Şimdi Ara

Forumun Tarihinin En Ölü Yılı🆘

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Yıldır forumu düzenli takip ederim hiç bir yıl bu yıl ki kadar ölü bi foruma şahit olmadım.
    2019 yılında durgunluk seviyesi son yılların en yüksek seviyesinde resmen,hiç kimse yazmıyor,paylaşmıyor eskisi gibi üzücü bi durum.
    Sizlerin gözlemi nedir bu konuda?
    (önce ki yıllara göre forumda konu açma,yorum yazma ile ilgili kıyaslayıcı istatistik varsa paylaşılsa iyi olur)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçen sene bununla ilgili bi konu açmıştım. Hatta istatistikleride paylaşmıştım buradahttps://forum.donanimhaber.com/stats.asp ama sanırım sayfayı kaldırmışlar. İstatistiklerde forum 2012-2013 yıllarında zirveyi gormuştu ve ondan sonraki her yıl düşüşe geçmişti..

Kim ne derse desin konudışının bu kadar pasif olmasının sebebi yöbetimdir. Kafalarına göre toplu banlamalar yapıyolardı bi ara eskiler hatırlar.

Neyse banane sanki ben para kazanıyorum. Kendileri düşünsün. Vizyonsuzlar.
  • Ya ne olacaktı? Burası artık bir forum değil çöplük. Biz de çöplükte takılan evsizler gibiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda irkci, nefret, dalga gecme gibi kobular ve ergenlerin yuvasina halime glince böyle oldu eskiden her saniye forumda dolasirdim, şimdi nadir girmeye basladim.

• Ben o kadar karamsar bakmıyorum foruma,sonuçta burda ki yardımlaşma ve paylaşımı başka bir sitede yapamıyoruz alternatifi yok ülkemizde.

• DISCOVERY SCIENCE kullanıcısına yanıt
    +1

• Geçen sene bununla ilgili bi konu açmıştım. Hatta istatistikleride paylaşmıştım buradahttps://forum.donanimhaber.com/stats.asp ama sanırım sayfayı kaldırmışlar. İstatistiklerde forum 2012-2013 yıllarında zirveyi gormuştu ve ondan sonraki her yıl düşüşe geçmişti..

Kim ne derse desin konudışının bu kadar pasif olmasının sebebi yöbetimdir. Kafalarına göre toplu banlamalar yapıyolardı bi ara eskiler hatırlar.

• Teknoloji forumuna siyaset bölümü açarlarsa o siyaset bölümü diğer bölümleri öldürür siyaset girdiği yeri bozar sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Temmuz 2019; 13:59:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal medya cok yaygınlaştı. Tek sebep bu.

• Merak ettim o istatistikleri keşke bulup paylaşabilsek.

• Allah rahmet eylesin bu yıla hocam.

• Forum yıldan yıla bitiyor. Bir gün hiç adam kalmayacak konu dışında. Tıpkı diğer forumlarda olduğu gibi.

• Eskiden takilabilcegin site sayisi kisitliydi simdi instagtam facebook twitter youtube yuz tane yerde takiliyor millet. Forumlarin yerini facebook aldi diyebiliriz

• Eskiden mizah yapılırdı burda ütüsüz kıyafetle takılmazdık forumda 3-5 yıl sonra komple biter forum işi.Arkadaşın dediği gibi şimdi tam bir çöplük...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D9CEE974

Geçen sene bununla ilgili bi konu açmıştım. Hatta istatistikleride paylaşmıştım buradahttps://forum.donanimhaber.com/stats.asp ama sanırım sayfayı kaldırmışlar. İstatistiklerde forum 2012-2013 yıllarında zirveyi gormuştu ve ondan sonraki her yıl düşüşe geçmişti..

Hayır sayfayı kaldırmadılar sadece tam sürümden bakınca gözüküyor.

https://forum.donanimhaber.com/stats.asp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci bir soccercenter.net vakası olacaktır zamanla.

• Gereksiz üyeleri banlamayup forumu adm eden üyelere ban attılar bu yüzden hit sayısı az

• Daha çok en ölü yıllar olacak. Forumda en çok blok attığım yıl bu yıl oldu. Troll'ler gerçekten yıldırdı insanı. Yıl boyu 2-3 kişinin konuları konuşuldu boş boş. Burası forum olmaktan çıktı boş bir sosyal medya uygulamasına döndü.

Ancak bir etken daha var: Hayat pahalılığı. Teknoloji odaklı bir forum olduğumuz için insanlar satın almadıkça açılan konu sayısı düşüyor. Kendimden örnek vermem gerekirse eskisi gibi telefon, bilgisayar ve konsol forumlarında konu açmıyorum.

• sorumlular bölüm yöneticileri bence. bazı üyeler sınırsız banlandı. bazıların konuları ve mesajları haksız yere silindi. onlar da artık tepki olarak konu dışına girmiyorlar. girseler de sadece okuyorlar, bir şey yazmıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.