< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (37. sayfa)

-
-
Yeni Zelanda yapsak girebiliyormuyuz oyuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yayıncılığını Xbox Game Studios'n yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı yarış oyunu serisi Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5 ile ilgili geçtiğimiz saatlerde bir istatistik ortaya çıktı ve kesinlikle şaşırtan bir istatistik olduğunu söylemek gerek.
800.000 Oyuncu Sayısı
Forza Horizon 5 kesinlikle bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri. 5 Kasım'da oyunun premium paketini ön sipariş verenler için çıkışını yaptı. Yani daha oyun Xbox Game Pass sahipleri için ve düz sipariş verenler için çıkmış değil. Ancak buna rağmen Forza Horizon 5'ten müthiş bir istatistik geldi. Oyun daha tam olarak çıkışını yapmadan 800.000 oyuncuya ulaştı. Bu istatistiğe hem PC hem de Xbox oyuncuları dahil.
Oyun yarın, yani 9 Kasım'da çıkışını yapacak. Oyunun çıkışını yapması, özellikle Xbox Game Pass'te çıkışını yapması ile birlikte oyuncu sayısı ne kadar yükselecek büyük merak konusu. Oyun, yarından itibaren Xbox Series ve PC için erişilebilir olacak.
Kaynak:BSC
Edit: Haber eskiymiş, güncel rakam 1 milyonu geçmiş. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 8 Kasım 2021; 13:43:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün 15:00'da bölgeyi new zealand yapan gamepass üyelerine açılıyor dimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 8 Kasım 2021; 14:19:25 > -
Konsolun konumunu yeni zelenda yapınca giriyor oyuna Trgamer41 ekleyin beraber oynarız
Konsolun veya hesabını değiştirirse bunu tekrar düzeltebiliyor muyuz? Yoksa 6 ay mı ?
Bir de yasal bir şey mi bu ?
-
Yasal. Sadece bölgeyi new zealand yapin yeterli. Menuler yine turkce oluyor. Sadece storeda new zealand dolari gozukuyor. Gece 00:00'de tekrar TRye cekeriz bolgeyi.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Konsolun veya hesabını değiştirirse bunu tekrar düzeltebiliyor muyuz? Yoksa 6 ay mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok soruldu çok cevaplandı.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Konsolun veya hesabını değiştirirse bunu tekrar düzeltebiliyor muyuz? Yoksa 6 ay mı ?
Bölge değiştirmek hiçbir şekilde yasak değil, ban gibi bir durum söz konusu değil.
Premium aldığım halde erken girmek için bende yeni zelanda yapmıştım.
Hiçbir zararı yok. Sıfır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar aynı konsol üzerinde 2. bir hesap açsam forza 5 i gamepass ultimate olmayan hesaptan oynayabilir miyim?
Desenize dostlar biz daha yeniyiz Xbox'ta
. PS'de bu yöntemi 8-9 yıl önce kapatmışlardı sanırım. Ben burada da olmaz diyordum. Deniyorum şimdi konsolun bölgesini NZ yapıyorum.
Edit: Dil Türkçe olarak bırakınca bir uyarı verdi yazılar karışır diye Dili de İngilizce yaptım. 25 MB bir şey indirdi yeniden başlattım şimdi. Oldu oyundayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Kasım 2021; 14:43:8 > -
Bakıyorum da arkadaş listesinin tamamı FH5 takılıyor. Bu sene goty olursa şaşırmam. Doğru düzgün oyun da çıkmadı zaten. Belki Halo olur.
Ben PC'den denedim evet oyun açılıyor. PC'de oynayacaksanız ayarlarda zaman ve dil bölümünden Yeni Zelenda'yı seçmek yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 8 Kasım 2021; 14:50:22 > -
Bana da dedi de Türkçe de bıraktım sorun olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karakter yaratma ekraninda protez de eklemisler. Cok guzel bir dusunce tebrik ederim.
Xbox one x im varda grafiksel olarak deneyen varmı nasıl bu cihazda grafikleri?
Xbox series X performans modu ile eşit neredeyse ama 30fps de çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X