Şimdi Ara

FORUMUN LANETİ (!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir konu açıyorum araçlarımızın resimleri diye herkesi beklerim.
  • nazar bilimsel olarakta kanıtlanmış bir gerçektir arkadaşlar geçmiş olsun
  • Çok geçmiş olsun.

Aşağıdakiler sizin için değildir, yorumları okuyunca sanki otomobil bölümü değil de başka forumlarda hissettim kendimi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • geçmiş olsun foto yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxximuss -- 28 Şubat 2012; 20:54:59 >
  • Bence Forumda VW laneti var..

FOLKSFAGEN aracı olanlar üyeliklerini iptal etsin girmesin bir daha foruma ancak o zaman üstlerindeki lanet uzaklaşır
  • nazar için birisi diyor hadiste kuran'da yeri yok... birisi de kalkıp bilmem kimin nazardan korunma tavsiyelerini veriyor...
  • @Medelhavet

Lütfen,rica ediyorum o linki kaldırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

son durak gibi forum anasını satim.

Fotoğrafını koyanlar er yada geç kazaya karışıyorlar

Bu doğru aslında biraz. Lazorotti agresif lazın fotoğraflarını koydu. Araç pert
    Cilikka uğur Stilo'nun fotoğraflarını koydu araç kaza yaptı.
    İsmini hatırlamadığım bir iki kişi fotoğrafını koydu araçlar kaza yaptı.
    Ben kendi aracımızın fotoğraflarını koydum (Astra) yengem kaza yaptı.

Fotoğraf koyan kişiler kazaya karışıyor nedense. Forumda göz var göz. Kurşun döktürelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Resim koymadık da ne oldu?

Belediye otobüsü park halindeki arabanın sol arka kapı, çamurluk ve tamponuna sürttü.

Sokağa girmeye çalışan börekçinin aracı çocuktan kaçmaya çalışırken park halindeki aracın ön tamponu ve çamurluğuna sürttü.

Seyir halinde dur kalk trafikte iki defa ( minibüs şoförü para alıyormuş, hanımefendinin telefonu çalmış), trafik ışığında beklerken ( beyefendi karısı ile kavga etmiş, dalgınmış ) bir kere arkadan çarptılar.

Park halindeki araca bir hanımefendi geri manevra ile sol önkapı ve çamurluğuna girdi, kusura bakmamalıymışız park sensörü ötmemiş.

Aracın sağ tarafında park etmesini beceremeyen komşular tarafından kapılarını açarken yapılmış 14 adet iz.

Alış veriş merkezlerinde tamponlara muhtelif sürtme; 8 adet.

Burası İstanbul, başka İstanbul yok! derdik eskiden birisi nezaket kuralları dışına çıktığında. Şimdi birisi eski İstanbullu olduğunu gösterdiğinde şaşırıyoruz.

İstanbulda hiç mi araba kalmadıda boyna gelip senin araca vuruyorlar anlamadım

• arabayı aldığımdan beri bu foruma arabamın fotosunu koymadım koymamda arkadaş sonra arabalar patır patır dökülmeye başlıyor.
  • Ben resim falan koymadım ama kaza yaptım sonra koydum resimleri Hayır adam araba alıyo resim koyuyo. Zaten arabayı daha yeni almış daha önceden kaza yapma şansı yokki. Zaman geçiyo kaza oluyo. Forumun suçu Şahsen benim nazarım varsa kesin trafikte benim arabam pislik içindeyken son model yalancak kadar temiz olan araçları gördüğümde nazarım değer onlara. yoksa forumda nazar değicek bi m6 vardı oda fake çıktı
  • Aldığım bütün araçların resmi vardır nerdeyse. Hiç birine birşey olmadı. Olacağı varsa oluyor, önüne geçemiyoruz onun.
  • Bosver sadece 4cm sana bisey olmamışya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

son durak gibi forum anasını satim.

Fotoğrafını koyanlar er yada geç kazaya karışıyorlar

Bu doğru aslında biraz. Lazorotti agresif lazın fotoğraflarını koydu. Araç pert
    Cilikka uğur Stilo'nun fotoğraflarını koydu araç kaza yaptı.
    İsmini hatırlamadığım bir iki kişi fotoğrafını koydu araçlar kaza yaptı.
    Ben kendi aracımızın fotoğraflarını koydum (Astra) yengem kaza yaptı.

Fotoğraf koyan kişiler kazaya karışıyor nedense. Forumda göz var göz. Kurşun döktürelim.

Taner Abiyi' de unutmamak gerek Gümüş Gölgesine(B6 Kasa Gri Passat) gözü gibi bakıyordu ama oda kaza yapmıştı.

Ben kendi aracımdan dolayı endişe etmiyorum. Zaten pert kayıtlı mahkeme mahkeme uğraşıyorum.

• ben bu ifadeye katılmıyorum her araç aldığımda mutlaka kan akıtır yoksullara dağıtırım.

aracımda nazarlık ve maşallah bulundururum

gerisi Allaha kalmış

takım sayfamızda dahil sürekli resimlerimi paylaşıyorum Allaha şükür daha bir kazam olmadı.
  • hala böyle hurafelere inanan cahiller var.. yazık yıl 2012 ama beyinler hala m.ö. 1000 li yıllarda kalmış..
  • foruma resim koymadan kaza yapanlar ne olacak cahillerim...caddy varken forumda resim paylaştım taksiye sürtmüştüm.polo varken resim paylaşmadım 2-3 kere duran araçlara dokundum.cilo varken sahibindene resim koyduktan sonra birisi hergün gelip küçük göçükler oluşturdu...peki ankara buluşmasına giden şahıslar kendi resimlerini ekledi :D eyvah eyvah ne olacak şimdi...eğer lanet varsa bir kısmı yüz nakline,bir kısmı cinsiyet değişimine mi gidecek... Allah korusun. dostlar böyle kuru inaçlı olmayalım...
  • Çekememezlik olsun göz olsun herzaman var forumda. Ben fotograflarını koymuştum aracımım çevreyolunda 130 ile giderken tekerim patladı araç çekmeye başladı ALLAH'tan sorunsuz bir şekilde topladım ve ALLAH'tan sağ arka tekerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Çekememezlik olsun göz olsun herzaman var forumda. Ben fotograflarını koymuştum aracımım çevreyolunda 130 ile giderken tekerim patladı araç çekmeye başladı ALLAH'tan sorunsuz bir şekilde topladım ve ALLAH'tan sağ arka tekerdi.

İyi söylüyorsun da forumda koymasan komşusu var çevresi var iş arkadaşlar var okul arkadaşlar var... yani var oğlu var... Ayrıca bir laf var genelde kamyon arkası yazı olarak geçer çok da hoşuma gider;

"Senin duanla mı yaşıyorum ki bedduanla öleyim"

Ama forumda fotoğraf paylaşmayınca yapılan kazalara bahane bulmak daha zorken (ya da kendi suçunu pek kabul etmezken) fotoğraf paylaştıktan sonra olursa "ahan da işte bundan oldu benim kabahatim yok" psikolojisi devreye giriyor biraz da...

Şimdi benim kuzende Volvo S60 varken otoyolda sağ arka tekeri patadı... Sizin de patlamış... Aranızdaki fark siz buraya üyesiniz ve fotoları paylaştınız, o ise üye deği

• foto koymadan önce bi kurban kesin, kanını sürün arabaya
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.