Format attıktan sonra oyuna giremiyorum,loadingte gri ekran veriyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, YouTube kanalıma beklerim yeni video yayında :) |
kaydı nasıl aldınız geçenlerde bende bi kayıt alacaktım online dan alamadım bulamadım daha doğrusu. hangi server de oynadınız birde ben trackday olandaydım acaba ondan mı kapalıydı |
Ben xbox one x üzerinde oynuyorum oyunu, yarış bittikten sonra save replay yapıp, sonra oyunun ana menüsünden forza tv kısmında replay i izleyebiliyorsunuz. Orada replay i seyrederken ekran kaydı alarak yaptım bu videoyu. Server kısmına dair bir şey seçmedim. Sadece private match kurup arkadaşımı davet ederek yarıştık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım pc de save replay çıkmıyorda ondan sordum. Belki private match olduğu içinde olabilir neyse. Teşekkür ederim. |
keşfedilmemiş yolları nasıl tamamlayabiliriz en basit haliyle ve son iki tane unutulmuş araç kaldı bunlar haritada çıkmıyor sinir oldum |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyun kaydı için ekran kartınız Nvidia ise en iyisi shadowplay |
Bendede hala düzelmedi |
upload ettiğim dosya sayesinde sorunsuz oynayabilirsiniz ben 2 yıldır oynuyorum hiç atmıyor. https://www98.zippyshare.com/v/0yWskcbC/file.html internetten bulmuştum bende.dosyayı çalıştırın ve oyuna girin.çıkarken ctrl+alt+delete yapın oturumu kapatın.zaten oyun save ediyor bulut sistemine. |
|
Bu fiyat nerede hocam acaba? Tamam gördüm gamepass ile almazsak düşüyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 29 Aralık 2020; 14:2:12 > |