Bildirim
Fotoğraf Makinem Kanepeden Yere düştü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yamtar1963
Zoom sonuna kadar yapınca ekranda çok ufak noktalanmalar olduğunu farkettim
geceleride eskisi kadar iyi çekmiyor sanki?ama makinenin çalışmasında bir problem yok herşeyi çalışıyor..
tamir edilebilir birşeymidir?
makine fujifilm s2950
bunların nedenini uzun uzun anlatamadığım için üzgünüm ancak bana güvenin, cihazınızda hiç bir problem yok.. -
quote:
geceleride eskisi kadar iyi çekmiyor sanki?ama makinenin çalışmasında bir problem yok herşeyi çalışıyor..
makine fujifilm s2950
zoom yaptığınızda veya karanlık ortamlarda ekranda ölü piksel gibi noktalar(kırmızı, yeşil gibi) oluşmasının nedeni makinanın lcd parlaklığını artırmaya çalışmasından kaynaklı.
şimdi menü ye girin. oradan temel ayarlar(set yazan kısım) oradan da bakaç ekran kısmındaki 60k/sn yi 30k/sn olarak değiştirin bu sorun muhtemelen kalkacaktır
-
ben makinemi 1.50 m den düşürdüm hemde kaç kere bişey olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtdlkck
quote:
makine fujifilm s2950
zoom yaptığınızda veya karanlık ortamlarda ekranda ölü piksel gibi noktalar(kırmızı, yeşil gibi) oluşmasının nedeni makinanın lcd parlaklığını artırmaya çalışmasından kaynaklı.
şimdi menü ye girin. oradan temel ayarlar(set yazan kısım) oradan da bakaç ekran kısmındaki 60k/sn yi 30k/sn olarak değiştirin bu sorun muhtemelen kalkacaktır
çok teşekür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
ben makinemi 1.50 m den düşürdüm hemde kaç kere bişey olmadı
Aynen -
makina sağlam arkadşlar -
oradan bakaç ekran kısmındaki 60k/sn yi 30k/sn olarak değiştirdiyimde tam olarak ne yapmış oluyoruz biraz açıkla bilirmisiniz neyiyle oynuyoruz makineninquote:
Orijinalden alıntı: mrtdlkckquote:
makine fujifilm s2950
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinburnulular -- 10 Haziran 2012; 23:52:43 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X