herkes yapsın testi bakalım en zekimiz kim ?? |
Forumun IQ Seviyesi

-
-
Kaç soru var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kere yaptim 78-81-74 cikti. Ortalama 76 diyebiliriz
35 soru
-
salladınız mı naptınız ??
-
Hocam açıklma kısmında doğru sonuç için 5 kere yapıp medyanını almanızı söylüyor
Orayı atladınız sanırım
hocam bu testler ne kadar gerçekçi
-
En güveniliri Onedio'dur
-
1 . ve 2. ortak onu al 1.den 2.yi çıkar onu al 2.den 1.yi çıkar al mantığıyla zaten çoğu soru tutuyor iq ile ne alakası var bu testin ag
-
3.den sonra moralim bozuldu :/
Kesk3 sallasaydim belki daha yuksek gelirdi
ayni aldik hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler bilen hocalarım için soruyorum, MENSA'nın bilinen bir kurum olduğunu biliyorum ama gerçekten bu sonuç bir anlam ifade eder mi? En azından yol gösterir mi?
Benim sonucuma göre benim bilsem öğrencisi olmamam gerekiyordu. Emin olamadım kardeşime çözdürdüm o da argem'e seçilmişti (bilen bilir) o da 128 geldi, argem sınırı ise 150. Devlet hatırladığım WISC-R kullanıyordu, hangisi gerçekten daha net bir tablo çizer?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 26 Ağustos 2023; 0:41:40 > -
üniversite sınavında 1 milyonuncu olmuştum eskiden. bu teste göre IQ seviyem 140.
külliyen yalan.
-
20 den sonra çıktım kim uğraşacak o kadar aw. İlk 20 soruya göre 90 geldiğine göre geri kalan sorulardan da bi 30 40 gelir işte. 120 130 civarısır totalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateSuriyeli -- 26 Ağustos 2023; 9:7:20 >
Geri kalan sorular daha da zorlaşıyor, ilk 20 soru zaten çerezdi, yanlış oranlıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

3 kere yaptim 78-81-74 cikti. Ortalama 76 diyebiliriz |
En güveniliri Onedio'dur |
Benzer içerikler
- apotemi maestro ayt 1
- 345 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- 70 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- ayt matematik 20 net için hangi konular
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X