Şimdi Ara

fotograf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm fotograf kursuna gitmek istiyorum ismeyin kursalarının na kdar yardım olaur yoksa özel kursamı gitmem lazım.

Orijinalden alıntı: gün batımı87

iide bu sitede 2009dan konuşmlar var

Konudaki son mesaja bakın...

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

iide bu sitede 2009dan konuşmlar var

Konudaki son mesaja bakın...

Bu kursun ne kadar faydası dokunur bilmiyorum. Ben dün kayıt oldum Ekim ayı gibi başlar dediler. Pazar günleri 09:00 - 16:00 arası bir eğitim verecekler.
    Bu süre zarfında bir fotoğrafçıda çalışmayı isterim açıkçası. Sancaktepe de oturuyorum, bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz ?
    2. el sıfır ayarında bir nikon D5000 aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kodak Analog Fotoğraf Makinası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ismek giriş seviyede bilgileri 1. elden öğrenmenizi sağlar gerisi size kalmış ama bayağı iyi olur birde şubatda kaydolun bence çünkü yağmurlar başlıyor hava kötü olunca çekime çıkılmıyor

Sorunuzla ilgili olarak ise, bence fotograf kurslari cok da faydali degil. Forumda da fotograf kurslariyla ilgili bir konu vardi, orada neden gerekli neden gerekli degil tartisilmisti. Biraz arastirirsaniz bulabilirsiniz o konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D7000 - Zenit 122 - Lubitel 2 - Nikon FM
    Nikkor 28mm AI - Nikkor 135mm AI - Nikkor 18-105vr - Nikkor 70-300vr - Jupiter9 85mm - Helios 44m6 58mm - Pentacon 200mm - Kata Dr-467i - Lowepro Stealth Reporter d550aw
    Yiğitcan Sümbelli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DreemKeeper_

cevap versene kardeşim niye sustun ?

Bana mıydı bu?
  • Arkadaşlar ne kadar alıngan davranıyorsunuz ? Ben burada sizin engin tecrübe denizinizden bir balık tutayım diyorum, siz bana nasıl yaklaştığınızın farkında mısınız ? ne kadar çıt kırıldım davranıyorsunuz :(

Arkadaşlar ne kadar alıngan davranıyorsunuz ? Ben burada sizin engin tecrübe denizinizden bir balık tutayım diyorum, siz bana nasıl yaklaştığınızın farkında mısınız ? ne kadar çıt kırıldım davranıyorsunuz :(

quote:

Üslup hatası diyelim...

Kursa gidip en azından temel bilgi edinin, gerisi tecrübeye ve her türlü eleştiriye açık olarak öğrenmeye devam etmeye bakar. "En azından" temel bilgi olmadan hiç bir fotoğrafçı sizi yanına almaz, en azından ben almazdım. (Kendim eğitebilirdim fakat iş ticari boyutta ise zaman kaybetmek gereksiz olur, kişisel algılamayın.)

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Arkadaşlar ne kadar alıngan davranıyorsunuz ? Ben burada sizin engin tecrübe denizinizden bir balık tutayım diyorum, siz bana nasıl yaklaştığınızın farkında mısınız ? ne kadar çıt kırıldım davranıyorsunuz :(

quote:

Üslup hatası diyelim...

Kursa gidip en azından temel bilgi edinin, gerisi tecrübeye ve her türlü eleştiriye açık olarak öğrenmeye devam etmeye bakar. "En azından" temel bilgi olmadan hiç bir fotoğrafçı sizi yanına almaz, en azından ben almazdım. (Kendim eğitebilirdim fakat iş ticari boyutta ise zaman kaybetmek gereksiz olur, kişisel algılamayın.)

Üslup hatası evet, yanlış anlaşılma olmasın heyecanımı mazur görün.

sayın hocam ben ticari boyutunu düşünüyorum. Fakat gerçek anlamda ilgileniyorum bununla. Benden ne kadar çırak olur bilmiyorum ama çabuk öğrenirim. Madem eğitebileceğinizi söylüyorsunuz, neden olmasın ? Öyle değil mi ? Yani şöyle söyleyeyim, mutlaka size yardımım dokunur, mutlaka yüzünüzde bir tebessüm oluşur. Bir deneseniz, ne kaybedersiniz ki ? Bu işi gerçekten benimseyerek, içselleştirerek yapmak istiyorum.

• quote:

slm fotograf kursuna gitmek istiyorum ismeyin kursalarının na kdar yardım olaur yoksa özel kursamı gitmem lazım.

Dostum işin ismekle ilgili kısmına değiniyorum,yakın çevremde ismek kursları ile bilgisayar,yabancı dil,saz çalma öğrenimi,gibi alanlarda kurs görüp faydalananları biliyorum,bende ingilizcem için pratik olur amacı ile gittim ve faydalı oldu ,sizede fotoğraf kursuna katılın derim,biryerlerden başlamak gerek alt yapı oluşturmuş olursunuz,gelecektede kendize yaptığınız iyiliği mutlaka fark edersiniz,hadi kolay gelsin.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.