Şimdi Ara

Forumdan 'ABSOLUT.' vefat etti. (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
2
Favori
74.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah.
  • Allah rahmet eylesin. Genç insanların ölümü beni daha cok etkiler. Dogustan gelen bir hastaligi da olabilir (kistik fibrozis vs). Allah yakinlarina sabir versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tôi là Francis! Bạn không thể dối phó với tôi!

AŞAĞIDAKİ SES KAYDINI DİNLEMENİZ VE FORUMDAKİ ÜYELERE ATMANIZ RİCA OLUNUR.
    vocaroo.com
    Vocaroo | Online voice recorder
    https://vocaroo.com/nHVu1kZAuzo

Forumdan "ABSOLUT." vefat etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 22 Nisan 2020; 16:48:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MontrealR -- 16 Nisan 2019; 16:27:45 >
  • Ölüm en ciddi gerçek maalesef, üzüldüm açıkçası.
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/profil/2171890#!/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

ölmedi sadece boyut degiştirdi. şimdi yazdıklarımız okuyor . Burdan selam olsun haşime
    Nereden biliyorsun kardeşim, kaç gere gidip geldin öbür tarafa da bu kadar kesin konuşuyorsun?
  • Allah rahmet eylesin kendisini tanimazdim ama yorumlarina kesin denk gelmisimdir uzuldum. Allah geride kalanlara sabir ve saglik versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin tanımasamda çok üzüldüm ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 16 Nisan 2019; 17:24:8 >
  • Allah rahmet eylesin. Kendisiyle muhabbetim ve ticaretim olmuştu.

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin. Alışverişimiz, az çok muhabbetimiz olan bir arkadaştı.
  • Ekran kartı alışverişimiz olmuştu, Allah Rahmet Eğlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 16 Nisan 2019; 18:29:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Arkadas senin dedenin 92 yasinda sigaradan olmemesi sigaradan olen bir suru kisi oldugu gercegini degistirmiyor. Benim de demek istedigim buydu ve dogru da.

Alıntıları Göster
    bak şimdi beni iyi dinle

diyorum ki sigaradan ölünmüyor işte örnek dedim en kötüsünü verdim, tek değil bu örnek benim ailemde birçok kişi sigara içiyor , ailem dışında da birçok kişi içiyor kimse vefat etmedi absolut arkadaş gibi anlatabildim umarım

hala daha sigarardan ölünülüyor demen sadece anlam veremediğim bir cırpınış gibi geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

bak şimdi beni iyi dinle

diyorum ki sigaradan ölünmüyor işte örnek dedim en kötüsünü verdim, tek değil bu örnek benim ailemde birçok kişi sigara içiyor , ailem dışında da birçok kişi içiyor kimse vefat etmedi absolut arkadaş gibi anlatabildim umarım

hala daha sigarardan ölünülüyor demen sadece anlam veremediğim bir cırpınış gibi geliyor...

Alıntıları Göster
    Kardeşim bende sigara kullanıyorum fakat sigaradan ölünmüyor nedir ya?

Akciğer kanseri yapıyor ve akciğer kanseri sayesinde ölme ihtimalin çok yüksek. Troll müsün nesin?

Ha madem bunu biliyorsun neden içiyorsun dersen bunları bilmeme rağmen içme sebebim gerçekten bırakamamam. Umarım en yakın zamanda bırakmayı becerebilirim. Sigara içince ölünmüyor demen kadar saçma bir şey yok umarım trollsündür.

Bu arada ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.