Şimdi Ara

forumdan kimseyi goremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ankaradayim hergun kac farkli toplu tasimadayim herkeste telefon bi kisiyi bu forumda gormedim siz hic gordunuzmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlı trende giderken (eski hesabımdayken) bir beyefendi bana dönüp adım ve soyadımla hitap edip o olup olmadığımı sormuştu. Hayatımda yaşadığım en güzel deneyimdi aksi olarak tanıştığım (beni tanıyan) tek insan da o olarak kaldı. Kimseyi görmüyorum.

Ekleme: Ankara'da yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Cake -- 5 Şubat 2015; 0:33:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Cake

Hızlı trende giderken (eski hesabımdayken) bir beyefendi bana dönüp adım ve soyadımla hitap edip o olup olmadığımı sormuştu. Hayatımda yaşadığım en güzel deneyimdi aksi olarak tanıştığım (beni tanıyan) tek insan da o olarak kaldı. Kimseyi görmüyorum.

ben de ankaradayım hocam, günde 4 vesait yapıyorum daha hiç denk gelmedim

Orijinalden alıntı: Eminens

quote:

Orijinalden alıntı: The Cake

Hızlı trende giderken (eski hesabımdayken) bir beyefendi bana dönüp adım ve soyadımla hitap edip o olup olmadığımı sormuştu. Hayatımda yaşadığım en güzel deneyimdi aksi olarak tanıştığım (beni tanıyan) tek insan da o olarak kaldı. Kimseyi görmüyorum.

ben de ankaradayım hocam, günde 4 vesait yapıyorum daha hiç denk gelmedim

Hocam benim olay bambaşka. Koca Ankara'da bir kişi bile çıkmadı ama gel gelelim hızlı tren ile Eskişehir'den Ankara'ya giderken yanımda oturan beyefendi tanıdı. (hatta websitemi de sık kullanılanlara eklemiş sağolsun )

Bu olaydan sonra yaşadığım (bağımsız) bazı özel hayatın ihlali durumlarından dolayı eski hesabımı yönetime rica ederek (binbir zorlukla) kapattırdım. Artık buradan devam ediyorum ama ne yalan söyleyeyim DH açık gezmiyorum dışarıda.

Ankara içi bulunduğum yerler ise genelde Dikmen, Kızılay ve ODTÜ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    herkes mutlu kimse bos yapmasin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.