Şimdi Ara

Fotoğrafa Nazar boncuğu kondurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafın üzerine nasıl nazar boncuğu kondurabiliriz bir türlü yapamadım bunun bir yolu varmı?

mesela netten bir kaç nazar boncuğu resmi buldum ama genelde etrafında beyaz bir çerçeve oluyor onu düzeltmek için uğraşmak gerekiyor ama hiç güzel durmuyor.

Teşekkürler

• Öncelikle çevresi beyaz olan nazar boncuğunda, nazar boncuğunun çevresini photoshop ta seçerek (magic wind, renk seçici ya da magnetic lasso tool olabilir), beyaz kısımları background eraser ile silerek transparent hale getirmelisiniz. Ardından yine photoshopta, arka kısmı transparent hale gelmiş fotoyu, istediğiniz fotoğrafın üstüne atarsanız, sadece nazar boncuğunu görürsünüz.

Geniş işlemleri belki kısa açıklamak zorunda kaldım ama, işyerinde ancak bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet1980

Öncelikle çevresi beyaz olan nazar boncuğunda, nazar boncuğunun çevresini photoshop ta seçerek (magic wind, renk seçici ya da magnetic lasso tool olabilir), beyaz kısımları background eraser ile silerek transparent hale getirmelisiniz. Ardından yine photoshopta, arka kısmı transparent hale gelmiş fotoyu, istediğiniz fotoğrafın üstüne atarsanız, sadece nazar boncuğunu görürsünüz.

Geniş işlemleri belki kısa açıklamak zorunda kaldım ama, işyerinde ancak bu kadar

Teşekkürler akşam evde deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.