Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.636
Cevap
86
Favori
461.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun save dosyası tekrar bozuldu. ilk 20 saniye falan başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki.
    Sebebi tahminimce bugünkü günlük görevi yaptıktan sonra kapamak için ana menüye geçince 3 araç verdi. Acelem olduğundan bakmadım ve oyunu kapadım. Sadece toyota celica 92 vermesi gerekiyordu. dikkat etmedim ama diğer 2 araç ferrariydi.
    Sonra oyunu açtığımda geçersiz profil çıktı. Günlük aldığım yedekler işe yaradı. Oyunu kapadıktan sonra save dosyalarının bulunduğu yerdekileri sildim ve sabah aldığım yedeği kopyaladım ve oyun aldığım yedekten sonra normal çalışıyor
  • Çok kıl bir sistem prensibi var oyunun. Uygulamalardan verileri sıfırladım bu sefer de oyun hdd içindeki kapladığı yer gözüküyor ama yokmuş gibi, store da tekrardan 'yükle' ibaresi var. Kafam karıştı gece gece.
    Klasörden de silemiyorum kafayı yedim 76 küsür gb havada kaldı. Bu gizli öğeleri gösterdikten sonra oyunu nasıl silerim, çünkü uygulamalar kısmında da yok oyun, mecbur tek tek klasörleri silmem lazım.

İşin sonu sisteme format ya du bakalım 🤕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanozk -- 19 Ağustos 2020; 0:7:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

Çok kıl bir sistem prensibi var oyunun. Uygulamalardan verileri sıfırladım bu sefer de oyun hdd içindeki kapladığı yer gözüküyor ama yokmuş gibi, store da tekrardan 'yükle' ibaresi var. Kafam karıştı gece gece.
    Klasörden de silemiyorum kafayı yedim 76 küsür gb havada kaldı. Bu gizli öğeleri gösterdikten sonra oyunu nasıl silerim, çünkü uygulamalar kısmında da yok oyun, mecbur tek tek klasörleri silmem lazım.

Oyun varsayılan olarak C:\Program Files\WindowsApps kuruluyor, bu klasörü açman için yetki ister :)
    Ayarlar-uygulamalar-forza horizon 4 seçip gelişmiş seçeneklerden sonlandır, sıfırla, kaldır seçeneklerini uygulayınca bir şey kalmaması gerekir.
    Sen anladığım kadarıyla sıfırlama yaptın ama oyun hali hazırda windowsta kurulu duruyor. Bu yüzden mağazadan yükleme seçeneği gözüküyor olabilir. Sıfırlamada sadece kayıtların ve ayarların siliniyor.

Format gözükmüş gibi

• quote:

Çok kıl bir sistem prensibi var oyunun. Uygulamalardan verileri sıfırladım bu sefer de oyun hdd içindeki kapladığı yer gözüküyor ama yokmuş gibi, store da tekrardan 'yükle' ibaresi var. Kafam karıştı gece gece.

Google'da "takeownership" yazın, arayın, indirin çalıştırın.
    mouse sağ klik menüde take ownership seçenek ekler.
    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

Klasör üzerinde mouse sağ klik menüde take ownership seçip bekleyin.
    Size işlem bittiğinde sahiplik verecek, sonra klasörü yada dosyaları silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 19 Ağustos 2020; 17:7:52 >

• Teşekkür ederim yorumlarınız için, bugün attım formatı kafam bozuldu. Dedim temiz kurulum olsun. Hem de yaklaşık 3-4 senedir ellemiyordum sistemi iyi oldu.

Forzaları ilk satın aldığımdaki fh3 ve 4 ultimate yığını şeklinde tekrar yüklemeye başladım-o da 151gb- Programları vs yüklüyorum bir yandan, oyun ile ilgili gelişmeyi yükleme yaptıktan sonra paylaşırım.

Tekrar teşekkür ederim cevaplar için.
  • Arkadaşlar merhaba, forza horizon 3 ve 4 ultimate paket alarak ben de aranıza katıldım. Lakin size danışmak istediğim bir durum söz konusu; oyunu yüklerken "Forza Horizon 4" yükle dedim ve indirilen dosyaları kontrol ettiğimde hiçbir Ultimate eklentisi yüklenmemiş. İnternetim çok yavaş olduğu için bir 3 gün daha beklemek istemiyorum, bu eklentileri tek tek indir dersem Ultimate paketine dönüşür mü oyunum?

Ek olarak, Ultimate pakete sahip olmama rağmen garajımda sadece 1 araba gözüküyor, bu durum normal midir?
  • talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    FH4 ve FH3 Ultimate editon yığınını indirdiysen tüm eklentiler dlcler otomatik yüklenmesi gerek. araçları garaja eklemek kalıyor geriye. onuda oyun içinden shop'a gidip DLC araçları kısmından garaja ekleyeceksin.
    Not: FH4'de DLC araçları tek seferde garaja eklenebiliyor. FH3'de hepsini tek tek eklemek gerekiyor.

Yığını değil sadece FH4'ü indirdiysen de,

Microsoft Store uygulamasından - Kitaplıgım - Tüm sahip olunanlar - kısmında FH4 ve FH3 Ultimate editon yıgınını bulup yönet butonunu kullanarak eksik olan FH4 içeriklerini elle yükleyebilirsin
  • Çok teşekkür ederim hocam, dediğiniz yöntemle eksik dlc leri elle yükledim. Henüz 1 level olduğum için garajımda sadece 1 araba gözüküyor, Ultimate paketteki diğer araçlar zamanla gelecek sanırım değil mi?
    Araçları garaja eklemen gerek ? Aşagıya ilgili bir kaç resim ekledim.

Araç paketlerini yükleyerek şu adımları takip et:

Oyun açıldıktan sonra EVE Gir Butonuna tıkla veya festival alanına git. Araç Gösterimi sekmesinden DLC Araçlarına tıkla.

DLC Paketlerinden birini seç:

ücretsiz araçları kullan butonuna tıkla:

Garaja eklemek için tamam butonuna tıkla:

Artık garajda yada araç değiştir menüsünde aktif olacaktır

Sağ alt kısımdaki DOWNLOAD işareti DLC aracı olduğunu gösterir

• Steame gelse de satıştan kaldırılmadan alsak şu oyunu
  • 2 saat oynadım tık demedi Allah nazardan saklasın.
  • Grafiklere bakmaktan oyunu oynayamıyorum.Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

• Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu-sistem formatı-yeniden oyunu kurup açabildim. Şimdilik herşey tıkırında, yeni araçların da olması iştah kabartıyor :)
  • Hocam öncelikle yardımınızdan ötürü çok teşekkür ederim ancak eve girmeme rağmen belirtmiş olduğunuz Araç Gösterimi bende aktif olmadığı için DLC Araçları da gözükmüyor. Bu durum oyunun ilk başları için normal mi yoksa hiç uğraşma oyunu sil Ultimate edition olarak baştan mı kur dersiniz?

• Beyler oyunu bitirdim ek paketleride bitirdim aynı kullanıcı adı ile New game diyemiyoruz değil mi her şeyi sıfırlamak için ?

üzerinden zaman geçtiği için bende tam hatırlamıyorum. karakter özelleştirme de kapalı gözüküyor kariyerde ilerle biraz açılır tahminen
  • Ya ben böyle kötü bir oyun sistemi görmedim. Sabah açtığım oyuna şu anda yine format atmadan önceki hali gibi giremiyorum. Çıldırmamak elde değil, ne anladım o kadar format işinden.

Acaba microsoft hesabım ile ilgili bir problem mi var diyeceğim ama öyle bir şey olsa fh3 de açılmaz ya d pc de başka saçmalıklar olur bilemedim Sanki hdd açmaya çalışıyor ama birşey engel oluyor gibi anlamadım gitti.
  • quote:

Ya ben böyle kötü bir oyun sistemi görmedim. Sabah açtığım oyuna şu anda yine format atmadan önceki hali gibi giremiyorum. Çıldırmamak elde değil, ne anladım o kadar format işinden.

Acaba microsoft hesabım ile ilgili bir problem mi var diyeceğim ama öyle bir şey olsa fh3 de açılmaz ya d pc de başka saçmalıklar olur bilemedim Sanki hdd açmaya çalışıyor ama birşey engel oluyor gibi anlamadım gitti.
    Bence oyuna gelecek bir sonraki güncellemeyi bekleyin, çarşamba günü gelecek. O zaman hallolur gibime geliyor.

• Merhaba arkadaşlar ultimate edition 200 tl ye düşmüş almayı düşünüyorum. Bu editonda bütün dlc ler dahil mi oluyor acaba ? Ps4 dualshocku pc ye bağlayıp öyle oynuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBurak1

Merhaba arkadaşlar ultimate edition 200 tl ye düşmüş almayı düşünüyorum. Bu editonda bütün dlc ler dahil mi oluyor acaba ? Ps4 dualshocku pc ye bağlayıp öyle oynuyorum
    Evet hepsi dahil.
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.