Şimdi Ara

Forumun gazına gelip dayak yedim CSB DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar banlandığım için daha yeni yazıyorum. Dersanede sureklı artistik yapan bir çocuk falan vardı vuruyordu sesimi çıkarmıyordum anlatmıştım size. Ezdirme kendini dediniz. Bende 1 hafta önce kadar gaza geldim sizin sözlenizle gene gelip laf falan sokunca karşılık verdim 1 tane vurdu bende ona vurdum ama sert olmadı okadar. Sonra arkadaşları geldi bana daldı gözlüğüm gözümde parçalandı. Müdürün yanına aldılar dershaneden dersaneden atılabilirdik oyüzden pek birşey yapamadım. Gözlüğün parasınıda daha alamadım zaten 1 haftadır ortalıkta yok faturayı müdüre verdim oda bana dönüş yapmıyor. Gözümde de kan topladı zaten. Ve şuanki sorunum çocuk sürekli gözümün önüne geliyor sonra 4 defa bir iyi arkadaşımı 8 defada başka bir iyi arkadaşımı düşünmezsem aileme bir şey olacakmış gibi hissediyorum. Böyle saçma sapan bir tik tarzı birşey oldu galba kitap bile okuyamıyorum adam gibi. Ne yapmalıyım ne öneririsiniz bu tikten nasıl kurtulurum arkadaşlar 1 haftadır çıldırıcak gibi oluyorum

• Adres ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takam kafana
  • Osur her şey yoluna girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müdürü em

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetGüler -- 13 Aralık 2014; 21:06:13 >
  • Nerede oturuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    6 ay önce açıldı
    forum yine şeyi yemiş
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Aynı tik in bir değişi bende de oluştu inanamıyorum. Bende her olay öncesinde heisenberg i düşünmessem kötü bir şey olucak gibi hissediyorum. Bu yüzden bir harf yazarken vs hep düşünüyorum. Bu yüzden en basit işleri yapmam bile dakikalar alabiliyor. Ama son zamanlarda yenmeye başladım sanırım ama tam geçmedi. İnanamıyorum başkalarıda varmış.

Tamamen aynı olay. Kurtulmam lazım biraz araştırdım hocam intertte OKB gibi ama OKB de değil. Rahat rahat kitap okumak soru çözmek istiyorum ya.
  • Adres?

• Bi daha dövmeyi dene çocuğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

Nerede oturuyorsun

Bursa Bağlarbaşı
  • Darp raporu al, mahkemeye ver diyecem de ağır kaçabilir biraz bu duruma

• gözünü em

• lanet olsun adamım onları becermeliydin dostum lanet olası
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Darp raporu al, mahkemeye ver diyecem de ağır kaçabilir biraz bu duruma

Bu öneriyi bekliyordum zaten. Ama almama sebebim var. Ailemi daha fazla işin içine sokamam cidden üzgünüm çünkü gözlük baya tuttu ve faturası sadece 60 lira geldi oyüzden sadece 60 lirasını alabilcez babam muhattap bile olmayacaksın bırak para kalsın müdüre ver faturanı bırak dedi. Daha uğraştırmak istemiyorum kimseyi ailevi sebeplerden dolayı sıkıntılar var evde zaten. Polis falan olaya karışabilirdi ama müdür bana da benimde vurduğumu yoksa zaten yasal işlem yapılabilceğini yasal işlem yaparsak banada yapmamız gerektiğini anlattı. Zaten dersanenin parasını zoru zoruna verirken bi ihtimal bişey olursa kötü olur. Şuan asıl istediğim şu tik gibi dediğim şeyden kurtulmak gerçekten saçma söylemeye bile utanabilir insan.

• İçine sindirememişsin ondan daya yemeyi. Tekrar kavga et 1v1 rahatlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

İçine sindirememişsin ondan daya yemeyi. Tekrar kavga et 1v1 rahatlarsın

Çete gibiler resmen. Arkam yok sessiz sakin takılıyorum bana sataşma sebepleri kızların benle arkadaş olması gibi birşey galba. Kısaca tekrar dayak yemek istemiyorum ve olay uzarsa benim başımada iş açılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesajAtanPizzacı

Adres ver

Bursa Bağlarbaşı
  • Trabzonda olaydın kardeşimi yollardım

Hem ben gelirsem ayıp olur,hemde kardeşim 2 senedir craw maga ya gidiyor(yanlış yazmış olabilirim krav maga işte anlayın).

Bikaç seneye benide döver

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Trabzonda olaydın kardeşimi yollardım

Hem ben gelirsem ayıp olur,hemde kardeşim 2 senedir craw maga ya gidiyor(yanlış yazmış olabilirim krav maga işte anlayın).

Bikaç seneye benide döver

Düşünmeniz yeter hocam saolasınız :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.