Şimdi Ara

Forumun Liseli Kaynaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler her gecen gun soguyorum forumdan. Artik tam bi meslek lisesi olmaya basladi. Buraya gelip ergen dertlerini anlatip en buyuk derdi kendi dertleri saniyolar. Sivilcesinden baska derdi olmayan adamlar neler yaziyor.

Yeter artik buna bi onlem alinmali. Gerekirse foruma kids bolumu acilsin 18- oraya yazabilsin sadece. Forumu ölduruyor bunlar. Bir de biliyo gibi konusuyorlar. Adminler duyun sesimi. Say no to liseli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citra -- 12 Mart 2015; 8:27:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "20 yaş için iş önerisi

Cevap Yaz

Mesajım Bulunsun

İşlem...                                 Alıntı                                 PM                                                                      Şikayet                                                                  Mesaja Link                                                                  Blok                                                                  Cevapla                                 Arkadaş Ekle                              
    ▲0

citra
    16 Şubat 2015; 16:52:36 (51 mesaj)

Evet beyler 20 yaşındayım İstanbuldayım 3 ay falan boşum okul yok bu aralıkta. Satış Danışmanlığı yaptım 2 ay civarı part time ama bu baya yordu beni. Farklı bi iş arıyorum. Maaş için çalışmıyorum ama maaşı da iyi olursa güzel tabi biriktiririm. Var mıdır böyle iş önerileriniz?"

Bana şunu söylesene; 18- dediğin tayfayla 20 olan sen arasında pek de fark yok.. 2 3 yıl sana bir şey katmamış. Sözünün eriysen seni 'kids' kısmına alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke öyle bi bölüm olsa 25+ 30+ gibisinden . gerçekten böyle bi dert var. onu geçtim insanlar özel dertlerini bile yazsalar acayip cevaplar geliyor. konu dışı ve konu dışı özel arasında kalmış gençlerimiz var.
  • ahuahuahaua kids kismi kopardi xD

• başka isteğin varmı? istediği kişi istediği yere üye olma hakkına sahip. beğenmiyorsan takılma millet sanamı uycak kimsin sen?

• Al iste buraya da ergen tayfa dolmus gidin lan artik

• Burayı 2008'den beri takip ediyorum, o zaman da buralar liseli kaynıyor diyordunuz, lan hala aynı goygoy yapılıyor. Biraz kafan çalışıyorsa seni forumdan soğutan liselilerin hiç bitmeyeceğini anlamışsındır. en iyisi sen buralarda fazla takılma, ya da alışmaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damperx -- 12 Mart 2015; 11:54:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

başka isteğin varmı? istediği kişi istediği yere üye olma hakkına sahip. beğenmiyorsan takılma millet sanamı uycak kimsin sen?

kids de geldi
  • Lise olsa yine iyi diyeceğim,ciddi ciddi 10-11 yaşında bir sürü işsiz adam var.Düşünüce bu veletlerle tartışmaya giriyorsun,fikir alışverişinde bulunuyorsun.
    Konudışına artık girmiyorum bile,eskiden iyiydi.Emin olun incisözlükteki ortam bile burdan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Lise olsa yine iyi diyeceğim,ciddi ciddi 10-11 yaşında bir sürü işsiz adam var.Düşünüce bu veletlerle tartışmaya giriyorsun,fikir alışverişinde bulunuyorsun.
    Konudışına artık girmiyorum bile,eskiden iyiydi.Emin olun incisözlükteki ortam bile burdan daha iyi.

Tamamen katiliyorum ya bir de alis falan demiyorlar mi deli oluyorum. Kaliteli bir forum icin bunun önune gecilmesi şart. Bi ton abidik gubidik sey paylasiyorlar. Forum ölüyor

• Konu dışında bunu engelleyemezsin ama "konu dışı özel"de bunların olması çok rahatsızlık verici. Güya ciddi konular, ciddi mesajlar.
    Ben kayıt olduğumda (2011 ) konu dışı bile şimdiki k.d özelden daha seviyeliydi. Yeni bir bölüm açılsa keşke, buraların duzelme imkanı yok artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıldır üyeyim lise 3e gidiyorum xd
  • akıl yaşta değil başta.adam 30 yaşında ne dediğini bilmeyen biri olabilir 15 yaşındaki genç o adamdan daha iyidir.anlatabiliyor muyum?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.