Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.636
Cevap
86
Favori
461.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun belasını versin, buglarla sorunlarla dolu. Her seferinde yeniden yüklemekten bıktım, Zaten internet yavaş, Yetmezmiş gibi Microsoft Store'daki buglarla uğraşıyorum bir daha bu magazadan oyun alırsam tövbe. Koskoca microsoft magaza yapmayı, oyunu sorunsuz çalıştırmayı beceremiyor, aptal gibi bunların tekeline kaldık mecbur para veriyoruz.
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Bu sene imkansız. Seneye de geleceğini sanmam. Ms gamepass odaklı oyun yaptığı için hali hazirda mis gibi fh4 ve fm7 varken yenisini yapmıyor.

Üstelik horizon ekibi fable yapiyor ve yeni forza sırası motorsportda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2021 Son çeyreğine kadar yeni Horizon oyunu gelmeyecek. ozamana kadar yeni araç eklenip ve playlistler güncellenerek FH4 devam.
    Bu yılın sonlarında MOTOSPORT gelme ihtimali var onunda duyurusu yapıldı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs77 -- 26 Ağustos 2020; 15:8:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Bu sene imkansız. Seneye de geleceğini sanmam. Ms gamepass odaklı oyun yaptığı için hali hazirda mis gibi fh4 ve fm7 varken yenisini yapmıyor.

Üstelik horizon ekibi fable yapiyor ve yeni forza sırası motorsportda
    Sonradan biraz daha arastirma yaptim ve sizdirilan gelecek arac listelerine gore aylik verilen arac sayisi 2022 ye kadar suruyor. En iyi ihtimalle 2021 sonbaharında gelecektir o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs77

2021 Son çeyreğine kadar yeni Horizon oyunu gelmeyecek. ozamana kadar yeni araç eklenip ve playlistler güncellenerek FH4 devam.
    Bu yılın sonlarında MOTOSPORT gelme ihtimali var onunda duyurusu yapıldı zaten.
    harita eklemesi niye yapmıyorlar?
  • Araç eklemek daha kolay ( çogu eski oyunlardan, hali hazırda şablonu bulunan araçlar )
    Yeni oyun geliştirme aşamasında, harita tasarlamak gibi extra iş yükü almazlar. Normalde güncellemeler kesilmişti artık. Yeni oyunun tarihi uzadığı için güncellemeler devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs77 -- 26 Ağustos 2020; 19:45:29 >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Forza motorsport duyurulmuştu onu unutmuşum. O seneye gelse fh5 en erken 2022

• Bir sonraki oyunun Fransa ya da İtalya da geçmesini umuyorum. Sağ taraftan akan bir trafik yaparlar inşallah. İtalya yarış oyunlarında popüler bir ülke ve dağları ve yolları güzel keza Fransa da öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Bir sonraki oyunun Fransa ya da İtalya da geçmesini umuyorum. Sağ taraftan akan bir trafik yaparlar inşallah. İtalya yarış oyunlarında popüler bir ülke ve dağları ve yolları güzel keza Fransa da öyle.
    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

Resimde göreceğiniz gibi Forza Horizon 2 oyunu hali hazırda Fransa ve İtalya'da geçiyor zaten. Yapmış oldukları bir haritayı tekrar yapmayacaklardır. FH5 için en olası ülke Japonya ve trafik yine soldan akıyor.

• TMRT kullanıcısına yanıt
    Neden trafiği soldan akan ülkeleri yapıyorlar hep bilen varmı

• Oyunun korsan sürümünde nasıl para kazanabilirim araç satışı yapamıyorum offline dükkan yok mu oyunda? İki ev aldım para bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Oyunun korsan sürümünde nasıl para kazanabilirim araç satışı yapamıyorum offline dükkan yok mu oyunda? İki ev aldım para bitti.
    Bazı araçların icerisinde bol para iceren yetenek puanı odulleri var. Oradan kazanabilirsin. En rahat para kazandıran yontem tabiki nadir aracları satmak. Orijinal oyunda da 200 super wheelspin vermislerdi sanirim birkac ay once.

• Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

• Yeni keşfettiğim bir olayı paylaşayım. Belki bazıları biliyordur.
    Forzathon online erken (15 dakka süresi var malum) bitirebilirseniz windows + G tuşuna basarak çevrimiçi arkadaşlarınızdan biri başka bir oturumda daha bitirmemişse oyuncuya sağ tıklayıp join game yapın, konvoya katılın ve 2. kez fozathon puanı kazanabiliyormuşuz :)
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Cheat engine ile para yapıodum hala işliyorsa dene

• Cheat engine yapmak istemiyorum araba düşüyor zaten çarklardan. Peki şeyi soracağım bu festivallerin olayı nedir ben hala sağda solda yarış kovalıyorum. En son Hot Wheels dlcsine girdim biraz oynadım. Festivale girince ne oluyor tam olarak?
  • 1050ti ve 6gb ram ile 1080p Ultra da sorunsuz oynuyorum. Adamlar yapmış helal olsun.
  • Yeni z4 ile İngiltere sokaklarında kafa dağıttık

• C. Engine kullanarak şans çarkları ile para hilesi yapayım dedim. Çarklardan hiç para düşmedi arkadaş :))

Yarışlardan da o kadar fazla para kazanamıyorum, bazı videolarda görüyorum adamlarda 950 milyar milyon para var helal olsun valla iyi uğraşmışlar.
  • İki efsane bir şehire fazla. Forza ve araç tutkunlarına mutlaka izlemelerini tavsiye edeceğim bir kapışma oldu

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.