hepimiz forvet transferine odaklandık ama forvet kadar stoper transferi de şart.defans s.o.s veriyor.lugano'nun yanına yabancı bir stoper alınmalı mutlaka.gallas olabilir bu adam bonservisi elinde hem.bunun yanında bir tane ön libero da alınmalı kesinlikle.selçukla baroniyle götüremeyiz bu ligi bırakın avrupa'yı.trabzon'dan ceyhun gülselam alınırsa müthiş olur adam tam bir joker.ön libero oynar gerektiğinde stoper de oynar.
Bence Ön Libero ve Forvet transferi yeterli olacaktır . Neden diye sorarsan Lugano geçen sene o kazma Bilica'yı bile adam ettiyse ben inanıyorum ki İlhan ile iyi ikili olurlar . Ön Liberoya yapılacak . Ön Liberoya gelecek Selçuk İnan gibi bir top kesici ön libero toparlar takımın arka tarafını . Ha ayrıca geçen sene de vardı ön libero sorunumuz . Ama defans çok iyi olduğu için Selçuk'un ve Baroni'nin hataları gözükmüyordu . Ama dün defans da kötü olunca herkesin hatası ortaya çıktı . Eğer Selçuk İnan alınmayacaksa Mehmet Topuz oynasın orada . En azından mücadele gücü muhteşem . Bol bol koşar .
Forvete gelince , söylediklerimi yine söylüyorum ve dünki maçta da bunun sıkıntısını gördük . Bu takıma Gyan tarzı ileride top tutup , stoperleri meşgul eden , foul alabilen , yıkılmayan , bir adam lazım . Ve bu tariflere göre alınacak en iyi adam Gyan olur bana göre .
6+2+2 yerine 7 yabancı olsaydı bu sene mükemmel olurdu. Hücum hattından da taviz vermeden Lugano'nun yanına kaliteli bir stoper alabilirdik ve o zaman iyi bir takım olurduk işte.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
6+2+2 yerine 7 yabancı olsaydı bu sene mükemmel olurdu. Hücum hattından da taviz vermeden Lugano'nun yanına kaliteli bir stoper alabilirdik ve o zaman iyi bir takım olurduk işte.
Lugano'nun yanına Yabancı stoper , Sağ kanada Özer .
Bence Ön liberomuz mutlaka Türk olmalı . Ve eğer adam alınmaz ise Mehmet Topuz çok iyi bir top kesici olmayabilir . Ama Baroni ve Selçuk'un asıl görevi olan kesiciliği yapmıyorlar ise Mehmet Topuz mücadelesiyle o açığını kapatacaktır . Hem Emre'yi de rahatlatır .
Transfer işini Fenerbahçe hep geç bırakıyor. Xabi'ler beklenirken transfer dönemi bitmesine 3-4 gün kala Josico gelmişti. Tabi öyle hata yapmazlar yeniden ama Krasiçle başladı günden güne gelecek adamın kalitesi azalır bence. İyi topçular zaten sezonu açtılar önümüzdeki sezonun planlarını zihinlerinde yapmışlardır bu saatten sonra transfer olcak oyuncu klübüyle problemli klübün elden çıkarmak isteidiği oyuncudur.
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan*
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Lugano'nun yanına Yabancı stoper , Sağ kanada Özer .
Bence Ön liberomuz mutlaka Türk olmalı . Ve eğer adam alınmaz ise Mehmet Topuz çok iyi bir top kesici olmayabilir . Ama Baroni ve Selçuk'un asıl görevi olan kesiciliği yapmıyorlar ise Mehmet Topuz mücadelesiyle o açığını kapatacaktır . Hem Emre'yi de rahatlatır .
Tamam işte ben de bunu diyorum, benim de ideal kadrom bu. Ama Alex'in yerine Özeri Dia'nın değil. 7 yabancı olsa mükemmel olur ama Lugano'nun yanına da sağlam bi adamla.
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé
Transfer işini Fenerbahçe hep geç bırakıyor. Xabi'ler beklenirken transfer dönemi bitmesine 3-4 gün kala Josico gelmişti. Tabi öyle hata yapmazlar yeniden ama Krasiçle başladı günden güne gelecek adamın kalitesi azalır bence. İyi topçular zaten sezonu açtılar önümüzdeki sezonun planlarını zihinlerinde yapmışlardır bu saatten sonra transfer olcak oyuncu klübüyle problemli klübün elden çıkarmak isteidiği oyuncudur.
Aynen ben de bunu anlatmaya çalışıyorum . Birçok arkadaş Gyan'a taktınız diyor . Kardeşim bizim alacağımız Forvet ; fizikli , yıkılmayan , stoperleri meşgul eden , kafa toplarında başarılı , arkasındaki adamlara servis yapabilen bir adam olması lazım . E buna en iyi uyan da Gyan'dır . Fenerbahçe yaklaşık 1 aydır Gyanla uğraştığı için şu an kulübe gelebilecek en iyi Forvet Gyan olacak . Eğer Gyan olmassa , korkarım ki yine Brezilyalı vasıfsız bir forvet gelecek . Bundan korkuyorum . Yoksa Gyan'dan daha iyisi gelecekse gelsin ama hiç zannetmiyorum . Gyan gelirse Fenerbahçe'nin ofans hattını uçurur orası da ayrı birşey .
Stoper olarak Bekir'e güveniyorum.Lugano'nun yanında Bilica bile çok iyi oynuyorsa Bekir daha da iyi oynar.
Bizim aslında orta sahaya koşan basan kesen bi oyuncuya ihtiyacımız var.Trabzondan Ceyhun aradığımız oyuncu.
Önder ve Baroninin takımdan gitmesi gerek gerçekten 5 para etmez adamlar yine Selçukta aynı şekilde .. Adam gibi önlibero ve Gökhan Gönül e alternatif bir isim alınmalı Gökhan sakatlandında kart cezalısı olduğunda yerini doldurabilecek birisi .. Bence Gyan a verilecek parayla çok daha iyi birisi alınabilir .. 16 milyon eurolardan bahsediyolar ..
O değil de Alex bu takımda çok sırıtıyor.Artık oynamamaya başlamaması lazım.Artık Stoch-Dia-Özer üçlüsünün oynaması lazım. Onun dışında ön libero ve stoper transferi de şart oğlu şart.Mutlaka Ceyhun Gülselam'ı almalıyız.Selçuk'u da alırsak çok çok iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Stoper olarak Bekir'e güveniyorum.Lugano'nun yanında Bilica bile çok iyi oynuyorsa Bekir daha da iyi oynar.
Bizim aslında orta sahaya koşan basan kesen bi oyuncuya ihtiyacımız var.Trabzondan Ceyhun aradığımız oyuncu.
Katılıyorum. Lugano ve Bekir iyi ikili olurlar bence.
Yalnız bu Ceyhun Gülselam'ın nesi beğeniliyor anlamıyorum. Çok hantal bir adam, Bosna maçında bizi yakanlardandı.
Cristian nasıl bir ön liberodur anlayamıyorum ya. Top çalma yok, top kesme yok, pres yok, mücadele yok, hırs yok..Özellikle 10 kişi kaldığımızda bunlara daha çok ihtiyacımız vardı.
Aurelio
Katılıyorum . Geçen sene daha biraz iyiydi . Hata yapıyordu ama o zaman Lugano olduğu için düzeltiyordu herkesin hatasını . Valla Baroni ve Selçuk böyle oynayacaksa , ben Mehmet Topuz'u tercih ederim . Adam en azından mücadele eder rakibi rahatsız eder .
Forvet alınacak zaten
Şuan yönetim hem stoper hem önlibero oynayacabilecek bir adam arıyor ki bu da ceyhun gülselam şimdilik
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Forvet alınacak zaten
Şuan yönetim hem stoper hem önlibero oynayacabilecek bir adam arıyor ki bu da ceyhun gülselam şimdilik
Var mı böyle ciddi bir çalışma ? Forvet alınıp bitmeyecek yani sezon transferi ?
Aykut hocanın dünkü demeçleri sanki forvet alınıp transfer kapatılacak şeklindeydi.Umarım böyle olmaz.Yerli kaliteli oyunculara bakılır.
yabancı sınırlaması kalkmadıkça daha nice önderler selçuklar barınacak bu takımda...
Alex-Özer arasında kararsız kaldım.Ama gelecek sezon o mevkinin adamı Özer.
Gelecek sezon 4-4-2 oynamaliyiz
10 numara oynatinca takim degil bu mevkiideki adam uretken oluyor. Elimizde bukadar cift yonlu ortasaha varken 10 numara oynatmaya gerek yok bence.
ya ben mehmet aurelio' yu özledim
Transferden çok bence önce takım olmak gerekiyor.İstediğin kadar transfer yap takım olamadıktan sonra hiçbirşey ifade etmiyor.YB maçını görünce 20M€ luk takımın öyle futbolunu görünce insan bizim takımlardan utanıyor.Bizim futbolcular onlarda olsa kim bilir nasıl oynar.Adamların hiçbir futbolcusu bizim yedeklerden bile iyi değildir ama sistemleri ile öyle bir takım olmuşlarki hepsi birbirinin nereye top atacağını nereye hareketleneceğini biliyor.Sağ Bek kimdi ben yougsboyda anlayamadım ya da kim nerde oynuyor.Oyuncuların isimleri aklımda ama hangisi hangi mevki oynuyor anlayamadım hepsi birbirleriyle yardımlaşıyor.
Türk futbolunun artık şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım transfer bakımından değer bakımın ilk 6 ligdesin başarı olarak 11.
YB su çok beğendim imkanım olsa o takımın her maçını tv den dahi olsa izlerim.Herşeyden önemlisi karşısındaki rakip oyuncu değeri açısından 6 kat daha büyük bir takım korkmadan 9 kişiyle hucum yapıyorlar.İstanbulda da bence bu futbolu oynayacaklar elencekler büyük ihtimal ama yinede taraftarlarının boynunun bükülceğini sanmıyorum.
YB 'u nasıl olsa geçeriz diye yapmadın bu transferleri yönetim üstelik takımın as oyuncu eksikleri de varken. al sana işte bedelini ödetirler böyle. bundan sonra niang'ı getirseniz ne yazar.vizyon vizyon diye konuşuyorsun aziz başkan sen daha futbolun f'sinden çakmıyorsun ne vizyonu be!
kimse aykut hoca'yı eleştirmesin.asıl eleştirilmesi gereken yönetimdir ama biz hep asıl suçu futbolcularda td'lerde aradık. stoper ve ön liberoyu geçtim şu takım yıllardır iyi bir forvet oyuncusunun hasretini çekiyor bunu bile beceremdiniz bu zamana kadar yazıklar olsun hepinize.