Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Elitforce
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum vallaha oynuyorum. Yeni pcde alamam ortalık fena. Bana yetiyirda artıyor bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun görselleri yine her zamanki gibi yakıyor ortalığı.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

En düşükte oynuyorsunuz galiba, bu grafikleri en son 2005 de görmüştüm Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• 144 hz 2k monitorde rx 6750xt ile oynuyorum oyun muazzam görsellere sahip en ufak sıkıntı yok baya guncellemelerle düzeldi

• Bugün yayınlanacak olan güncelleme kaç gibi gelir acaba? İnşallah şu grafik sorunlarını bir şekilde artık halletmiş olurlar.

Geçen akşam saat 20:00 gibi gelmişti.

• Gtx 1650 super kullanıyorum. Nvidia gforce experience tan oyuna tıklayıp optimize et dedim. Şuan oyun akıyor ve grafikleri daha iyi oldu. Tavsiye ederim. Şuan oyundan çıkasım gelmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Görsel hakkında hiç bir sorun yaşamadım ben çıktığından beri. Grafik ayarlarınızı vrama göre ayarlayın. 8 gb 6600 xt yetmediği için 6700 xt aldım hiç bir sorun yok. En düşük 60 fps herşey extremede oynanıyor.

Bu kartı öneririm 10 gb Rx 6700 hem de 7100 tl.

https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6700-10gb-gddr6-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11321-03-20g-p-HBCV00002TTBE1

• Güncelleme yaparken windows güvenlik duvarından uyarı geldi. Abi şaka mı bu gerçek mi? Dalga mı geçiyor bu adamlar insanlarla. Lan windows sizin oyun sizin ve kendi oyununuzda trojan var diyonuz. Neyin kafasını yaşıyorlar bilmem. Neyse ya sabır deyip güncellemenin bir an evvel bitmesini bekleyeceğim :)

Şaka dimi bu, gerçi deffender denen gerizekalı uygulamayı sildim ben komple, saçma sapan herşeyi silmeye çalışıyor, win11 kullanıyorum, kafam rahat.

• 655 tane araç oldu oyunda son güncellemeyle beraber.

• audi quattro s1 yok değil mi ? Yoksa ben mi göremedim.

• Arkadaşlar Hot Whells haritasında bu görevi tamamen bitirdim ama görevi tamamlayamadım bir türlü. Hepsini tek tek kontrol ettim zorluğu dediği gibi yaptım ve birincilikle bitirdim hepsini. Unuttuğum bir şeymi var acaba yardımcı olabilirmisiniz.

• Nvidia'ın yeni yayınladığı sürücü(522.25 WHQL) ile RTX 30 serisi sahipleri için DX12 performans iyileştirmesi yapıldı. Forza Horizon 5 te bu oyunlardan birisi ve hem sürücü tarafında hemde destekli ekran kartı-anakart ve işlemcilerde kullanılabilen Resizable BAR ile performans kazanımı sağlanıyor. Nvidia'ın kendi testlerine göre bu iyileştirme 1440p için % 8, 4K içinse % 5 civarında,1080p de oynayanlar içinde % 8 lik bir ek kazanım bulunuyor. Sadece RTX 30 serisi ekran kartları için.

• Yeni sezon yarın başlıyor. Forza Horizon 10. yıl dönümüne özel olacak.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]steamcommunity.com
    Steam :: Forza Horizon 5 :: Forza Horizon 5 Festival Playlist – Horizon 10-Year Anniversary: Week 1, Summer
    https://steamcommunity.com/games/1551360/announcements/detail/3577572216091185993
  • Sizin yapacağınız oyuna ya bu ne rezilliktir. Araba giderken kendi kendine duruyor kaplamalar geldikten sonra devam ediyor. Çıktım nvidia dan optimize yaptım yine aynı. r5 5600x & rtx 3070 ile oyun oynanamaz halde. 500 TL haram zıkkım olsun sildim oyunu.

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Abi senden en sonunda anlamışsın.

Ben yazdım.FH5 diye bir oyun yok.Sadece hayal ediyorlar ve bunu piyasaya sürmüşler.

Çoğu kişi sistemsel diyor ama maşallah oyuna toz kondurmuyorlar.

Benim sistemim;

i5 11400f

Asus Rtx 3060 12 gb OC V2

64 gb ram

Bellek hatasından tut yaşamadığım sorun kalmadı.En son sonunda bende sildim.Gamepass ı da iptal ettim.

FH5 denilen ama gerçekte olmayan bu oyun gamepass tarihinin en REZİL oyunudur.

FH3 ve 4 'ü zamanında bütün paketleri ile satın almıştım bunları oynuyorum.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 13 Ekim 2022; 18:56:24 >
  • Oyun bu akşam %30 indirime girecek.

Gelen yorumlar çok olumsuz gibi. Tam alıcam diyorum millet baba sistemlerle yakınıyor, napsam bilemedim

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.