FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU (38. sayfa)

-
-
-
Bu oyun ps plus a gelir mi acaba?
_____________________________ -
FH6 çıkmadan geleceğini sanmam hala satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Plus a eklenmesi yakin zamanda mumkun degil bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
χвσχLινє & ρѕη | wN6hstR
Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın.. -
Merhaba arkadaşlar Ps5 üzerinden oynuyorum ve hesabım normalde 41 seviye ve 50m civarı param vardı. Bir kaç gün sonra oyuna girdim ve hesap seviyesi 34 e param ise 35m e düşürülmüş ve o seviye aralığında aldığım tüm arabalar festivalde puanla aldıklarımda dahil silinmiş ve kullanmış olduğum sahne biletleri iade edilmiş. Nedeni nedir başına gelen var mı kiminle iletişim kurabilirim bununla ilgili acaba zaten ps5 de oynuyorum hile gibi bir durum söz konusu değil parayı bilet arkası biletlerden araç al sat ile yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remzican94 -- 3 Ağustos 2025; 21:37:44 >_____________________________ -
1 seneden aşağı çok zor. Zaten oyun Microsoftun ve Gamepasste olduğu için, adam niye ps plusa getirsin psde son çeyrekte en çok satılan oyun iken. Forza horizon 6 çıkana kadar imkansıza yakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Oyun zaten uygun fiyata yerel fiyatlandırmayla satılıyor. Şu oyunun da plusa gelmesini beklemeyin hocam bi zahmet.
arkadaşlar ps’de microsoft hesabımı girmek istiyorum. bu hesap daha önce playstation ile bağlandı şeklinde hata veriyor. bunu nasıl halledebilirim? oyunu açamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Fenerbahçe ulan ! -
Yahu şunu bilen yok mu?quote:
Orijinalden alıntı: gfblugano35
arkadaşlar ps’de microsoft hesabımı girmek istiyorum. bu hesap daha önce playstation ile bağlandı şeklinde hata veriyor. bunu nasıl halledebilirim? oyunu açamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Fenerbahçe ulan ! -
Premium sürümü indirime girer mi yakın bir zamanda ?
Aşağı yukarı her indirimde bir sürümü indirime sokuyorlar, premiuma da sıra gelecektir
o zaman tam fiyattan almayayım sürekli indireme giriyorsa bir süre bekleyelim
Oyun ps için çıkış yaptıktan bir ay kadar sonra premium sürümü kendi hesabıma 2k gibi bir fiyattan almıştım, ondan sonra da en az bir sefer daha bu fiyata indi.
instagram
Nsr🇯🇴🇵🇸 on Instagram: "FORZA 🔥 X THE CREW ❤️#thecrewmotorfest #forzahorizon5 #thecrewgame #forza #gaming #videogames #corvette #americanmuscle #viral"https://www.instagram.com/reel/DKwzHMqB9fJ/?igsh=YmF6OTk5aW16ejg1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
1928 TLye düşmüştü.
Zamlanmazsa, bir kaç hafta sonra Eylülde bence yine düşebilir o fiyata.
https://psprices.com/region-tr/game/8428168/forza-horizon-5-premium-edition
Ben standart aldım bir dahaki indirimde premiuma yükselteceğim.
Selamın aleyküm, Donanımhaber içi bir Forza Horizon 5 telegram grubu kursak kimler katılır? Gerekli katılım olursa beraber oynamak için kurabiliriz.
Yaz googla microsoft bağlı hesaplarım diye hangi ps hesabini link etmissen onu unlink etquote:
Orijinalden alıntı: gfblugano35
Yahu şunu bilen yok mu?
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X