Şimdi Ara

Forwell flt 4080 anfi kırmızı ışık korumaya geçti yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forwell flt 4080 anfi ye güç verildiği zaman anfide baştan normal çalışıyor 5 saniye sonra anfi koruma kırmızı ışık yanıyor anfiyi hem PC power suplyde hem de arabada aynısı oluyor anfiyi alalı 2 ay oldu Garantili fakat Elektronikçiyemi götüreyim yoksa garantiyemi yollayayım sorunu bilen varsa bana söyleyebilirmi .
     Forwell flt 4080 anfi kırmızı ışık korumaya geçti yardım. Forwell flt 4080 anfi kırmızı ışık korumaya geçti yardım. Forwell flt 4080 anfi kırmızı ışık korumaya geçti yardım. Forwell flt 4080 anfi kırmızı ışık korumaya geçti yardım. Forwell flt 4080 anfi kırmızı ışık korumaya geçti yardım.

• Ne bağlı bu anfide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza yaptığı için korumaya geçiyor bu yaz ucuz anfilere para vermeyin arkadaşlar garantiye gonder bi istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de aynı amfi var 2 kanal çalışıyor diğer iki kanalda 26 volt gerilim var sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar aynı amfiden bende de var 2 kanal çalışıyor 2 kanalda 26 volt gerilim var ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACEMİ USTA 55

Arkadaşlar aynı amfiden bende de var 2 kanal çalışıyor 2 kanalda 26 volt gerilim var ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

garantisi var mıdır ürününüzün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACEMİ USTA 55

Arkadaşlar aynı amfiden bende de var 2 kanal çalışıyor 2 kanalda 26 volt gerilim var ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

amfi tamiri yapıyorum, dükkanım bayrampaşa da düşünürseniz yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çıkışlarında ne bağlı ? Yükte değilken de mi korumaya geçiyor ?
  • Aynısı az önce başıma geldi. Tamir ettirdinizmi hocam ne kadar tuttu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.