Şimdi Ara

Foto çekim kalitesi k850 mi w902 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikiside 5 mp malum.. K850 nin orjinal çözünürlüğünde bi resim koyabilirmisiniz gündüz ve gece çekimine ait görmek amaçlı

• Gündüz çok farketmez ama gece farkını ortaya koyar herhalde. Tabi görmek lazım yine de.
  • ya fotoğrafta fazla farketmez ama k850 i seçerdım ben
  • görmeye gerek yok k850i çok daha kaliteli (her şartta)
  • nokia 3310 ikisindende iyi ceker
  • Telefonum W902. Müzik konusunda Samsung nokia yaklaşamaz W902+Cx200
    İş kameraya gelince malesef vasat.
    Orjinal kullandığım için benim böyle ha siz modlama yaparak K850'ye yaklaşırsınızda eşitleyemezsiniz.
  • led flası iyi w902.nin ama ben olsam bu 2 secenek elimde olsa kesinlikle düşünmeden w902.yi alırım çok daha kullanışlı bi model bence...

tek eksigi xenon flası... birde wi-fi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben k850 den bir avantajını göremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemmm4545

Telefonum W902. Müzik konusunda Samsung nokia yaklaşamaz W902+Cx200
    Orjinal kullandığım için benim böyle ha siz modlama yaparak K850'ye yaklaşırsınızda eşitleyemezsiniz.

w902 nin seside çok kısık dışarda dinlerken hiç duyulmuyor nereyse kamerasınıda ben beğenmedim o kadar gece çok kötü gündüzleride orjinal boyutunda kare kare oluyor zoomladıgında acaba camera için bi mod falan varmı yüklesek
  • w902i nin ses ve kamera sürücüleri değiştirilebiliyor. Özellikle sesde iyi süsücü yüklerseniz çok iyi performans alırsınız.
  • Sadece gece çekimlerinde K850 nin artısı var
  • W902'de Xenon flaş yok, K850i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: sanemmm4545

Telefonum W902. Müzik konusunda Samsung nokia yaklaşamaz W902+Cx200

w902 nin seside çok kısık dışarda dinlerken hiç duyulmuyor nereyse kamerasınıda ben beğenmedim o kadar gece çok kötü gündüzleride orjinal boyutunda kare kare oluyor zoomladıgında acaba camera için bi mod falan varmı yüklesek

Hoparlörden bir şikayetim yok. Zil sesi gayet yüksek aranıldığında rahat duyuyorum. Müziği çevrem değil ben dinliyorum. Kaliteli bir kulaklık yeter bence. Nokia'daki sesin yüksek volume'de çıkması kalitesini göstermez ki bence çıkardığı sesi borazanda çıkarır. Ses yüksekliğinden çok sesin temizliği ve kalitesi önemli.
    Mod işleriyle uğraşmadım uğraşmamda sanırım çünkü telefon yurt dışı garantisi Türkiye için yok. telefon elimde kalacağına 50-60 TL kaliteli bir kulaklık alınabilir benim yaptığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 18 Ekim 2009; 21:00:21 >

• acustic-camdriver atmakla elinde kalmaz cihaz emin ol
  • Unutkan bir insan olduğum için bir ara w810i ye akustik atarken servislik oldu. Artık bir daha bulaşmaya cesaretim yok hocam. Tabiki yapabildikten sonra kalmaz niye kalsın.
  • A2 lerin sistemi W810 daki gibi değil daha kolay ve zahmetsiz
    Hayatte elinde kalmaz kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.