Şimdi Ara

liseli ve âşık arkadaşların sorularını yanıtlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bircogunuzun abisi sayilirim. zamaninda ben de liseliyken buralarda takilirdim. ama yasitlarim bilgisayar oyunu oynadigindan beni anlayan biri bulamaz cok kotu hissederdim. bir kere sevdigim kiz benimle arkadasligini bitirince skype ta bir arkadasima aglamistim fakat kendisi megersem o esnada bilgisayar oyunu oynuyormus chati asagi atmis bir vaziyette. zamanla aslinda tum dostluklarin yalan oldugunu, insanlarin kotu niyetli oldugunu fark ettim. yillarimi verdigim ve hicbir kotulugum dokunmayan kisiler sirf seytani duygularla beni acimasizca terk etti, kotu davrandi ve ilgilenmediler. eminim ki benim gibiler vardir aranizda. aslinda sizleri dinlemek de bana aciyla karisik bir zevk yasatir. tercihim imkansiz ask yasayan ve asik oldugu kisiyle sinif arkadasi olan, hatta yakin arkadas olan kisiler. anlatin, icinizi dokun. hikayenizi bastan sona gonulden okuyacagima onurum uzerine soz veriyorum.

bu arada; kadikoyde icmeye gotururum sizi belki birkac kisi cikarsa, hayat, kadinlar ve ask hakkinda sohbet ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 3 Mart 2019; 22:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kirpikleri uzundur yârin hayâle sığmaz
    meşhur bir meseldir mızrak çuvala sığmaz

• liseli ve âşık arkadaşların sorularını yanıtlıyorum

• liseli ve âşık arkadaşların sorularını yanıtlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbreklik bir vaziyet yoksa ben içmeye okeyim

• Gazeteye sarıp gideceksiniz unutmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatim boyunca karsi cinsle konusmam 100 cumleyi gecmemistir.kiz arkadas nedir bilmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    hahahahah zavallısın birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

hahahahah zavallısın birader
    Hadi la cevaplarin "ahahh keko ahzhzhs zavalli"dan oteye gidebilsin.cok istiyorum bunu.hadi lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Hayatim boyunca karsi cinsle konusmam 100 cumleyi gecmemistir.kiz arkadas nedir bilmem
    nick mesaj uyumu
    saka saka
    nickin beni 2006-2007 senelerine goturdu o donemlerde slipknot cd leri turkiyede satilmiyordu bile d&r da falan. yurtdisindan vol.3 albumunu getirttigimde sevincimi tarif edemem sana. hey gidi yillar

• sekiz yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel.
  • aşk yalan uzun süreli ilişkimden ayrıldım aşk acısı çekmiyorum ama içebiliriz canım sıkılıyor yaş 21
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Yazık la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.