Şimdi Ara

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölü okuyan var mı ? Zor mudur, neler yapıyorsunuz, nasıl çalışıyorsunuz, bulma olanakları nasıl ? lütfen yardımcı olun.

• bunu bende merak ediyorum aslında , bilen biri cevap yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buranin kontenjani yok galiba yazinca direk gelio mu?

• up
  • Şuana kadar araştırdıklarim içerisinde en iyisi sanırım bu bölüm hemde dört yıllık.
    Dersler kebap
    sayısal ders yok gibi.
    Aslında bu bölümü bitirip bir televizyon kanalına kapak atsak harika olur diye düşünüyorum.
    tabii burayi bitiren ne oluyor ? iş bulabiliyor mu? bilmiyorum ? ama ders konusu ve 4 yıllık olmasi bana çok cazip geldi.
  • arkadaşlar bende bu bölümü istiyorum kaç puan a bakıyor ygsden 140 barajını aşmak yeterlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

arkadaşlar bende bu bölümü istiyorum kaç puan a bakıyor ygsden 140 barajını aşmak yeterlimi

Barajı aşman yeterli yalnız bölüm 4 değil 2 yıllık diye biliyorum ben, ayrıca elimize kamera almadan, deneme amaçlı kısa çekimler falan yapmadan nasıl okunur bu bölüm ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Şuana kadar araştırdıklarim içerisinde en iyisi sanırım bu bölüm hemde dört yıllık.
    Dersler kebap
    sayısal ders yok gibi.
    Aslında bu bölümü bitirip bir televizyon kanalına kapak atsak harika olur diye düşünüyorum.
    tabii burayi bitiren ne oluyor ? iş bulabiliyor mu? bilmiyorum ? ama ders konusu ve 4 yıllık olmasi bana çok cazip geldi.

dört yıllık değil 2 yıllık önlisans bölümü, matematik ve diğer sayısal dersleri sevmeyen bunlardan kaçan birçok öğrenci bu bölüme kayıt yaptırıyor
    bu bölümü bitirip televizyon kanalına kapak atmak piyango vurması gibi bir şans olur örgünde okuyup mezun olanlar giremiyor açıköğretim 2 yıllık bir bölüm için hayal olur bu dediğin, açıköğretimle örgün arasında yasal açıdan herhangi bir fark bulunmamasına karşın ülkemiz insanının açıköğretime ne kadar önyargılı olduğu olumsuz gözle baktığı yıllardır değişmeyen acı bir gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

dört yıllık değil 2 yıllık önlisans bölümü, matematik ve diğer sayısal dersleri sevmeyen bunlardan kaçan birçok öğrenci bu bölüme kayıt yaptırıyor
    bu bölümü bitirip televizyon kanalına kapak atmak piyango vurması gibi bir şans olur örgünde okuyup mezun olanlar giremiyor açıköğretim 2 yıllık bir bölüm için hayal olur bu dediğin, açıköğretimle örgün arasında yasal açıdan herhangi bir fark bulunmamasına karşın ülkemiz insanının açıköğretime ne kadar önyargılı olduğu olumsuz gözle baktığı yıllardır değişmeyen acı bir gerçek

ama derslere baktıgımızda 4 yıllık ders sistemi var ?

https://www.anadolu.edu.tr/akademik/fak_aof/fotvekamprog/program.htm

Açıklama kısmında da 2 yıllık yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 25 Temmuz 2012; 11:45:02 >

• quote:

quote:

başlıklar 1. sınıf 2. sınıf şeklinde yanlış yazılmış, doğrusu 1. dönem 2.3. ve 4. olacaktı yani 4 dönem = 2 yıl öğretim

• Bende umutlanmıştım 4 yıl diye. 2 yıllık fotografcılık bölümünden bişey olmaz. hobi niyetine okunabilir bence başka bölümlere bakmakta fayda var.
  • quote:

quote:

quote:

başlıklar 1. sınıf 2. sınıf şeklinde yanlış yazılmış, doğrusu 1. dönem 2.3. ve 4. olacaktı yani 4 dönem = 2 yıl öğretim

Bu açıktan okunuyo di mi?Kuzenim yazıcak da?Bi de puanları şöyle:ygs 3 : 180 , ygs 4: 180, ygs 5: 167

• seçilmeme ihtimali varmı arakdaşlar yazıcam bakın, başka bölüm düşünmüyorum çünkü
  • Gayet basit bir bölümdür arkadaşlar. Kitap kapağı bile açmadan takıntısız, alttan ders bırakmaksızın mezun oldum.
  • Bölümü okuyan kişiler bana yardımcı olabilir mi? Açık öğretimden bu bölümü okurken dikey geçiş sınavı ile anadolu üniversitesi yada öyle iyi bir üniversiteye grafik tasarım bölümüne geçiş yapılabilir mi? fotoğrafçılığın dikey geçişinde grafik tasarım görünüyor ama hangi üniversiteler için geçerli? lütfen yardımcı olun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Gayet basit bir bölümdür arkadaşlar. Kitap kapağı bile açmadan takıntısız, alttan ders bırakmaksızın mezun oldum.

hocam konuyu hortlatacam ama bşe sormak istiyorum ben tarih bölümünde okuyorum yanında işletme veya uluslararası ilişkiler bitirmek istiyorum açıktan matematiğim olmadığı için ilk 2yıllık fotoğrafcılık okumak istiyorum bitirdikten sonra işletme veya uluslararası ilişkilere geçmek mümkünmü ? sınavlara ne kadar önceden çalışmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Gayet basit bir bölümdür arkadaşlar. Kitap kapağı bile açmadan takıntısız, alttan ders bırakmaksızın mezun oldum.

hocam konuyu hortlatacam ama bşe sormak istiyorum ben tarih bölümünde okuyorum yanında işletme veya uluslararası ilişkiler bitirmek istiyorum açıktan matematiğim olmadığı için ilk 2yıllık fotoğrafcılık okumak istiyorum bitirdikten sonra işletme veya uluslararası ilişkilere geçmek mümkünmü ? sınavlara ne kadar önceden çalışmak gerekiyor

Bildiğim kadarıyla lisans tamamlama adı altında aöf işletme, uluslararası ilişkiler gibi bölümlere geçilebiliyor, dgs sınavı ile örgün öğretime bile geçiş sağlanılabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Bildiğim kadarıyla lisans tamamlama adı altında aöf işletme, uluslararası ilişkiler gibi bölümlere geçilebiliyor, dgs sınavı ile örgün öğretime bile geçiş sağlanılabilir.

Dersler zormu peki hocam,ne kadar ćalışılmalı sınavdan önce,halkla ilışkilermi bu bölümmü önerirsiniz

• Bu bölümü ikinci üni olarak okuyanlar var mı??

• Dikey geçişle hangi bölümler tercih edilir sorusunun cevabı linkte

http://abp.anadolu.edu.tr/tr/program/programProfili/1633/8/1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.