Şimdi Ara

Forumdaki İğrenç Ötesi IRKÇILIK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
7.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buradaki çoğu kullanıcı gerçek insan bile değil kardeş. Toplasan 500 kişi bir birini yiyip duruyor. Bakma sen bunlara ülkede daha 81 milyon 999bin 5 yüz kişi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napsak Cimer 'e selam mı versek birileri bizi burada kıracağına gitsinler devletimiz onlarla ilgilensin diye can atanlar var aramızda. Bunu istiyorlar. Irkçılık yapmayın bakın sonuçları hiç hoşunuza gitmez. Bu işin cılkını çıkarmadan herkes kendine dikkat etse iyi olur. Çünkü yapılan bir yanlış var ortada ve bir ırkçılık dönüyor forumda. İnternet öyle her istediğimi yazarım çizerim yeri değil. Çocuk ürdün lü diye masum birçok şeyden habersiz bir sabiyi kötü düşüncelerinize alet edemez kimse herkes aklını başına alsın özellikle ırkçılar.
  • Ülkeni yöneten boy boy zam geçirsin sonra ekonomi çok iyi desinler para değerimiz yerlerde aloo. Bu yetmesin işsiz tonla insanımız ve zaten içimizde ırksal sorunlar devam ediyor iken ülkeye milyonlarca suriye'li sokulsun ( hey ilk ırksal göç ile pkk ortaya çıktı haberiniz olsun (özal dönemi ve kürt akımı) şimdi başta ki malum şahıs zaman içinde ''suriyelilere bahçeli konut yapalım'' açıklamasında bulunsun. Benim vergim ile beslenen (sakın ha Avrupa şu kadar para veriyor demeyin gülerim) sahilde karı kızlara bakıp bakıp nargile çeken, tavşan gibi üreyen bu ırkın ve tonla kazandıkları yardımları hiç hesaba eklemiyorum arap ve bu kültüre yakın insanlar için ırkçılığı tetiklemeyeceğini mi sandınız.

    Forum da veya farklı mecralarda daha beter yazılar göreceksiniz daha beter olaylar real hayat içinde olmaya devam edecek. Bu önlenemez boşuna hümanist yaklaşımlar yerine boka batan bu ülkeye yönetenlere gerektiğinde oy ile hesap sorun. Suçlu ben ırkçıyım diyen insan veya öyle davranan ülke vatandaşı değil tüm suç yönetimin tam kendisidir. Ha yönetime ne yazık ki şimdi çıkıp protesto dahi edemeyiz o seçenek yıllar önce malum tek adam dönemi ile bitti sesimizi meydanda çıkarsak ilk olacak şey fetocu olmakla suçlanmak, işimizden olmak, yıllarca hapiste yatma ihtimali.

    Şimdi o global anlamda olan hümanist yaklaşımı alın ve ufak ufak uzaklaşın çünkü o kavramların işleneceği bir ülke artık kalmadı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-280666920

    Bu mesaj silindi.
    anlaşılan senin baya bi kaşıntın var.
  • Arkadaşlar lütfen biraz az sesle ossurun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne sebeple olursa olsun o yaştaki bir çocuğa kocaman adamın tokat atıp yerde yuvarlaması şerefsizlik adiliktir. Sana karşı kendini koruma şansı bile yok. Savunulacak yanıda yok. Dili dini ırkı farketmez. Kardeşine yeğenine biri bunu yapsa tutar adamı öldürmeye kalkarsın. Resmen cinayete teşebbüs. Çıkan ses kulaklarım da çınladı. Yazıktır günahtır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Irkçı değiliz TÜRK milliyetçisiyiz...

    (çocuğa tokat atanın elini kırardım o ayrı...)
  • Dünya'da tek masum olanlar çocuklardır.Herkes kinini başka yerlere saklasın.
  • YAŞAMAYAN BİLMEZ

    Bizim Yalova Termal'de evimiz var. Bu araplar ben 38 yaşındayım, kendimi bildim bileli yazın bizim oralara gelirlerdi. AKP'nin arap düşkünlüğü sebebiyle de son 5 senedir Arap haricinde hiç bir ülkenin turisti gelmemeye başladı.

    Bu arap aileleri o kadar pis ve aşağılık insanlar ki, parayı ödeyince kendi ülkelerinde yabancı çalışana nasıl davranıyorsa size de aynı muameleyi yapmaya kalkışıyor. Çocukları çok şımarık.

    Ananem 82 yaşında vefat etti. Vefat edene kadar bir gece uyutmadılar kadını yazın. Düşünün okulun teneffüs saatlerindeki çocuk çığlıklarını, gece 2-3'e kadar her yaz 3-4 ay boyunca bu sesler kapısının dibindeki okulun bahçesinden geliyordu. Okul dediğin kapalı olur ama bunlar oynayacak alanın uzakta olmasından dolayı en merkezi yere gelip oyun oynuyorlar, ananem kızınca da ona inat olsun diye camları taşlıyorlardı.

    Cama taş atıp kıran arap çocukları bile vardı. Kaç defa polis çağırdık, hiç bir halt etmeden geri dönüyorlardı polisler.

    Ben çok arap çocuğu tokatladım, buradaki konunun ne olduğunu bilemem ama Türk çocuğunun yapmaya cesaret edemeyeceği her türlü itliği, pisliği bu arap çocukları yapıyorlardı yaşlı kadına. Buradaki konu tamamen farklı olabilir, çocuğun yaşı küçük olabilir bilemem ama genel olarak böyle bir tutum var. Bundan dolayı insanlar da bileniyorlar doğal olarak. Ben bu haberi duyunca hiç okumadım bile, direk bu sperm israfları aklıma geldi..




  • Yorumlar aşırıya kaçmış çocuğunuzla kavga etti diye bir çocuğa bu şekilde vuramazsınız yere düştüğü an kafasını bir yere vurup ölebilirdi yada annesini hırpalayamazsınız karşınızdaki yetişkin biri ise gerekirse kavga edersiniz şartlar eşit bile değil kısacası ırkı dini ne olursa olsun vicdan ve insanlık ırka bakmaz bakmamalı

    Edit: Araplar bu ülkeye doluştuysa ülkenin sınır kapılarının ardına kadar açık olmasından ve yabancılara mal mülk satışının saçma sapan bir şekilde kolay olması özellikle araplara kolaylık daha fazla bende arapların ülkeye doluşmasından memnun olmayanlardanım ama bir arap yüzünden insanlığımı yitirmeyecem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kare_-_as -- 9 Ekim 2019; 8:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğa atılan tokatın savunulacak bir tarafı yok eli kırılsın yapanın. Yalnız bu millete kürtten araptan ermeniden hayır gelmemiştir, sevmemek normal kusura bakma. Bu kadarda içerleme bazı kürtler PYD - PKKyi arkasına aldığı sürece bu sorun bitmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruel53

    Seni de bir Yunan Hollandalı falan evine alsa da kurtulsak senden topluca

    Alıntıları Göster
    Kanada'da yasiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Pkkdan bir farkın yok. Şehitlerin kanı senin elinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 9 Ekim 2019; 9:44:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöyle düşünelim, evet şimdi çocuk masum ama ileride ne olacak? Düşünelim 1920 leri vatan kuran, kurtaran büyük öndere karşı gelenleri ve onların çocuklarını. Atatürk o zaman merhametli ve iyi davrandığı için hepsinin çoluk çocuk kökünü kazımadığı için biz bugün ülkedeki siyasal islam sorunlarıyla çarpışıyoruz.. Bir ırkın tamamı kötü olamaz fakat babası terörist veya radikal islamcı ise çocuğunda normal biri olma olasılığı çok düşük. Hangimiz karakter ve ana düşüncelerimizi aileden almadık? Yılanın başını küçükken ezmek gerekiyor yoksa 10 sene sonra oda dağa çıkıp terörist olacaksa bugün çocuk olduğuna bakılmadan acımamak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ergen yorum yapanların hepsine it eşek diyor alttan alttan. Sonra ırkçılık konusunu açıyor. Lan embesil ülkede ırkçılık olsa ne suriyeli kalır ne kürt derler adama. Yeter yıldık artık şunlardan adam akıllı ırk gelmez nerde ipsiz sapsız var geliyor! Bide savunuyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medeni ırkınıza eşlik edemediğim için kusura bakma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Avrupada da türklere barbar,vahşi deniliyor. O zaman türkler barbar ve vahşi elin yabancısıda barbar olmadan senin çocuğunu sümük gibi yapıştırsın yere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.