Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.591
Cevap
87
Favori
449.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triangulum

    Arkadaşlar, Forza Horizon 4'ü aynı Microsoft hesabını kullanan iki bilgisayara yüklediğimizde, oyunu iki bilgisayardan da aynı anda açıp oynayabiliyor muyuz? Microsoft mağazasından iki bilgisayarada yükleyebiliyorum bir sorun olmuyor ama yükledikten sonra sorun çıkar mı?
    1 xbox 1 adette pc de kullanabilirsiniz aynı hesabı.' pcde açamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    1 xbox 1 adette pc de kullanabilirsiniz aynı hesabı.' pcde açamazsınız.

    Alıntıları Göster
    Ama yüklerken uyarı vs. vermedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triangulum T kullanıcısına yanıt
    Vermemesi normal.Açılınca sorguluyor çünkü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Triangulum T kullanıcısına yanıt
    Oyuna girerken hesaba bağlanıyor ama deneyin bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bourne90

    Herhangi bir güncelleştirme yok.Güncellemeleri kontrol et yaptım da herhangi bir sonuç çıkmadı.
    arabalar galeride ustune bas unlock et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xboxta hazır komutları nasıl ayarlıyoruz??(merhaba vs gibi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 20 Ocak 2019; 21:36:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunu Microsoft Store'dan 14 günlük ücretsiz deneme sürümü ile oynuyordum, bu 14 gün dolduktan sonra ortalama 2 ay daha oynadım hiçbir şekilde ücret falan kesmedi kartımdan zaten otomatik ödeme vs. kapalıydı online giremiyordum sadece sonra bırakmıştım oyunu, 2 hafta önce canım sıkıldı tekrar oynamak istedim ve şu uyarıyı aldım ''Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001'' o an üzerine pek gitmedim sonra çözerim dedim ama bugün denedim hala aynı hatayı veriyor çözemedim durumu, yardımcı olabilecek birileri var mı? İnternette bulunan Microsoft Store'dan herhangi bir uygulamayı indir sonra oyunu aç düzeliyor denilen çözümü denedim olmadı.
  • mstf26131 M kullanıcısına yanıt
    Süren dolmuş işte sonsuza kadar hesabında mı durması gerekiyordu oyunun?
  • Yazdığımı okumadınız galiba, 14 günlük sürem dolduktan sonra bi 2 ay daha oynadım ben bu oyunu sadece online girmeme izin vermiyordu sürem dolduktan sonra. Şimdi hepten gitti oyun hiç açılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstf26131

    Yazdığımı okumadınız galiba, 14 günlük sürem dolduktan sonra bi 2 ay daha oynadım ben bu oyunu sadece online girmeme izin vermiyordu sürem dolduktan sonra. Şimdi hepten gitti oyun hiç açılmıyor.
    2 ay oynadınız diye sonsuza kadar açık kalmasını mı bekliyordunuz diye sordum bende işte. Kapatmışlar erişime işte, 2 ay bedavadan oynadım diye sevineceğinize daha niye kapalı diye soruyorsunuz. Üstüne ticket atın isterseniz ben 14 günlük almıştım 3 ay geçti üstünden ama oynayamıyorum diye. Pes.
  • Evet onlar koşulsuz şartsız sürem bittikten sonra 2 ay oynamama izin veriyorlarsa bende 2 ayın sonunda neden kestiklerini sorgularım, sen para verdin diye mi zoruna gitti bu kadar? O yüzden mi bu saldırganlık? İnternette durduk yere ücretsiz uygulamalarda bile aynı hata kodunu alanlar var benim sorunumda onların yaşadığı gibi bi sorun olabilir diye çözüm arıyorum, konu hakkında bi fikrin yoksa boş yere muhalefet olma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstf26131

    Evet onlar koşulsuz şartsız sürem bittikten sonra 2 ay oynamama izin veriyorlarsa bende 2 ayın sonunda neden kestiklerini sorgularım, sen para verdin diye mi zoruna gitti bu kadar? O yüzden mi bu saldırganlık? İnternette durduk yere ücretsiz uygulamalarda bile aynı hata kodunu alanlar var benim sorunumda onların yaşadığı gibi bi sorun olabilir diye çözüm arıyorum, konu hakkında bi fikrin yoksa boş yere muhalefet olma.

    Saldırganca bir tavrı sergileyen senmişsin gibi geldi, 2 ay ekstradan oynamışsınız işte , microsoft bazen boyle şeyleri gözden kaçırabiliyor..:)

    Parasını verir oynarsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    hocam gamepad ile gaz ayarlı sürülebiliyor mu. ne oranda basarsak o kadar km gibi
  • Saldırganca tavır sergileyen ben miyim? İnsan gibi soru sormuşum ücretsiz uygulamalarda bile bu hatayı alanlar var benimki de aynı sorun olabilir diyerekten çünkü erişimi kesecek olan Windows sürem dolar dolmaz keserdi diye düşündüm, sürem dolduktan sonra sadece online girmemi engelleyip oyunu oynamama izin verdiyse şimdi durduk yere kesmesi saçma geldi, belkide onlar kesmedi benim hesabımda bir sıkıntı vardır diye. Arkadaş 2 mesaj yazmış ikisinde de alaycı tavırları ortada, konu hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen tek yaptığı boş muhabbet ve olay çıkarmak.
  • tanerbaba396 kullanıcısına yanıt
    Basma kuvvetine göre değişiyor evet, sonuna kadar basarsan tam gaz basıyor pedala. Hafif basınca 10 km ile sürersin. Uyguladığın kuvvete göre değişiyor.
  • Arkadaşlar bu forza live çıkmıyor 3 4 gündür onun belli günlerimi var forzathon puanı kasamıyorum.hani şu bitirince 30 puan veren

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Her gün, her saat çıkıyor neredeyse. Online sunuculara bağlı olun yeterli. Tekli oynarsanız çıkmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Her gün, her saat çıkıyor neredeyse. Online sunuculara bağlı olun yeterli. Tekli oynarsanız çıkmıyor.
    Horizon yaşamına bağlan mı dicez çevrimiçi etkinlikler mi yoksa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizgi

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 22 Ocak 2019; 11:41:21 >




  • Teknolojik olarak, seri her zaman zirvede olmuştur - tanınmış üniversal motorlar yerine, bu, hem fizik hem de görsel bileşen açısından otomobil simülatörleri tarafından keskinleştirilen kendi geliştirmemizdir. Geliştiriciler, mevcut demir ve alet kuşaklarındaki tüm meyve suyunu sıkar ve oyun örneklendirilir. Bu durumda, oyun hem yeni başlayanlar için erişilebilir hem de ustalara meydan okumaktadır. AI'nın ve yardımcı grupların esnekliği sayesinde, karmaşıklık bir dizi kritere göre bağımsız olarak ayarlanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.