< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Teknoloji forumuna siyaset bölümü açarlarsa o siyaset bölümü diğer bölümleri öldürür siyaset girdiği yeri bozar sonuçta.
|
sorumlular bölüm yöneticileri bence. bazı üyeler sınırsız banlandı. bazıların konuları ve mesajları haksız yere silindi. onlar da artık tepki olarak konu dışına girmiyorlar. girseler de sadece okuyorlar, bir şey yazmıyorlar.
|
Ben o kadar karamsar bakmıyorum foruma,sonuçta burda ki yardımlaşma ve paylaşımı başka bir sitede yapamıyoruz alternatifi yok ülkemizde.
|
Geçen sene bununla ilgili bi konu açmıştım. Hatta istatistikleride paylaşmıştım buradahttps://forum.donanimhaber.com/stats.asp ama sanırım sayfayı kaldırmışlar. İstatistiklerde forum 2012-2013 yıllarında zirveyi gormuştu ve ondan sonraki her yıl düşüşe geçmişti..
Kim ne derse desin konudışının bu kadar pasif olmasının sebebi yöbetimdir. Kafalarına göre toplu banlamalar yapıyolardı bi ara eskiler hatırlar. Neyse banane sanki ben para kazanıyorum. Kendileri düşünsün. Vizyonsuzlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Temmuz 2019; 13:59:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|