Evet beyler yıllardır internet kullanıyoruz elbet bir gün bir forumda konu açmışızdır eğlence amaçlı paylaşalım. Benim ilk konu 16 yaşında bir hack sitesinde olmuştu. Hack konusunda hiç bir bilgim olmadığı için futbol bölümüne konu açmıştım.
Başlık : Ronaldinho 2009'da Chelsea de. İçerik : Evet doğru. Sıra sizde bakalım neler çıkacak
O kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum.
Up lan benimkinden saçma bir konu açılmamıştır sizde yazın
Toplam 2410 mesaj atmışsınız. 269 gündür üyesiniz. Günde ortalama 8.96 mesaj atmışsınız. @51101309 ilk mesajınız, 27 Temmuz 2011; tarihli, " Babam PS3 almıyor" başlığında. İçeriği: " Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşında normal bir insanım :D.Ailemin maddi durumu PS3 için ideal.Fakat alınmıyor.Bu sene Teşekkür ve Başarı belgesi getirtiğim halde.Babam büyünce kendi evine al dioyr haklı ama büyünce o oynma hevesim kaççak almam boşun a olcak.Derslerimin geriliceğini söylüyorlar alınırsa. Bir çözüm önerisi varsa direk yazın bir çare lazım."
Şimdi gördümde sırf bu konu için üye olmuştum.Bu arada babam ps3 almadı.Kendim biriktirip aldım şuan çatır çatır oynuyom.
Toplam 3047 mesaj atmışsınız. 1951 gündür üyesiniz. Günde ortalama 1.56 mesaj atmışsınız. @10946615 ilk mesajınız, 12 Aralık 2006; tarihli, " Cevap: Nfs most wanted pleaseee..." başlığında. İçeriği: " yada kariyerde oyalanmak istemiyorsan %100 bitmiş save game indir belgelerin > most wanted içine at herşey açılmış halde istediğin yerde oyna 2. sinin cevabı evet"