Şimdi Ara

Forza Motorsport 4 [ANAKONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yapımcı:Turn10
    Türü:Yarış
    Çoklu Oyuncu:Var
    Platform:Xbox360
    Çıkış Tarihi:2011
    Forza Motosport Serisi yarış dünyasına erkenden girişini yapmış ve kısa bir sürede beğeni kazanarak yerini bir hayli sağlamlaşmıştır.
    Serinin dördüncü oyunu olan Forza Motosport 4 piyasadaki oyunların genelinden ve kendi türündeki bütün oyunlardan daha iyi grafiklere bunun yanı sıra sürüş dinamiği konusunda türünün en iyisidir.
    Çoğu oyundan daha iyi çarpma dinamiklerine sahip olmasına ramen hala yıllardır değişmeyen bir zemine çarptığında boya gibi kalan izleri değiştirememiştir.
    500den fazla araç ve lisans elinde tutan oyun malesef bu seride Porche model arabaların lisansını EA dan alamamıştır.
    Forza Motosport 4'e özel diğer özellikler autovista özelliği ve kinect uyumluluğu autovista özelliği gerek kinect le gerek gamepad la belirli arabaların içini dışını motorunu bagajını görebilirsiniz dilerseniz arabanın çeşitli yerleri hakkında videolu tanıtımı izleyebilirsiniz.
    Ekran Görüntüleri
    E3 TRAİLER
    IGN Gameplay
    AutoVista

Lütfen Sizlerde Konu Altında Oyunla İlgili Resimlerinizi Ve Videoları Paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikara1 -- 26 Ocak 2012; 18:10:36 >

• FM4 ile grafikler günümüz konsollarının sınırlarını zorlamış bence. Keşke sınırları FM3 ile zorlayıp yeni jenerasyona bir FM4 hazırlasalardı.

Turn10
  • Bencede Doğru Bir Düşünce Bakalım Kısmet Forza Motosport 5'e .)
  • forza 4 güzeldi yani
  • Yaladım yuttum bu oyunu, her pisti ezberledim, garajımda 120 tane aracım var falan ama, en ufak bir sıkılma bile yok. Oynadığım en iyi yarış oyunudur, her şeyiyle. Bir incelemesini de yapmıştım, bulabilirsem koyacağım.

Edit:
    İşte Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 2 Şubat 2012; 14:53:26 >
  • Kinect olayı cok basıt olmus sadece dreksyon donduruoruz, live oynanmıyor çok basit yani kinect versyonu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Yaladım yuttum bu oyunu, her pisti ezberledim, garajımda 120 tane aracım var falan ama, en ufak bir sıkılma bile yok. Oynadığım en iyi yarış oyunudur, her şeyiyle. Bir incelemesini de yapmıştım, bulabilirsem koyacağım.

Edit:
    İşte Burada

İnceleme İçin Teşekkürler Konuya Bir Katkısı Bulunacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forza Horizon 5
    geçen yıl açıldı
    forza horizon 5
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Kinect olayı cok basıt olmus sadece dreksyon donduruoruz, live oynanmıyor çok basit yani kinect versyonu :S

Haklısın En Azından Live Veya Gaz,Fren ve Vites Olayını Bize Bıraksalarmış Daha Etkileyici Olabilirmiş
  • Oyun nasıl alsammı almasammı +sı ne eksisisi nedir söleyebilirmiziniz?
  • gt 5 varken
  • Daha kötü iken.
  • quote:

Yaladım yuttum bu oyunu, her pisti ezberledim, garajımda 120 tane aracım var falan ama, en ufak bir sıkılma bile yok. Oynadığım en iyi yarış oyunudur, her şeyiyle. Bir incelemesini de yapmıştım, bulabilirsem koyacağım.

Edit:
    İşte Burada

çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.

"Bu incelemeyi Donanımhaber'e özel yaptım, başka hiçbir yerde paylaşmayacağım. " :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korpow297 -- 15 Haziran 2012; 23:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korpow297

quote:

Edit:
    İşte Burada

çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.

"Bu incelemeyi Donanımhaber'e özel yaptım, başka hiçbir yerde paylaşmayacağım. " :):)

Unutmuşum onu. Ama burdan başka bir yere koymadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.