Şimdi Ara

Forza3 Kokpit Ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forza3 Kokpit Ayarı

arkadaşlar kokpiti bu resimlerdeki gibi olucak şekilde ayarlamak istiyorum ama bi türlü olmuyo ne yapmam gerek? Bende sadece direksiyonun üst kısmı görülebiliyo. ben markalarıda görmek istiyorum. yardımcı olurmusunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalke® -- 17 Aralık 2010; 14:52:17 >

• hadi beyler ya bi yardımcı olun.
  • ya hoca unuttuk şimdi yaaaa, şimdi my profile gir multi screene gir açı ayarı olcak 45 ten 70 lere getir onu tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

ya hoca unuttuk şimdi yaaaa, şimdi my profile gir multi screene gir açı ayarı olcak 45 ten 70 lere getir onu tamamdır

sağol dostum.
  • @Skywalke® dostum konu açmasını biliyorsun , resim koymasını biliyorsun da neden aramadan aratmıyorsun? daha mı zor konu açmaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

@Skywalke® dostum konu açmasını biliyorsun , resim koymasını biliyorsun da neden aramadan aratmıyorsun? daha mı zor konu açmaktan

valla arama yapmak daha zor. yapamıyorum arama. bi türlü aradığımı bulamıyorum.
  • ana resimler bana ait
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G27 Direksiyon Modifikasyonu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

ana resimler bana ait

evet dostum senin açı kaç derece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

ana resimler bana ait

evet dostum senin açı kaç derece?

80 derece memnunum
  • yanlız bu açıyı fazla kaçırmayın, bu sefer arabayı arkadan baktığınız kamera kötüleşiyor bilmiyorum. uzun süre 75 te oynadım, sonra tekrar 45 e aldım, arka kamera çok daha güzel geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja
    yanlız bu açıyı fazla kaçırmayın, bu sefer arabayı arkadan baktığınız kamera kötüleşiyor bilmiyorum. uzun süre 75 te oynadım, sonra tekrar 45 e aldım, arka kamera çok daha güzel geldi.

Valla hocam ben hep kokpıtten oynadıgım ıcın sıkıntı olmuyor.ama dedıgınız gıbı arka kameradan oynayanlar ıcın pek ıyı olmaz.
  • 79.5 en iyi ayar bence aynaların bazı kısımları görülemesede en iyi açı :)
  • Düzeltiyorum 74.5 pardon
  • 14 e

88 derece güzel, deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.