Şimdi Ara

Fosfor tayfanın ders çalıştığını zannetmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrencilerde bilinç arttı mevzusunda şahsi fikrim endişe etmememiz gerektiği yönünde. Çünkü çoğu kişi bu bilinci doğru kanalize edemeyip fosfor tayfanın ağlarına düşüyor.Her gün onlarca satır not fosforlu kalemlerle katlediliyor , onlarca sayfa post it lerin istilasına uğruyor.

• hocam griyle çadırkur.com filli boya ile anlaşmışlar önümüzdeki sezon
  • Sınav zekayı ölçmüyor. Cidden sabah 5 de kalkıp ders çalışan varsa başarılı olur fakat hepsi ortalama çalışıyor. Sabah erken kalksa da günün geri kalanında gereksiz şeylere vakit harciyorlar. Konuyu hızlı bir şekilde çalışamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Cidden gereksiz şeylere çok fazla zaman gidiyor. Nasıl en aza indiririz bunu ?
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    teknoloji ve arkadaş çevresi. teknoloji bitirilmeli yani kullanma.(faydalı şeyleri yine kullan, youtube ders videosu vs. | foruma da çok girmemeni öneririm.) Arkadaş çevresini de düzgün seçmek lazım. Başarısız çocukla konuşma demek değil de çalışıcan da nolcak diyen tipden uzak durulmalı.
  • Her seyin altini cizmekle veya gunde 900 soru cozmekle sinav kazanilmiyor bence. Dogru calismayi bilmek lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fosforla altını çizerek 6 saat süren çalışmayı ben tek kalemle bacağım masada 1 saate yapıyorum.
    Yani mesele ben değilim, ne demek istediğimi anladınız.

Bomboş mevzu..

Gereksiz instagram basılsın, fosforcular asılsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Inegim yine tespitlerdesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.