Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNELERİNİN HANGİ ÖZELLİKLERİNE DİKKAT ETMEM GEREKİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fazla acelem yok. Tekno marketlerin indirim kataloglarında sürekli fotoğraf makinesi kampanyaları var. Gerek komple set, gerekse sadece makine oldukça güzel fırsatlar sunuldu. Fakat özellikleri ne olmalı ? nelere dikkat etmeliyim hiç bir bilgim yok. 1500 liraya kadar limitim var. İyisi olsun 100-200 lira daha fazlada veririm. Profesyonel makinelerin özellikleri ne anlama geliyor anlatabilirmisiniz ?

• Ben de merak ediyorum, bakalım neler çıkacak...
  • @jimi1984 doğru söylüyor recep ivedik kardeş, sen önce isteklerini, beklentilerini, nerelerde kullanacağını-amacını, ileride ekleme yapar mısın yapmaz mısın makinaya yani yeni masraflara açıkmısın bunları bildirmelisin.
  • Arkadaşlar makine önerisi istemiyorum. Makineyi kendim arayıp bulacağım.Özellikler kısmında yazan bilgilerin ne olması lazım ?

Düzenleme

Örnek veriyorum : "geniş alanlı 9 noktalı AF" bu nedir bilmiyorum. İnternette aradım ama bulamadım. Bilen arkadaşlar yazarsa veya bir link verirse çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 18 Aralık 2011; 20:33:46 >
  • Fotoğraf makinesi almadan önce fotoğrafçılıkla ilgili bir kursa katılmanızı veya kitap almanızı tavsiye ederim. Hiçbirşey bilmiyorsunuz... Hiçbirşey bilmediğiniz için soracak çok sorunuz var. Hangi bilgiyi aktaracağız. Hiçbirşey bilmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Times -- 18 Aralık 2011; 21:03:54 >
  • Fotoğrafçılık hakkında hiçbir bilginiz yoksa @2_Times'ın dediği gibi önce bir kursa gidin.İnanın çok faydasını göreceksiniz.Yoksa diğer arkadaşlar gibi kullanma klavuzunu dahi okuma zahmeti göstermeyip burada konu açarsınız ben diyaframı , enstanteneyi değiştiremiyorum diye
  • Hımmm. Anlıyorum. Ben şimdiden bir kaç makinenin kullanma klavuzunu indirip bir okuyayım, yararı olur belki. Kitap vs. bir bakayım. 1-2 hafta okumakla uğraşayım.

Teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acemiysen kolay kullanımına megapikseli önemdeğil diye biliyorum ben bide fiyatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.