Şimdi Ara

Forvet Transferi Kesinlikle Şart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bienvenu'yu seviyorum ama yetersiz kalıyor. Bugün eğer ki Niang tarzı bir forvet olsa maç 3-0 hatta 4-0 biterdi. Ne yazık ki golü koklama gibi bir özelliği yok. Tabiki gelişecek ve daha iyi olacak ama içinde bulunduğumuz süreçte oynayacak forvetin tek başına maç kazandırabilecek bir forvet olması gerekir. Santos'un yokluğunu doldurduk ama Lugano ve Niang'ın yokluğunu bir türlü dolduramıyoruz. Forvet transferi kesinlikle yapılmalı. Niang gibi bulduğunu affetmeyen topu ileride tutabilen 30 civarında bir forvet almalıyız. Bienvenu da o ara pişer 2-3 seneye as forvetimiz olur. Sizin düşünceleriniz nedir?

• Nolan Roux.Gol canavarı.
  • @Cris
    Hocam inanın her maç Niang'ı anıyorum.Bienvenü kesinlikle FB futbolcusu olamaz.Semih deseniz zaten ölmüş ağlayanı yok.
    Niang tarzında bir forvet bulamayız bir daha.Artık ne bulursak
  • seçmeye gitmiş çocuklar gibi bir türlü nerede duracağını ve görevinin ne olduğunu anlamadı
  • Ara transfer dönemi gelse de Borges'i izlesek artık.
  • Katılıyorum. Bunu yaparken Bienvenu harcanmamalı; bence potansiyeli var. Şu haliyle bile bu ligin üzerinde bir forvet bana göre.
  • abi biraz sabırlı olmanızı istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Katılıyorum. Bunu yaparken Bienvenu harcanmamalı; bence potansiyeli var. Şu haliyle bile bu ligin üzerinde bir forvet bana göre.

Ne ligi bu kadar küçümseyin, ne Bienvenuyu bu kadar yüceltin. Bienvenu bu ligin üzerindeyse Almeida filan uzayda heralde.

Almeida da üzerinde bir forvet zaten. Şu an Bienvenu'den daha iyi ama arada bu cümlenizdeki gibi dağlar tepeler kadar kalite farkı yok.
  • Valla keyfi gelince oynayacak yıldız yerine böyle en azından mücade eden genclere yatırım yapmak daha akıllıca
  • bienvenu daha yaşı kaç fenerin as topcusu olacak beklentiler fazla karşılamayaz şöyle 2 sene geçsin.

semih 80 den sonra girmeli

malumunuz sezon ortasında topçu almak zor o yüzden alexin beğendiği seçtiği oyunculara yönelmek lazım.
  • Daha koşacağı yer bilmiyor.Kendini cambaz zannedip 2-3 kişinin arasına giriyor.Ayağında 2 saniye top tutamıyor.
    İşin özeti bu takımda en fazla çıkacağı basamak YEDEK olmak.

Devre arası forvet şart.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Katılıyorum. Bunu yaparken Bienvenu harcanmamalı; bence potansiyeli var. Şu haliyle bile bu ligin üzerinde bir forvet bana göre.

Ne ligi bu kadar küçümseyin, ne Bienvenuyu bu kadar yüceltin. Bienvenu bu ligin üzerindeyse Almeida filan uzayda heralde.

Almeida da üzerinde bir forvet zaten. Şu an Bienvenu'den daha iyi ama arada bu cümlenizdeki gibi dağlar tepeler kadar kalite farkı yok.

Bienvenu ligin üzerinde olsa 8 maç sonunda 3 değil 10 gol atardı abi. Abartmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

@Cris
    Hocam inanın her maç Niang'ı anıyorum.Bienvenü kesinlikle FB futbolcusu olamaz.Semih deseniz zaten ölmüş ağlayanı yok.
    Niang tarzında bir forvet bulamayız bir daha.Artık ne bulursak

Niang gidip Bienvenu gelince gözleriniz yaşlı Niang diye aglayacaksiniz dediğimde dalga geçmeyen adam kalmamıştı.Şimdi hem daha fazla para harcamak zorunda kalacağız üstüne en az 10-15 mac sıkıntılı geçecek.
  • bienvenu fenere gelmiş en kötü forvet bence guiza da dahil geçen eski takımının başkanın acıklaması da war hollnda liginde 6 hafta gol atamdı fener ıyı para verdı sattık dıye yazık harcanan paraya
  • Bienvenu varsın gol kaçırsın, omuz omuza mücadeleye girmeye korkan Niang gibi adamları görmek istemiyorum bu takımda.Gol atınca çocuk gibi sevinen, topu alıp takımına birşeyler katmak isteyen, pres yapan adam istiyorum.Son vuruş dediğin şey birazcık tecrübe ve sakinlikten geçer, futbol oynama isteği olmayan, cebini doldurmaya bakan adam Messi olsa seni bi yere kadar götürür. Bu takıma tabiki tecrübeli bir santrafor daha lazım , bu aşikar fakat amacını yine belli edip ilk fırsatta Arap parası yemeye giden Niang ı istediğinizi söylemeyin bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Bienvenu varsın gol kaçırsın, omuz omuza mücadeleye girmeye korkan Niang gibi adamları görmek istemiyorum bu takımda.Gol atınca çocuk gibi sevinen, topu alıp takımına birşeyler katmak isteyen, pres yapan adam istiyorum.Son vuruş dediğin şey birazcık tecrübe ve sakinlikten geçer, futbol oynama isteği olmayan, cebini doldurmaya bakan adam Messi olsa seni bi yere kadar götürür. Bu takıma tabiki tecrübeli bir santrafor daha lazım , bu aşikar fakat amacını yine belli edip ilk fırsatta Arap parası yemeye giden Niang ı istediğinizi söylemeyin bana.

Sadece son vuruşlar değil ki.Toptan korkuyor ne bir araya kaçıyor ne de top saklayabiliyor.Gökhan'ın attığı topu 6 pastan atamamasıda cabası
  • Dünyadaki üst düzey forvetlerin hepsi 19 20 yaşında patlamayı yapıyor.Bizim elimizde Berk diye bir oyuncu var Semihi koyduk olmuyor Bienvenüyü koyduk oda olmuyor 2 maçta Berki deneyelim belli olmaz bu işler bakarsınız patlama yapar.
  • Yapmayın şunu, hemen asmışsınız adamı. Ne çok seviyorsunuz gençleri bitirmeyi. Bir hata yapsın, hooop, kötü oyuncu.
    Bu adam daha tecrübesiz, genç. Durun bekleyin bir pişsin. Tecrübelensin, özgüven kazansın. Ha baktın hiç olmuyor, yollarız Bank Asya'ya.

Hem bu adam, yanlış hatırlamıyorsam, üç golle takımın, Alex ve Baroni ile birlikte, en golcü üç oyuncusundan biri.
    Ayrıca Semih'ten de şu anda kat kat iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yapmayın şunu, hemen asmışsınız adamı. Ne çok seviyorsunuz gençleri bitirmeyi. Bir hata yapsın, hooop, kötü oyuncu.
    Bu adam daha tecrübesiz, genç. Durun bekleyin bir pişsin. Tecrübelensin, özgüven kazansın. Ha baktın hiç olmuyor, yollarız Bank Asya'ya.

Hem bu adam, yanlış hatırlamıyorsam, üç golle takımın, Alex ve Baroni ile birlikte, en golcü üç oyuncusundan biri.
    Ayrıca Semih'ten de şu anda kat kat iyi.

Katılıyorum. Hem gençlere yatırım derler hem beğenmezler. Daha iyi gençleri zaten büyük takımlar kapıyor uyanın rüyadan, genç istiyosan bundan çokçok daha iyisini alamazsın. Yetenekli gençler de biliyor heralde büyük takımın kendilerini istediklerini, Fenerbahçe'ye mi gelecekler? Türk taraftarında böyle bir genel görüş vardır. Genci erkenden kap O adamında aklı var heralde hangi takıma gitmesi gerektiğini biliyordur.

• Ne genci arkadaş adam Messi ile aynı yaşta
    Bizim kimseyi bitirdiğimiz yok,sahadaki duruşu ile bile bizim forvetimiz olamayacağını açıklıyor.Sadece kaçırdığı gol için söylemiyorum sonuçta yıllar boyunca boş kale kaçıran çok gol kralı geldi.Bu adam daha duracağı yeri değil koşucağı yeri bile bilmiyor ve en büyük hatası kendini cambaz zannetmesi.
    Niang ve Emenike ile bir Fenerbahçe düşünemiyorum,şuan ligin tozunu attırmıştık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.