Bildirim
Fotoğraf satarak para kazanan var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Telefondan çekilen fotoğraf satılır mı pek emin değilim. Adamlar manzaraya karşı tripod kurup bekliyor uzun pozlama vs için. Benim de ilgim var aslında amatör çekim yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen uyumuyon mu ne zaman girsem seni görüyom
Aslında uykuyla aramda seviyeli bir ilişki vardı ama onu hayatımdan çıkardım. Böylesi ikimiz için de daha iyi oldu
Tripodum da var telefonda uzun pozlama da var. İkisi olmadan da güzel çiçek vb. fotoğraflar çekilebilir.
Merak ettiğim işin para kazanma boyutu. Bir çok konu açılmış ama yorum yapan yok. En çok parayı hangi site veriyor vb. bilemiyorum -
Stok fotoğrafçılığı yaparak satabilirsin. (bkz: Shutterstock, 123RF vs.) Yalnız, sende olan ekipman birçok insanda var. Çiçek, böcek, manzara fotoğraflarını olağanüstü ekipmanlarla yapan milyonlarca insan var. Kendine şu soruyu sormalısın; ''Benim fotoğraflarımı neden almalılar? Diğerlerinden farkı ne? Ben alıcı olsam, kendi fotoğraflarımı alıp herhangi makale veya blog'da kullanabilir miyim?''
Üstelik stok fotoğrafçılığını araştırmanız gerek, YouTube'da bu işi yapan profesyonel insanların ropörtajları mevcut, mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Stok siteleri birçok kriter istiyor, her fotoğraf kabul edilmiyor. Zamanı, trendleri ve gündemi çok iyi takip etmeniz gerek. Mesela diyelim Rio Festivali yaklaşıyor, fotoğraf çekmek için çıkıp Brezilya'ya gitmeniz gerekiyor. :) -
Elbette hocam kolay değildir. Youtube'de videolar var onları izleyeceğim. 100-200 fotoğraf denesem 1 tanesi belki anca indirilir
Başka önerisi olan varsa beklerim. -
Böyle fotoğraflar çekebileceksen, bana da satabilirsin.
the Guardian
Astronomy Photographer of the Year 2018 shortlist – in pictureshttps://www.theguardian.com/science/gallery/2018/jul/19/astronomy-photographer-of-the-year-2018-shortlist-in-pictures
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Amatör sevenler de var hocamquote:
Orijinalden alıntı: Swonz
Telefondan çekilen fotoğraf satılır mı pek emin değilim. Adamlar manzaraya karşı tripod kurup bekliyor uzun pozlama vs için. Benim de ilgim var aslında amatör çekim yapabilirim
Bi üstteki cümleyi burda farklı bi yorumla anlatmışsın başarılı olmuş hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X