok tıklayın adjustments seceneginde daha kontrast hue gibi bir çok secenek mevcut hatta siyah beyaz bi resim bile renklendirile bilinir artık resimimiz kırmızı göz ve renk açıklık koyuluk ayarını yaptık file save as dersek isim ve yer belirtir kaydeti tıklarız ve bize yazılım sıkıştırma oranını sorar siz 12 de tutun save derseniz direk kayıt yapar yada resimden çıktınızda çarpı ile bu haliyle kaydedilsinmi diye sorar ilk önce degersiz resimlerde işlem yapın derim
-
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
baranel
Binbaşı
8 Ocak 2007; 23:36:34
--------------------------------------------------------------------------------
malesef bir çok fotograf makinası kırmızı göz sorunu veriyor şimdi photoshop kullanarak bu sorundan nasıl kurtuluruz yazılımı açın ben 9.0 kullanarak anlatıyorum ekranda bir noktaya 2 defa sol tıklayın resminizi bulun ve açın soldaki alet çantasından firçanın solundaki red eye tool secenegine gelin başkabir tool varsa sag tıklayın red eye tool seçildikten sonra + irmecimizi kırmızı göze hızalayın sol tıklayarak bukadar basit resim koyu yada açıksa image adjustments den levels i seçin irmeci saga va sola olmak üzere renk ayarını yapın ok tıklayın adjustments seceneginde daha kontrast hue gibi bir çok secenek mevcut hatta siyah beyaz bi resim bile renklendirile bilinir artık resimimiz kırmızı göz ve renk açıklık koyuluk ayarını yaptık file save as dersek isim ve yer belirtir kaydeti tıklarız ve bize yazılım sıkıştırma oranını sorar siz 12 de tutun save derseniz direk kayıt yapar yada resimden çıktınızda çarpı ile bu haliyle kaydedilsinmi diye sorar ilk önce degersiz resimlerde işlem yapın derim
Soru ile ne alakası var?
-
öncelikle üşendimden daha önceki arkadaşlara verdim cevabı kopyala yapıştır yaptım ve layer e en mantıklı işlem bu şekilde olur ve verdim yazıda da renk kontras nasıl layeri bozmadan 2 satırda anlatmışım sizce alakasızmı........ -
Forum da da verilen Photo Filter le yapıyorum bu ve bunun gibi bir sürü resim işlerini çok memnunum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
öncelikle üşendimden daha önceki arkadaşlara verdim cevabı kopyala yapıştır yaptım ve layer e en mantıklı işlem bu şekilde olur ve verdim yazıda da renk kontras nasıl layeri bozmadan 2 satırda anlatmışım sizce alakasızmı........
quote:
Yazıyı sonuna kadar okumadım ama genel olarak kırmızı göz sorununu ele aldığı için ne alakası olduğunu sordum soruyla, söylediğiniz yerde kontrast ayarının olduğunu okumamıştım..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Autumn.
Bende bu sürümü kullanıyorum fakat nereden yapıldığını bulamadım, nereden yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Buraya resmi ekleyemedim amahttp://rapid-share.com/files/12897023/ACDSee.jpg.html buraya yükledim. Umarım nasıl yapılabildiğini anlatabilmişimdir ve işinizi görür. Kolay gelsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: atakan84
quote:
Orjinalden alıntı: Autumn.
Bende bu sürümü kullanıyorum fakat nereden yapıldığını bulamadım, nereden yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Buraya resmi ekleyemedim amahttp://rapid-share.com/files/12897023/ACDSee.jpg.html buraya yükledim. Umarım nasıl yapılabildiğini anlatabilmişimdir ve işinizi görür. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim.
Şuan 56k ile bağlandığımdan daha sonra deneyeceğim..
-
Uğraşma bak arkadaşın verdiği bu :
-
quote:
Orjinalden alıntı: xax
Uğraşma bak arkadaşın verdiği bu :
Ben de size teşekkür ederim. -
Rica ederim,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X