Bildirim
FORUMDAKİ PROFESÖRLER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mSb DeDiYsE dOğrUdUr MoRuK -
Burda en önemli sorun ne biliyor musun bunlardan öte çoğu insanın devlet verilerine güveninin kalmaması bunun sebebi ise gerek enflasyon verileri gerek işsizlik oranları vb çoğaltabilirsin bunu adam onları yanlış veren bunu da eksik verir diyor ölüm sayılarını farklı kaydeder gizler diyor turizm açılacak o yüzden mecbur azaltılacak işte sınav öncesi mecbur açıklanacak vb internetteki yorumların yüzde 99 böyle, bir ülke düşün ki vatandaşları kendileri seçtikleri yöneticilerin söylediği sayılara inanmıyor yalan diyor -
kanka iyide bu adamlar vaka fazla olunca devlete laf ediyor önlem yok diyip
vaka az olunca yalan diyolar -
Onlar düşünmeden sadece amacı devlete laf etmek olan kişilerden öteye geçmez evet devletin yeterince önlem almadığını ben de düşünüyorum ama vakalar artınca söylemiyorum bunu isterse 100 e düşssün rasyonel ve ileriye dönük düşünmek lazım şimdi verdiğin sayılar olası yaz ayında en aza indirgemen gereken sayılarken sen halen 1000-1500 arasındasın ve yoğun bakım sayın artıyor ee sen eylül ekim kasım aralık geldiğinde ne yapacaksın viral enfeksiyonların zirve yaptığı aylar bunun ileriye dönük planlanması yapılması gerekiyor inşallah yapılıyordur çünkü yoksa sağlam faka basacağız tabi ben lise mezunu adamım bunu ben düşünüyorsam prof hayli hayli düşünüyordur inşallah düşünüyordur :D -
bu adamlara inanmak için bi sebebimiz mi var sanki. adam isterse covid 19 diye bir eşy yok der inanırsınız yine. üstteki arkadaşın dediği gibi, işsizlik oranı gibi ciddi bir şeyde bile açık açık oynama yapılıyorken... -
6 gün once girdik msü ye tabi negatif çıkacak siniftakilerin testleri-2 gün once yapmislardir-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet mümkün. Senin nasıl olsa tüm bilgilerin devletin elinde devlet istese iş bile bulamassın. Eğer onlar çıkıp bas bas bağırsa emin ol devlet çok onlar zarar görür.
Siz bir şeyleri düşünmüyorsunuz ama elin izlanda büyük elçisi bile gülüyor bu salaklar kendi kendilerine kurşun sıkıyor diye. Şu an bile test sayılarını azalttıkça azaltıyorlar aç bak haber sitelerine. Hele ki tbb’nin ortaya çıkardığı vakalarda matematik hatası.
Burası artık sadece muz cumhuriyeti geçmiş olsun.
Bu arada o hıyar dediğin kişi sadece cv si ile senin yaşadığın tüm hayatın boşa olduğunu kanıtlar o yüzden boş yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 19 Haziran 2020; 22:37:55 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bro dezenformasyonun sosyal medya ile her konuda arşa çıktığı bir gerçek bu da sadece bir örneği bir de üstte dediğim grupta olan insanlar bunlar bizi çaktırmadan öldürüyo olmasın uyanık kalalım yayalım haberi ki doğruluğu yanlışlığı ortaya çıksın mentalinde bunun da en temel sebebini üstte belirttim
Bir de şartsız tamamen devlete sallamak için yapanlar var onlara hiçbir şey demiyorum diyecek söz yok çünkü -
Hiçbir şeyden haberin yok gelmişsin anca trollük yap, hani ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum ama.
Bak her şeyi geç insan bir düşünür be bütün ülkeler neden bu sınavları erteledi veya iptal etti diye. Ayrıca vaka sayısıda test sayısı da gayet düşürülüyor nokta. Kaç tane doktor açıklaması var git araştır. Yapılan testler de hikaye yarısından fazlası bu bedellilere yapılıyordu en son.
Bunun dışında ulan bak ingiltere almanya falan demiyorum elin izlanda büyükelçisi dıdımın dıdısı bile seninle dalga geçiyor. Sence yapılan doğru mu ?
Aaa pardon sen sınava çalışmıştın başka kimse çalışmamıştı. Bir ay önlem alınmak için ertelense sen her şeyini kaybedeceksin. Dünya buradan ibaret değil senin aksine ben yüksek okullarla görüşebiliyorum. Bugün kabataş erkek, istanbul erkek sabancı çapa fen atatürk fen beşiktaş anadolu, beşiktaş atatürk anadolu, galatasaray itü lisesi robert koleji bu adamlardan biri çalışmayı bırakacam diyor mu hayır demekki bir ay ötelense ben çalışmam diyen tayfada sorun var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
rasyonel baktığım zaman inanasım gelmiyor çünkü rusyada yasak varken bizde yasak yok onlarda geliyor 8k vaka bizde geliyor 1 k nasıl inanayım?quote:
Orijinalden alıntı: Moussa Dembele
Bu mesaj silindi. -
Asya dediğin hangi ülkeler pardon, bilmiyorsan söyliyeyim o ülkelerin çoğu bizden de aşağı bir seviyedeler. İnsan hayatının zaten önemi yok oralarda. Bir ay erteleyince virüs bitecek bir şey mi dedik sıkıntılı mısın. Ayrıca yanlışı söylemek ne zamandan beri muhaliflik trolllük oldu ?
Hala diyor millet dışarı çıkacak, ulan çıkmayan kesimin günahı ne. Olaya siyasi diyorsun ama siyasi yaklaşman başlı başına sıkıntı. Bak ben ne diyorum destekli bir şekilde aç interneti yaz hangi ülkeler ertelemiş diye bitti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar

mSb DeDiYsE dOğrUdUr MoRuK
|
Burda en önemli sorun ne biliyor musun bunlardan öte çoğu insanın devlet verilerine güveninin kalmaması bunun sebebi ise gerek enflasyon verileri gerek işsizlik oranları vb çoğaltabilirsin bunu adam onları yanlış veren bunu da eksik verir diyor ölüm sayılarını farklı kaydeder gizler diyor turizm açılacak o yüzden mecbur azaltılacak işte sınav öncesi mecbur açıklanacak vb internetteki yorumların yüzde 99 böyle, bir ülke düşün ki vatandaşları kendileri seçtikleri yöneticilerin söylediği sayılara inanmıyor yalan diyor
|
Benzer içerikler
- acil doktoru maaşı
- ayt fizik formülleri
- hız ve renk zorluk derecesi
- ayt ilk 10 soru
- en iyi işletme üniversiteleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X