Uzun süredir sadece Online oynuyorum. Bazı dönemler sıkıntılı olsada genel açıdan bi problem yok. En son 3-4 gün önce sürekli atıyordu geçen gün herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Tek problem şu Takım macerasının sıralama puanlarını düzeltmemeleri bi türlü. |
|
İyi giden oyunda atması gerçekten moral bozucu. Sıralamanız kaç? |
Kısmen katılıyorum.Haftalık görevlerde rakip bulmam yarım saatimi alıyor.Çevrimiçi hızlı maceralarda ise yarışa girmem 1 dakikayı geçmiyor.Sıralamayı çok denemediğim için ona bir şey diyemem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 11 Aralık 2020; 15:35:28 > |
Gelsin gelsin :D nasıl alınıyor acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaygoksel -- 11 Aralık 2020; 15:38:59 > |
|
Herkese açık macerada yarışıyorsanız sizi yarıştan atmıyorsa düzgün bir şekilde ilerlemeniz devam eder. Yarıştan atarsa - olarak etkilemez. Ama Takım yarışlarında sıralama işinde ki sıkıntıyı bir türlü çözemediler, onda üst seviyeye atlayamamanız normal. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz şu anda oyuna girebiliyor musunuz? Ben dünden beri giremiyorum windows kendini güncelledi driverlerim güncel afterburner gibi yazılımlar da yok ama bir yok açılmıyor. |
Ben xbox üzerinde sorunsuz şekilde oynayabiliyorum. Belki de oyunun pc tarafında bir sıkıntı vardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, xbox game pass alıp oyunu oynamak istiyorum lakin bir sorum var. İleride ben oyunu satın alıp kütüphaneme eklesem, oyuna 0 dan mı başlayacağım yoksa game pass üzerindeki ilerlemem ilemi devam edeceğim? Benim için çok önemli, kütüphanemdeki oyuna 0 dan başlayacaksam game pass almayacağım. İleride indirimde kütüphaneme ekler öyle oynarım. Boşuna game pass üzerinden ilerleme kasıp boş vakit harcamayayım
Bu arada oynanacak platform PC. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 12 Aralık 2020; 12:0:30 > |
Arkadaşlar gamepass uygulaması sapıttı oyunu görmüyor yüklü olarak ancak dosyaları duruyor. Manual olarak nasıl silerim oyunun dosyalarını. |
Oyunu bulut servisine yedekleyip oynarsanız hiç bir sorun olmadan daha sonra yine aynı microsoft hesabı ile satın alım yaparsanız zaten soruyor bulut saveden devam etmek ister misiniz diye. |
Teşekkür ederim, belli ki steam ya da epic e gelmeyecek. Game pass alayımda oynayayım bari. |
|
Youtube kanalımda Forza Horizon 4 no commentary sürüş videoları çekiyorum. 2017 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio araç ile de ufak bir video hazırladım. Bakmak isterseniz link aşağıya bırakıyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 18 Aralık 2020; 18:23:36 > |
Oyunun içine ettiler ya sürekli oyundan atıyor online oynarken |