iceman0
=> FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU
(28.11.2025 18:04:34)
Evet bir kaç tane denk geldim.
izlediğim videolarda da denk geldim.
hatta bugün az önce 2 el oynadım.
bir tanesinde lvl 2 rs6 ile kalayım finale bakalım final finişini düşük level araç ile manipüle edebilecek miyim diye. o da gitti haritanın en solundaki drag alanının sol tarafındaki daireye küçüldü mecbur sağ tarafa doğru final yarışını verdi. aslında sola doğru çıkış da yapıp deneyebilirdim ama denemedim yuvarlak çiftlik tarlası olan tarafa. onu da denedim önceleri ama çoğunluk nereye gidiyorsa oraya veriyor hep. düşük level bak birisi sola gidiyor diye ona vereyim diye ters tarafa denk getiremedim hiç.
her neyse 220 km ile drag düzlüğünde ilerlerken arenanın açılmasına 2-3 san kala çıkıyordum.
yanımdan mg metro geçti yani benden 1,5-2 kat hızlı. 350 üzeri hızı var.
ışınlana ışınlana gider gibi gitti.
o an anladım yani boşu boşuna kasıyorum diye.
ona rağmen 3. olabildim diğerleri lvl 7-8-9 iken 10 kişiden.
daha önce forza desteğe ticket ile sordum. crossplay off olarak sadece ps5 ile eliminator hiç başlamıyor ve ps5te minimum kaç oyuncu lazım bu oyunun başlaması için diye.
cevap olarak; "bu sorunu bilemiyoruz, ekibe yönlendiriyoruz ama tabiki sorunu takip ediyoruz gerekirse geri dönüş yaparız" deyip ticketı kapattılar. :/
hilesiz hurdasız biraz da şanlı bir maç lazım bir denk gelemedim :D
zepharoth
(28.11.2025 19:46:02)
Eliminator ps tarafında gerçekten sıkıntı, dediğiniz gibi crossplay kapalıyken bir türlü başlatılamıyor, crossplayi açınca da hileciler illa denk geliyor. Işınlanarak gidene denk gelmedim ama daha ilk dakikadan altına 10 level Hoonigan çekene 3-4 kez denk geldim ki toplamda eliminatoru en fazla 20 sefer oynamışımdır. Bu kadar kısa sürede 10 level Hoonigan alabilmek şansla alakalı olamaz değil mi? Bir de bu durumun videosunu kaydedip forza supporta atsak işlem yapıyorlar mıdır?
Caped 117 Crusader
(28.11.2025 21:59:55)
işlem yapılıyor atabilirsiniz da o hesaplar genelde yeni hesap, çoğu da game pass ile oynuyordur
Metal Head
(29.11.2025 13:55:20)
PS5'e aldığıma çok pişmanım bu oyunu. Performans modunda grafikler çok kötü görünüyor. Kalite modu ise harika ötesi. 30 fps oynamakta istemediğim için ilk çıktığında bir süre oynayıp bıraktım. PS5 Pro'da devam ederim artık.
serdar_dnz
(11.12.2025 23:17:38)
Arkadaşlar lutfen biri acik bir sekilde anlatabilirmi bu youtube da vs gordugumuz kisa yarislari nasil yapiyoruz ornek ucaklarin ustunden atlamalar cok yuksek hizlara cikmalar vs bu bir mod mu bulamadim haritada biyerdemi vs yardimci olurmusunuz lutfen