Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel paylaşım olmuş. Prof. Makina olarak Nikon D3100 kullanmaktayım herhangi bir sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Konu açan arkadaşa Teşekkürler.
  • 400 tl ye kadar kompakt boyutları fazla büyük olmayan otomatik modda iyi çekim yapan.Gece çekimleri ve manuel ayarlara da izin veren bir fotoğraf makinesi tavsiye eder misiniz?

• Arkadaşlar canon 600 d yi en uygun bulabileceğim bir site ismi verir misiniz güvenilir aynı zamanda tayland malları falan da varmış ama ben japon malı olsun diyorum...
  • paşaport arkadaşım d 3100 hakkında biraz bilgi verir misin lensleri pahalı diyorlar nikonun bir de af motoru yokmuş geçen kipada gördüm indirimdeydi biraz bilgim var ama tabiki bir de senin açından dinlemek isterim özelliklerini teşekkürler
  • paylaşım güzel olmuş. Ben satın almak isteyen ve binlerce lira vermek istemeyen arkadaşlara canon 450d öneririm (bu eskimeyen makine içinhttp://www.kiraguru.com/canon-450d-fotograf-makinasi-44825) kullanıyorum ve çok memnunum. ikinci el almaları çok yararlı olacaktır. ama kiralama da işlerine yarayabilir.www.kiraguru.com'dan nikon d3200 kiraladım geçenlerde günlük, bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim. Dijital SLR'de 24.2 efektif megapiksel,11 noktada netleme, full hd 1080 p çekiyor vsvs. dediğim gibi kiralamalısınız şu şeye karar vermeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GosmerBey -- 3 Temmuz 2012; 15:47:18 >

• makina body alınırken yanında kit lens denilen ve aşağı yukarı her tür çekim için biraz kullanılabilen genel bir lens veriyorlar. canon ve nikon da IS yada VR denilen titreşim önleme mekanizması lensde oluyor. bazen kampanyalarda ISsiz VRsiz lensin pakete dahil edildiğini gördüm. bu fiyat avantajı değildir. alırken dikkat edin.
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, öncelikle hepinizin Berat Kandili mübarek olsun.
    Çalışanlarımıza normal 100-150 tllik digital fotoğraf makinelerinden alıyorduk.
    Şimdi yetersiz olduğu söylendiği için "Gece çekim yapabilen, diyafram (f) oranı küçük ve ISO oranı yüksek (1600-3200)" özelliklerine sahip uygun fiyatlı, dayanıklı bir makine arıyorum. Şimdiden yorum yazanlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

makina body alınırken yanında kit lens denilen ve aşağı yukarı her tür çekim için biraz kullanılabilen genel bir lens veriyorlar. canon ve nikon da IS yada VR denilen titreşim önleme mekanizması lensde oluyor. bazen kampanyalarda ISsiz VRsiz lensin pakete dahil edildiğini gördüm. bu fiyat avantajı değildir. alırken dikkat edin.

eflatoon arkadaş ben de bir makina alacağım ve 600 d de karar kıldım yanına kit lens olarak ne almamı önerirsin bir de bazı 75-300 gbi lenslerde ıs falan yazmıyor biraz açıklayabilir misin şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deklanşör

fotoğrafla ne kadar ilginiz var bilmiyorum. lakin eğer 10 000 çekimden az ise verilen kit lens size yeterli gelecektir. o lensle temel fotoğrafçılık konularının hepsinde çekim yapıp kendinizi geliştirin. Flickr gibi foto sitelerinde foto izleyip yorumlayın. kitap okuyun.

orta seviye ise 650D yeni çıktı onu görmeden almayın...
  • Arkadaşlar Bana 300 TL'ye İyi Bit Foto Makinesi Önerirmisin?
  • NİKON D 3100 CANON 1100D NİKON P 510 FZ 150 FİYATLARI AYNI BİR TEK FZ 150 BİRAZ PAHALI HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Selamun aleyküm arkadaşlar, öncelikle hepinizin Berat Kandili mübarek olsun.
    Çalışanlarımıza normal 100-150 tllik digital fotoğraf makinelerinden alıyorduk.
    Şimdi yetersiz olduğu söylendiği için "Gece çekim yapabilen, diyafram (f) oranı küçük ve ISO oranı yüksek (1600-3200)" özelliklerine sahip uygun fiyatlı, dayanıklı bir makine arıyorum. Şimdiden yorum yazanlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • hocam çok yararlı bir çalışma olmuş tebrikler teşekkürler
  • Arkadaşlar max 2000 tl lik bir bütçe ile profosyonel bir makina almak istiyorum bu 2500 ede zorlarsam çıkabilirm canon marka almak istiyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  • samsung wb150 nasıl size?
  • şuaralar alınabilecek birkaç yıl öncesinin d90 etkisi yaratan fotograf makinası nedir? pm atarsanız sevirim
  • 250 tl ye makine önerirmisiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali haydar öztürk

Arkadaşlar max 2000 tl lik bir bütçe ile profosyonel bir makina almak istiyorum bu 2500 ede zorlarsam çıkabilirm canon marka almak istiyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim

canon eos 550d öneririm. spot üründe fiyat 1.350 e kadar düşüyor.
    nikon d5100 e de bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Orijinalden alıntı: ali haydar öztürk

Arkadaşlar max 2000 tl lik bir bütçe ile profosyonel bir makina almak istiyorum bu 2500 ede zorlarsam çıkabilirm canon marka almak istiyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim

canon eos 550d öneririm. spot üründe fiyat 1.350 e kadar düşüyor.
    nikon d5100 e de bakabilirsiniz.

teşekkür ederim cevabın için
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.