Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: servecold

Bugün forma girdiğimden beri sürekli bu mesajı alıyorum

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/showProfile.asp, line 172

bende aynı sorunu iletecektim

sistem: vista 32bit sp1+ffox
  • Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'allDetail'

/js/mailroutine.asp,
    line 463

İkinci elde mesajları şikayet edemiyorum bu hatayı alıyorum
  • [font="Trebuchet MS"]RAM FORMUNDA, 2'DEN SONRAKİ SAYFALARI AÇMAK İSTEDİĞİMDE NOVABİLGİSAYAR 'IN ANASAYFASI AÇILIYOR !
    YA, REKLAM İŞİ HATSAFADA YADA , Bİ HATA VAR ORTADA.

İlgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

[font="Trebuchet MS"]RAM FORMUNDA, 2'DEN SONRAKİ SAYFALARI AÇMAK İSTEDİĞİMDE NOVABİLGİSAYAR 'IN ANASAYFASI AÇILIYOR !
    YA, REKLAM İŞİ HATSAFADA YADA , Bİ HATA VAR ORTADA.

İlgilenirseniz sevinirim.

Şuan düzeldi Enteresan.

• 26 Şubat - 01 Mart arası 4 gün yasaklanmıştım. Yasaklanma nedenimde ise "Uyarı Puanı Üst Limiti salak" yazıyordu. Lütfen gerekeni yapınız.
  • servecold,BARKU,diciotto

Yaşadığınız sorunları programcı arkadaşlara iletiyorum.

Ottoman_PoweR

Buradaki salak ibaresi sizin ceza almanıza neden olan mesaj hakkındaki bilgilendirmedir.
  • Spoiler butonunun kaldırılmasını talep ediyorum.
    Yapılması için de buraya ilk yazan kişi bendim. Sonra istek artınca yapıldı. Ama yapıldığı günden beri aynı sorun devam eden bir spoiler butonu sinema ve tv-diziler bölümünü mahvediyor. Basıyoruz basıyoruz açılmıyor spoiler'lar.
  • PHI

İsteğinizi yönetime ve yaşanılan sorunları programcı arkadaşlara iletiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • PHI'ye katılıyorum. Hiç değilse spoiler ifadesi eklensin foruma.

Benim şikayetim. konulardaki mesaj sayısını düşürmek istiyorum. Bazı konularda çok foto ve video ekleniyor. Açılması da uzun sürüyor. Bazı forumlarda bu sayıyı düşürebiliyoruz. Örnek:http://img90.imageshack.us/img90/688/php.jpg

DH forumunda sorun yaşandığında bazen 1 sayfadaki mesaj sayısının 15 veya 30'a düştüğünü görüyorum. Bu özellik üyelere de açılabilir mi? 60 mesaj bana çok fazla geliyor. Özellik açılırsa 15'e düşürmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 6 Mart 2009; 14:13:32 >
  • Hiç bir işe yaramıyacağını bildiğim halde sabırla ve ısrarla hata iletilerini göndermeye devam ediyorum belki bir gün yapan birisi çıkar...

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/m_subheader3.asp, line 160

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 6 Mart 2009; 16:13:12 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 7 Mart 2009; 2:10:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Hiç bir işe yaramıyacağını bildiğim halde sabırla ve ısrarla hata iletilerini göndermeye devam ediyorum belki bir gün yapan birisi çıkar...

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

Birdaha hataları belirtirken veridği linki de buraya koy ;) O zaman çözümlenmeye başlar hatalar
  • Kendi peofilime bile giremiyorum hep bu uyarı çıkıyor.

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/showProfile.asp, line 177
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

PHI

İsteğinizi yönetime ve yaşanılan sorunları programcı arkadaşlara iletiyorum.

İlk günden beri düzeltilmesi için bir kaç kez başvuruda bulunmuştuk ama. Önem sırasında arkalarda kaldı sanırım pek önemsenmedi. Ama özellikle güncel dizilerin yeni bölümlerinin yayınlandığı gün bu dizilerin konuları berbat bir hâl alıyor. Mesajları görmemiz için alıntılamamız gerekiyor ille. Ki bi görüntü smile vs varsa onları da göremiyoruz. Sadece yazı halinde görebiliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grfld

quote:

Hiç bir işe yaramıyacağını bildiğim halde sabırla ve ısrarla hata iletilerini göndermeye devam ediyorum belki bir gün yapan birisi çıkar...

Birdaha hataları belirtirken veridği linki de buraya koy ;) O zaman çözümlenmeye başlar hatalar

Yönetim zahmet edip bana ya da diğer hata iletilerini incelesin nasıl olduğunu sorsun söylerim sen yönetimdemisin değilsin o zaman sen geri dur ilgili kişi gelsin baksın eğer bakarsa...
  • @farukkk

şuanki şikayetim ile sen ilgilenirsen sevinirim.
  • PHI'ye katılıyorum.Spoiler butonu çalışmayınca alıntı yapıyoruz.Bu da zaman kaybı.Düzeltilmesi lazım.
  • Bu tarz nicklere ne kadar daha müsaade edeceksiniz?
    Ya da bir yaptırım uygulamayı düşünüyor musunuz bu tarz özel karakterler içeren nicklere? Forum yapısını baya bi bozuyor da

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=32730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 7 Mart 2009; 12:18:51 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Grfld

quote:

Yönetim zahmet edip bana ya da diğer hata iletilerini incelesin nasıl olduğunu sorsun söylerim sen yönetimdemisin değilsin o zaman sen geri dur ilgili kişi gelsin baksın eğer bakarsa...

Evet yönetimden değilim. Ama arada diyalog fazlalığı olmasındansa sen sana birileri sormadan hatanın çözümüne daha kolay ulaşılmasını istiyorsan linki de buraya koyacaksın. Amacın ne ki birileirnin sana sormasını bekliyorsun. Hatanın giderilmesi için bu gerekli..!
  • ben baska bir konuya deginmek istiyorum. bazı acılan topiklerde çok seviyesiz konuşmalar oluyor. yazışan kişilerin yaş ortalamalarına bakıyorum ergenlik yaşının altı hep. bu acılan topikler kontrol ediliyormu. yoksa donanım haber üyesi artsında ne yazışırlarsa yazışsınlar mantığımı hakim olmaya başladı. güvenle girdiğimiz gönül rahatlığıyla sayfalarda dolaştığımız ender sitelerden birisi donanım haber umarım bu çizgisini hiç bir zaman kaybetmez...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.