Şimdi Ara

Forvete sercan yıldırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursasporda transfer listesine konmuş, hem cüzi bir fiyata alabiliriz hemde yerli. Üstüne çok genç, Aykut Kocaman onu adam edecektir.

Gelmişiz 22 Ağustosa, bu saatten sonra yabancı forvet almak çok zor, gücümüzü defans yada orta saha için harcamalıyız.

• Düşüncene saygı duyuyorum. Yararlı olacağını düşünebilirsin. Ama kesinlikle transfer edilmesini istemem. Aradığımız forvet tipi bu olmamalı.
  • 5 para etmez o adam..Zaten bi tarafları kalkıktı yok onlar istiyomuş yok bunlar istiyomuş öyle bi adama ihtiyacımız yok..Huzur bozulur!!
  • Altın Bidon
  • Kalsın aman gelmesin
  • Bana göre Sercan yeni Semih olabilir. 35'ine kadar genç Sercan olarak anarız. Torunu falan olursa ortanca demeye başlarız artık.

Sercan Semih'ten daha seri,hızlı,çabuk bir adam. O nedenle çok büyük faydası olur. Top kontrolü,oyun zekası falan iyi bence. Bitiricilik de gelişir zamanla.

Alma fırsatı varsa alınmalı mutlaka. Sol açığa da koyabilirsin gerekirse. Niang-Semih-Sercan 3lüsü harika olur.
  • Gelmesin sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamı forvette oynatacağıma bilica'yı oynatırım daha iyi. En azından fiziği var
  • Aykut adam eder onu. Solda oynar sağda oynar her tarafta alternatif olabilir.
  • Açıkta yararlı olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Bana göre Sercan yeni Semih olabilir. 35'ine kadar genç Sercan olarak anarız. Torunu falan olursa ortanca demeye başlarız artık.

Sercan Semih'ten daha seri,hızlı,çabuk bir adam. O nedenle çok büyük faydası olur. Top kontrolü,oyun zekası falan iyi bence. Bitiricilik de gelişir zamanla.

Alma fırsatı varsa alınmalı mutlaka. Sol açığa da koyabilirsin gerekirse. Niang-Semih-Sercan 3lüsü harika olur.

Stoch'un ölüsü sercandan daha iyi oynar.Gelicekse yedekte bekler buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Bana göre Sercan yeni Semih olabilir. 35'ine kadar genç Sercan olarak anarız. Torunu falan olursa ortanca demeye başlarız artık.

Stoch'un ölüsü sercandan daha iyi oynar.Gelicekse yedekte bekler buyuk ihtimalle

Türk oyuncu en azından. Yedek de olur farketmez. Bence fazla küçümseniyor Sercan. Ben önemli bir yetenek olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Türk oyuncu en azından. Yedek de olur farketmez. Bence fazla küçümseniyor Sercan. Ben önemli bir yetenek olduğunu düşünüyorum.

Bende iyi bir yetenek oldugunu dusunuyorum ama şimardi.Eger duzelirse semihden daha iyi bir yedek olabilir

• Bursa'nın satılığa çıkardığı 3 isimden bir Volkan Şen gelirse gelsin o da yedekliği kabul edecekse gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Bursa'nın satılığa çıkardığı 3 isimden bir Volkan Şen gelirse gelsin o da yedekliği kabul edecekse gelsin.

O mevkiide çok alternatifimiz olmasa gelmesini isterdim, gerçekten Sercandan daha çok beğeniyorum Volkanı
  • Bence bu adamları galatasaray alacak.
  • Volkan ve Sercan hemen alınmalı, kaçırılmamalı. Aykut hoca her ikisine de abi gibi yaklaşıp eski formlarına döndürür. Bize çok faydaları olur. Dia ve Stoch'un yedekleri bile olsalar kafi.
  • Bence başlık açmaya değmez. Sercan Yıldırım denen herif tam bir kazmadır. Hatta kazma ötesidir. Bursaspor'lu bir sürü arkadaşım var hepside maçlara gidiyor sürekli. Adamlara saç baş yoldurtuyor resmen oynadığı zaman. Tüm Bursaspor'lular şikayetçi Sercan'dan. Daha Guiza'dan yeni kurtulmuşken niye Sercan'ı alıp yine saç baş yolmaya başlayalım?
  • Yabancı bir forvet alacağımıza Sercan'ı alalım, daha ucuz hem. Hem de genç.

Hem de yurtdışından gelen adam oynamak için gelir, yedek olmak için değil.
    Tek forvetli sistem zaten oturmuş durumda. Üç forvete dönmenin alemi de yok. Üç forvette kenar forvetlerimizin ve göbeğimizin çok iyi olması gerekir. Yoksa tutmaz, tutmayacak da.
    Niang'ı kesmek de doğru olmaz.
    Sercan gelsin, yeni Semih'imiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Bence bu adamları galatasaray alacak.

ne olur onlar alsın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.